READY FOR THE GYM

Känns redan som att dagen har vart rätt lång, men den har ju knappt börjat än. Haha. Började 7.30 imorse och skjutsade barnen till skolan, sen hem och har skypat med Hanne i 45 minuter, sen nu har jag precis bytt om och är redo att dra på gymmet. Först ska jag göra iordning en shake till frukost! Förra veckan var det jag som stod för träningsschemat, denna veckan är det Selina som är coach. Haha blir nog bra. Vi hörs sen :)

I LIKE TO MOVE IT MOVE IT

Det är sjukt konstigt, att även fast det kommer bli så grymt jävla apskönt att komma hem igen, så är det så svårt att tänka sig ett annat liv än detta. När jag tänker tillbaka på Sverige, så tänker jag ju på den tiden som var innan jag kom hit och det var ju gymnasietiden. Det är ju verkligen inte vad jag kommer tillbaka till, så det är så svårt att försöka tänka sig hur livet kommer att bli och vad som kommer att hända. Allting har ju förändrats där hemma, folk har flyttat hemifrån, min finaste Jonna är med barn, brorsan har flyttat ut (eller okej om några dagar flyttar dom väl, men iallafall), folk har dragit iväg till andra länder, folk har skaffat pojkvänner och alla är ju mitt uppe i sitt liksom och sen ska jag komma tillbaka, som bara vet hur det var för ett år sen. Som om jag vart död i ett år sen återuppstått, haha. Mitt liv är ju här, och även fast jag många dagar bara vill stoppa ner huvudet i marken, så är det ändå hemma, jag har mina rutiner, mina kompisar, min bil, mina affärer, mitt gym, min extra familj här på andra sidan jorden oosv. Jag längtar ju som fan hem till det som var, men jag är rädd att jag blir besviken då jag kommer hem och inser att det inte alls kommer vara samma sak. Haha man blir så avskärmad här borta, ens "vanliga" liv är på så jävla mycket paus som det bara går och jag kan inte vänta tills att trycka på play igen, ändå så känns det overkligt att man snart bara ska lämna allt man byggt upp här. KONSTIGT om jag får beskriva det med ett ord. Men jag är riktigt positiv till framtiden och jag tror jag kommer anpassa mig rätt fort till livet där hemma igen med alla förändringar. Jag hoppas det iallafall. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag tycka det är toppen den första månaden, eller kanske bara de två första veckorna, sen kommer jag vilja ut på nya äventyr, haha.

Jaja, jag ska inte babbla på för mycket, men jag var tvungen att skriva av mig lite. Imorgon (måndag) är det EXAKT 3 månader kvar tills min sista dag som au pair! Love

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Ny dag, nya möjligheter. Haha. Jobbar mellan tio och åtta idag, ett till tiotimmarspass. Men det blir bra, N blev upphämtad imorse så han är inte här och E lägger pussel med grandma. Tummen upp. Men strax ska jag iväg och möta upp N på hans lacrosse träning, sen hem och chilla lite innan vi ska iväg på bio. Så det blir en bra dag och inte 110 km i timmen hela tiden som igår. Var helt slut på då jag var klar med att jobba, hua. Vi hörsssss!!


HELT SLUT

Möööh, har jobbat sedan åtta imorse och börjar nu bli riktigt seg. Slutar om ca 1 1/2 timme och då ska jag slå ner arslet i soffan och se Rangers matchen som jag spelar in just nu. Är ju ledig rätt tidigt ikväll, men alla mina kompisar är på boatcruise runt Manhattan, så jag får göra det bästa av situationen helt enkelt. Är ändå så jävla slut på så skulle förmodligen inte orka med allt för mycket heller, så det kan vara skönt att vila upp sig lite. Nu ska jag fortsätta se Tom och Jerry med N.


FREDAG

Internetet kom ju tillbaka, så har ingen ursäkt att inte blogga längre. Haha! Slutade strax efter halv tio ikväll, sen var det bara att kila ner till rummet för att inta sängläge. Love my life, haha börjar kl 8 imorgon bitti så blir att sova tidigt. Känns inte direkt som fredagkväll, men så kan de va ibland.

Nått bra är ju iallafall att Rangers är vidare till second round med start imorgon mot washington, woooop!!
Vi hörs imorn snyggisar.


INGET INTERNET

Fandå.. Precis som mina värdföräldrar drar iväg så slutar internet hemma att fungera. Typiskt som fan. Det betyder ju att jag med största sannolikhet inte får tillbaks de förrns på måndag eller tisdag. Jaja, just nu sitter jag på starbucks, har ju lektion idag så fördriver lite tid här. Aja, vi hörs när vi hörs!


SVAR PÅ KOMMENTARER

Herregud så irriterande att det inte har kommit upp att jag har fått kommentarer. Jag dissar er inte, dom dyker inte upp bara, fuck it. Men NU ska jag iallafall svara.. haha!!

Nathalie om TUNGT:
Lyssna på pappa din! han har rätt i det han säger :D och fyra månader är ingenting!

Svar på din kommentar, ingen fara vi lär nog inte flytta denna sommar förhoppningsvis i höst vinter men du hinner garanterat komma hem! :D


Och nu är det ju fasen bara 3 månader kvar!! Vad bra att ni inte flyttar innan jag kommer hem, det hade sugit sjukt mycket :(((( Ses snart älskade du!!! <3

Lilly om TISDAAG:
Hej!
Är också en sundsvallstjej och jag har följt din blogg sedan dag 1. Har den som startsida när jag öppnar internet :-) 

Nu till min fråga: vad heter du på instagram? :)

Aah, gud vad kul, och förlåt för mitt dåliga bloggande den senaste tiden ;P Jag ska bättra mig haha! Jag heter iakebrand på instagram :)

SusieQ om FAT CAMP:
Shit vad häftigt! =D så kommer du hem sen och gör mig sällskap på gymmet då?! ;) jag har tappat alla mina gymkompisar så nu är du mitt nya offer! :)
Fortsätt kämpa nu snygging! Puss puss

Suuuuusie, min vän!! Vad glad jag blir att du kommenterar (även fast jag inte sett det på typ två veckor men ändå.. suck) haha. Självklart, jag har ju blivit värsta gymnörden så kan inte tänka mig ett liv utan de ;) haha. Dock så lär jag väl bli lat då jag kommer hem, men jag kan gå för din skull ;)) haha! Det ska jag, 3 månader kvar!! pussss <3

Nu ska jag läsa lite lite hungergames (andra boken) och sen sova. Sovmorgon imorgon, gym kl 11. Godnatt!

IDA-DAG

Idag har jag verkligen myst på. Förutom lektionen imorse så har jag som vanligt tränat, sen skypade jag med mammsen, sen iväg på manikyr som jag fick i födelsedagspresent, sen iväg och sola och nu sitter jag här! Om jag inte drar iväg på bio ikväll, så blir det att fortsätta pyssla på, tänkte ta en lång varm dusch med hårinpackning och skrubba bort all skit, sen måla tånaglisarna och titta på big brother. En bra ledig dag med andra ord.


13 WEEKS TO GO

Helt sjukt, idag har jag bara 13 veckor kvar som au pair, tiden går så himla fort. Så det är väl ca 16 veckor kvar tills jag kommer hem till Sverige och får träffa alla igen. Åh herregud, I can't wait!! Det går jävligt mycket upp och ner här borta, som jag antar att ni har förstått, haha, och det har varit så himla många bra stunder och jag har fått uppleva så mycket och se så många platser, men ni anar inte hur skönt det ändå ska bli att snart få komma hem igen.

Idag skypade jag med min favoritnorska Hanne, fan saknar henne så grymt här borta, men hon har det toppen hemma i Norge iallafall och det är ju huvudsaken. Hon kommer tillbaka till NY i juni, så jag får ju träffa henne då. Annars då? Har som vanligt tränat idag, måndagar är ju dagen då vi väger oss för att se om det blivit några resultat och det har det blivit, -1.3 kg för mig sen förra veckan. Blir så himla taggad när vågen visar minus!! Nu ska jag ta och äta mitt kvällssnacks bestående av yogurt och russin, se på BB och förmodligen någon film på det också. Imorgon är jag ledig, wonderful!

DJUNGEL GEORGE

Haha så bra, djungel george går på tvn, vet inte hur många gånger jag såg den då jag var yngre. Vi hade den på vhs i stugan och då det inte fanns något bättre att göra såg jag på den. Annars idag så var jag med min bästa Selina på ihop, så fruktansvärt gott!! Sen skulle jag iväg på manikyr men de hade inga tider idag, så skulle iväg och sola, men de hade inte öppet. Haha sån typisk otur en regnig dag som denna. Så nu har jag legat inne istället och myst, inte helt fel det heller. Nu ska jag fortsätta se filmen.


GRATTIS MORMOR!

Idag fyller världens bästa mormor 74 år, och det firas med att jag precis fick veta att jag slipper jobba ikväll och en hel helg ledigt. WOHOOOO, haha så jävla bra. Just nu leker livet, har vart hos Line i Millburn sen 11 idag, var ute på promenad en låååång stund i det underbara vädret vi har och bara myst på. Jag blir så himla glad av sol och värme, helt sjukt! Så nu ska jag ta och göra mig iordning för att sedan se vad kvällen har att erbjuda. Blir middag med Vanessa någonstans, myspys!

SNART ÄR JAG HEMMA & SENASTE NYTT!!

Det har redan gått en hel månad sedan mamma och pappa var här. Vart tar tiden vägen? Tycker inte att jag gör något speciellt (därför också så lite bloggande) men ändå går tiden så snabbt. Ser redan nu att det var två dagar sedan jag bloggade. Tror tiden är på fastspeed eller nått. Men det gör mig inget, är så jääääkla härligt nu när våren kommit och I can't wait till summer. Idag har jag gått runt i linne och shorts igen, kunde vara ute så ända tills klockan 7 på kvällen, underbart!!

Har väl också hänt några grejer som jag inte berättat för er än. Hanne, min fina bästa Hanne har flyttat hem till Norge igen några månader för tidigt, suger apröv men sånt är livet... Bläää. Hur som, annars så har min värdfamilj matchat med en ny tjej från Finland, som kommer 10 augusti då jag redan åkt på min resemånad, jag har skickat in min ansökan om datum då jag ska flyga hem (kommer med största sannolikhet hem den 21 augusti), vi har bokat flyg till Cali för resmånaden (så jävla taggad!!), jag är strax klar med alla mina credits, bara några lektioner kvar på college + att jag om några helger ska till Montreal för weekendkursen, jag har räknat ut att jag bara har 13 veckor kvar som au pair OCH jag har fått reda på att min bästa finaste Jonna är gravid och jag ska bli gudmor. Herregud, jag tror jag måste uppdatera oftare. Ska bli flitigare med kameran också märker jag. Måste ju dokumentera även de sista månaderna här. Haha så sådär, nu har ni fått de senatse nyheterna från Idaworld. Vi hörs snart, hoppas jag ;)

NYTT TRÄNINGSSCHEMA

Har suttit hela kvällen och försökt lägga upp ett träningsschema för mig och Selina. Är ju ingen van styrketränare, så det är svårt att veta hur sjutton man ska lägga upp allt för att få en så allsidig träning som möjligt. Förut har vi bara nött på samma sak om och om igen, och då händer det ju inget med musklerna eftersom dom blir så vana det. Så nu har jag splittat på det och dessutom ska vi nu börja köra med fria vikter istället för maskiner. Mycket mer effektivt (kände vi idag då vi första gången körde med fria vikter). Haha. Så nu hoppas jag att detta funkar bra. Har ju fan egentligen ingen aning om antal reps och set man ska köra, men vi får pröva på detta. Haha är det någon som kan komma med förslag så är det mycket välkommet, kanske är detta helt åt helvette och då kan de ju verkligen behövas lite tips och råd.

Måndag – Bröst, axlar, triceps och mage
Uppvärmning trappor 15 min

Bänkpress 3x10
Sne bänkpress 2x12
Militärpress 3x10
Hantelsidolyft 3x12
Crunches 3x15
Annan valfri magövning

Cardio 35-40 min

Tisdag – Ben, rumpa, mage och vader
Uppvärmning spinning 10 min

Knäböj 3x12
Benpress 2x20
Stående vadpress 3x15
Utfall 2x10
Crunches 3x15

Powerwalk 20-30 min

Onsdag – Biceps och triceps
Uppvärmning trappor 20 min

Skivstångscurl 3x8
Hantelcurl 2x10
Tricepspress 3x15
Pushdowns 3x12

Cardio 40 min

Torsdag – Kondition
Spinning 30 min
Powerwalk/jogging 40 min

Fredag – Rygg, biceps och mage
Uppvärmning trappor 15 min

Marklyft 3x10
Latsdrag 3x12
Sittande rodd 2x15
Liggande benlyft 3x15

Cardio 40 min

 

Wöwöwö, vi hörs när vi hörs :)

IT'S GETTING CLOSER

Idag så bokade Marlene flyget till San Francisco, är sååååå himla taggad för våra roadtrip i Cali. Herregud, can't wait!! Nu ska jag bara ta tummen ur röven och boka flygbiljetterna hem, sen ska vi bara boka hostel och buss mellan SF och LA, sen har vi allt klart. Måste även requesta flyget hem, men det ska jag göra nu med en gång så det är klart. GAHHHH, kan ni fatta att jag bara har fjorton veckor kvar som au pair? Min värdfamilj har till och med matchat med en ny au pair nu, så nu förstår man att man är inne på sista månaderna. Sommaren kommer bli underbar så jag ska verkligen ta vara på det och göra den sista tiden här toppen!

(Igår lyckades jag bränna mig på pastasås, ja hurfan lyckas man? Det gjorde jag iallafall så nu har jag brännmärke vid ögat, toppen.. haha)


VÄRMEBÖLJA I APRIL

Helt sjukt, njuter av varje sekund idag!! 30 graders värme och strålande sol. Det enda som saknas är ett hav eller en pool. Haha. Hoppas ni har de bra där hemma. Puss


VINDRUVOR OCH VANILJYOGURT

Mitt kvällssnacks ikväll består av vindruvor och yogurt, inte riktigt lika gott som glass eller godis, men det är en riktigt bra ersättare ändå. Haha. Igår var en hemsk dag på min avvänjning av sötsaker, hade ont i huvet och var supertrött mest hela dagen, men idag har det gårr mycket bättre. Var så sinnessjukt trött ett tag på dagen, då jag skulle hämta E från girlscouts, nickade till några gånger framför ratten, heeelt sjukt!! haha. Men ingen huvudvärk iallafall. Tror faktiskt det kommer gå rätt bra, är så sjuuuuukt sugen på choklad och glass och kakor och ALLT, men jag är duktig och håller mig undan. Tog en näve nötter när ungarna åt efterrätt, för att inte åka dit och äta nått onyttigt jag med.

Nu ska jag se BB och sen sova. Har sovmorgon imorgon, äntligen!! Yuhuuuu, så ska inte till gymet förrens elva och det betyder att jag kan sova till iallafall halv tio, grymt skönt.

ONSDAG

Har kommit fram till att det kommer nog bli rätt så jävla jobbigt med min nya diet, men det handlar så mycket om självdisciplin så det är bara att jag ger mig fan på det. Jag som är kungarnas kung på att äta snacks hela tiden under dagen, får nu som mest äta en frukt eller lite yogurt till mellis. Haha hua, men de sk nog gå bra. Kommer att vara grymt hungrig utan alla de kolhydrterna jag i vanliga fall proppar i mig. Har inte slutat helt med kolhydrater, verkligen inte, men absolut trappat ner väldigt mycket. Hur som, nu måste jag åka och hämta barnen på skolan, de har early dissmissal idag. Hörs sen!!


FAT CAMP

Så igår började jag och Selina vårat fatcamp och jag är riktigt taggad på att komma igång med att hålla koll på kosten igen. Ni minns kanske när jag precis hade kommit hit, och skrev om kaloriräknandet? Nu ska jag ta tag i det på nytt, samtidigt som jag tränar mer än aldrig förr. Mitt mål är att komma under 70 kg, vilket jag inte vart på ja, säkert 4 år. Men det kan bli svårt, då jag samtidigt inte vill tappa för mycket muskelmassa. Tycker det är fint med lite lagom mängder muskler som syns, och jag ska verkligen försöka framhäva lite muskler iallafall. Detta betyder alltså att jag måste tappa massa fett, och det har jag en hel del av så vi får se. Det ska bli spännande att se hur det går.

En märkbar sak är iallafall att när jag först kom hit till USA (hittar denna statistiken från kalorisidan där jag noterat min vikt), den 17 augusti 2011, så låg jag på 84,6 kg. Den 13 september hade jag gått ner till 78,9 kg (minskning på 5,7 kg) och jag var överlycklig, då jag trodde att USA skulle göra mig fet. Men ack så fel jag hade! Var för första gången på 2 år under 80 kg igen och det kändes så skönt. Nu idag ligger jag på 74,2 kg, alltså ännu en viktminskning på 4,7 kg vilket gör totalen 10,4 kg. Det är väl inte jättemycket, då man slår ut det på mer än 8 månader, men i 6 månader har jag ju bara lallat på och inte speciellt brytt mig, så jag är grymt glad att jag faktiskt tappat och inte ökat dessa månader. HUA, massa text men jag kände att jag måste dela med mig lite. Nu måste jag verkligen sova, jobbar inte morgon imorn men istället blir det gymet lite tidigare så ändå ingen riktig sovmorgon. Hörs när vi hörs :)

JAG ÄR INTE DÖD


Kom på att jag glömt att blogga och kom in och såg att de senaste inlägget var från tisdags. Herregud, så upptagen är jag faktiskt inte att jag inte har tid, men ja, jag vettefan. Har tappat motivationen helt enkelt. 

Vad har hänt då? Minns fan inte ens vad jag gjorde i veckan, så intressant är mitt liv liksom. Haha. Har iallafall haft långhelg då jag var ledig även fredag. Då chillade jag på bara, sen igår var jag Hanne, Emelie och Malene till six flags. Jag och norskorna, var heeeelt sjukt bra! Så grymt, ska lätt tillbaka.

Idag har jag också bara chillat. Min värdfamilj är på påskgrejs hos min vmammas kusin, så jag har hängt med Hanne en stund. Käkat frozen yogurt och sett American reunion på bio. Nu håller jag på tvättar och ska strax se bb. Håller även på att lägga in massa bilder från kameran som jag ska ladda upp på fb hade jag tänkt, sen nån annan dag ska jag väl även dela med mig av det här. Jaja, vi hörs!

TISDAAG

Har blivit himla dålig på att blogga märker jag. Missar kommentarer gör jag också. Skyller på ipaden, nu när jag har den använder jag aldrig datorn längre, och det är så jobbigt att blogga genom denna. Haha men aja. Idag har iallafall vart en bra dag, flytit på rätt bra faktiskt så de var skönt. Nu ska jag göra mig redo för sängen, sen krypa ner och se bb, missade avsnittet igår också dagens då, så jag har en del att catcha upp på. Och btw här är fodralet som jag köpt till ipaden pappa, ca 5 dollar på amazon.com. Ska köpa ett till i en annan färg innan jag kommer hem också. Pusspuss


TUNGT

Fan, ligger och lyssnar på Kent och Lars Winnerbäck och gråter en skvätt, saknar Sverige så fruktansvärt. Enklare blir det inte heller när man ska måsta känna sig helt jävla dum i huvudet utan att ens ha gjort något fel. Kan inte förklara här, men det är sjukt påfrestande iallafall och får mig knappast på bättre humör. Borde egentligen sova, men jag orkar inte ens bry mig nu. Det är jobbigt när det är massa småsaker som ligger och gror inom en, som har hänt och som man är lite irriterad över.. Tillslut så rinner ju bägaren över som man säger, helst när man redan har hemlängtan. Ska jag känna såhär kommer det bli långa 4 månader.

DRAR TILL STADEN MED STORT S

Nu åker jag in till nyc med bla. Ninni. Vi hörs seeen lovers!


CUPCAKES

Gjorde cupcakes ikväll med E och hennes kompis. Sen såg vi dolphin tale, eller det blev så sent så de var tvungna att lägga sig, men jag kollar fortfarande. Blev en helt ok lördag ändå måste jag säga!!


RSS 2.0