GOTT NYTT ÅR

Nyårsafton idag och jag har 5 månader i USA. 5 månader utan familj och vänner, helknas. Nu börjar det ju faktiskt bli rätt så länge som jag vart borta. De senaste veckorna har jag tyckt gått otroligt sega, men nu kanske det får fart igen då det blir nytt år och allt. Jag hoppas på ett underbart nytt år med massa nya äventyr, tex att börja college och åka till Mexico, WOOP! Nyårsafton spenderas med jobb 6pm-01am och jag har än så länge ingen aning om vad vi ska hitta på, men kanske har min vmamma någon plan för mig och barnen. Man vet aldrig. Känns lite tråkigt att jag inte får spendera nyår med fina vänner i NYC, då alla mina vänner faktiskt är lediga, men jag antar att man inte kan få allt man vill. Har ju också kommit fram till att jag har 5 lediga helger kvar som inte är planerade, på hela mitt au pair år. Det är ju sinnessjukt. Men det blir ju så då man bara har en helg i månaden ledigt. Och i februari blir ju min lediga helg Mexico, och i mars kommer ju mamma och pappa hit, så jaa, 5 helger. Herregud!! Nu ska jag ta och klä på mig och gå upp och äta nått.

GOTT NYTT ÅR ALLA!! Ta hand om er i nyårsnatten. <3

WE ARE SOLDIERS

Älskar denna låten, så himla grym. Det är en hyllning till alla soldater som krigar för USA, det har jag väl ingen koppling till direkt, förutom att jag bor här (kanske har jag konverterats till amerikan under tiden jag vart här? haha), men jag tycker det är en riktigt mäktig låt på något sätt.

Ja, så just nu sitter jag och lyssnar på lite musik medan jag håller på tvättar, min tvättkorg var överfullx100 och hela garderoben var i princip bara tvätt, så ja. Jag var så illa tvungen att tvätta om jag skulle ha något att ha på mig ikväll. Haha. Tragiskt! Men så går det då jag bara tvättar åt mig själv. Ikväll ska jag till Selina och käka middag, se film och mysa på, med massa andr brudar. Blir nog supertrevligt. Och ikväll säger vi HEJA SVERIGE i jvm, de spelar mot Slovakien och matchen börjar nu om 5 min.

D-Ö-D

Idag har jag... gissa vad? RÄTT, jag har jobbat, gymat och nu ligger jag i sängen och tittar på hockeyn från i måndags (tidsfördriv då jag tvingar mig själv att inte lägga mig innan kl 12 eftersom jag kliver upp kl 9. Så lägger jag min tidigare sover jag förlänge och är aptrött då jag vaknar). Haha. Vet, förvirrande, men så är det iallafall. Är helt död efter träningen, spenderade hela 80 min på treadmillen (löpbandet som ni säger det), dock bara 20 min jogging och resterande 60 powerwalk, men nog känns det att man rört på sig allt. Kan ju också ha att göra med att jag tränat alla andra dagar denna veckan med, DUKTIG IDA!! La också in lite situp, pushup, några armövningar och lite mer magövningar, så dom musklerna får röra på sig lite också. Jag måste ju hårdträna nu så jag ser bra ut inför beachen i Mexico. WOOP! Godnatt mina fina.

OVÄRT

Det händer ju inget här i världen. Eller jo, det gör det säkert, men inte här i min lilla bubbla. Tycker inte att det är så himla kul att skriva varje dag då det bara står "idag har jag jobbat, sen gymat, nu ska jag sova godnatt". För det är ungefär vad som händer under dagarna här borta. De flesta har sina vänner/pojkvänner eller familj här, så de har fullt upp med det dom gör. Igår var jag iallafall hos Line och åt middag och kollade på JVM, (hockey). För en gångs skull så är det ju en vettig tid nu när jag befinner mig på rätt sida atlanten. Haha. Kung! Hur som, nyårsafton närmar sig fort som en raket och jag har ingen aning vad som händer. Imorgonkväll ska jag iallafall till Selina där vi ska vara några tjejer och bara mysa, får väl se det som mitt nyårfirande. Haha. För sen nyårsafton jobbar jag ju 6-1. Aja, hoppas ni har det bra därhemma. PUSS

GÅRDAGEN

Igår så var jag ledig hela dagen, så jag såg till att gyma, skypa med morsfarsan och sen fixade jag en anonym ip adress, så nu kan jag se svts linesändningar som man annars bara kan se ifrån Sverige. Efter det så åkte jag till Line i Westfield, vi åkte och handlade mat, lagade mat och sen kom Jenny och Sara också dit. Var sjukt trevligt med tacomiddag och bara massa snack om allt från slicka fitta till hjänvirus!! haha. Skönt att få hänga med ett gäng svenskar för omväxlings skull (inte för att det alls är något fel på mina fina tyskar, men det är ju något speciellt med sitt hemland, de kan man inte säga emot). Jenny (hon i vitt) åker hem till Sverige idag, så det var som en hejdå middag för henne. Grym brud må jag säga. Blir en roadtrip när jag kommer hem från USA, that's for sure, måste ju för det första hälsa på alla mina fina vänner i norr, sen ta en tripp för att hälsa på alla underbara människor jag mött här. Woop!

Jaja, idag har jag jobbat 10-5, sen slöade jag innan jag åkte på gymet, var en bra dag idag med mycket energi! Sprang 35 min, cyklade 30 min, "roddade" i 10 min sen blev det lite armhävningar, situps osv i ca 15 min. GÖTT! Just nu sitter jag och tuggar i mig min pimpim påse som jag fick av mamma i julpaketet hon skickade, förjävla gott. Ska hoppa in i duschen nu och sen dö lite i sängen framför en film.

ETT BRA SLUT PÅ JULEN

Fin tröja va? Dock ingenting jämfört med vad min värdpappa hade på sig, som också vann fulast tröja tävlingen vi hade ikväll. Haha, ångrar att jag inte tog en bild på honom när han väl hade den på sig, men jag ska se om jag kan ta en bild på bara tröjan iallafall, så himla ful! haha.

Julen började ju lite knas och mycket känslor och det var sjukt jobbigt, men dagen har verkligen varit hur bra som helst och det har jag att tacka min värdmammas fina släkt för. Dom är så himla snälla och välkomnande, så man kan inte annat än att känna sig hemma där. Vi var väl runt 25 pers och det var superkul med massa mat, lekar, paketöppning och allt som hör julen till. Nu har vi precis kommit hem och jag är i princip redo att gå och lägga mig, 9 på kvällen. Haha. Men jag är så himla glad och tacksam att dagen slutade så himla bra, jag är lyckligt lottad. Tack också mamma, pappa, Daniel, mormor, morfar och min fina värdfamilj för mina julklappar, love it. Godnatt på er!

MERRY CHRISTMAS

Idag har jag insett att det är jul, då jag öppnade mina paket som mamma skickat. Fy vad jobbigt det är nu känner jag, vill mest av allt bara vara hemma och krama om alla nära och kära, men man kan ju inte få allt. Sjuuuuuuuukt jobbigt är det iallafall men jag hoppas det blir en bra dag ändå. Kl 2 ska vi till Ms kusin och fira jul, en amerikansk italiensk verison av jul, det blir spännande och jag är säker på att det blir trevligt. Trots det så är det ju omöjligt att inte tänka på alla där hemma. MEN, om bara (bara???) 83 dagar så får jag äntligen träffa mina föräldrar igen, det kommer bli den lyckligaste dagen på länge. Påminn mig om att aldrig fira jul utan mina nära och kära igen, snälla!

KNASIG JULAFTON

Har varit med om den konstigaste julaftonen (hur sjutton man nu säger julafton i plural) i hela mitt liv. Jobbade först 10-5, sen kom Line hit, vi åt middag med min vfamilj som bestod av bla kyckling som min värdpappa grillade ute på grillen. Dom har alltså inte alls något speciellt firande på julafton, helst detta året med tanke på att min vpappa hade jour (han är läkare om jag inte nämnt det). Sen åkte jag och Line till Basking ridge, där vi sjöng julsånger med resten av byn, var massa folk där men kallt som tusan. Var väl där i en halvtimme sen slutade det och alla åkte hem. Då åkte vi till utsikten som finns här i Warren, där jag förövrigt aldrig varit tidiare, Line som tipsade mig om det. Och snacka om utsikt!! Ångrar att jag inte tog med kameran, men Line hade sin iallafall. Efter det kom vi tillbaka hem hit, åt kakor och sen har vi lagt mitt 1000 bitars pussel som jag fick i julklapp av min värdfamilj idag. Vi åt knäck, lyssnade på julmusik och la pussel. Snacka om alternativ jul. Tack och lov att jag inte har någon julstämning, annars hade de vart sjukt jobbigt! Hjälpte iallafall mina vföräldrar att lägga alla paket under granen som barnen ska öppna imorgon bitti. Jag har ju också några paket att öppna, så då kanske jag får lite julkänsla.

Imorgon så åker vi till min vmammas kusin där vi ska fira jul med mat och massa släkt. Ska även vara en "fulast tröja tävling" som vi självklart deltar i. M har köpt 5 asfula tröjor som vi ska dekorera med asfula rosetter och ha på oss imorgon. Tror morgondagen kan bli riktigt mysig faktiskt, jag hoppas det iallafall, som lite kompensation för idag. Även fast min jul har vart helt ok ändå. Ska ju inte klaga, jag har tak över huvet och en fin värdfamilj så. Nu måste jag sova, ungarna kommer väl väcka mig en sådär 6.30 imorgon bitti, ughhh! Hoppas ni hade en underbar jul Sverige, och alla ni som befinner er på andra platser i världen också såklart. GOD JUL!!

LYCKA I ETT PAKET

Idag fick jag äntligen mitt paket som mamma skickade den 5 december. Det har tydligen legat på postkontoret sedan den 17 och morsfarsan blev lite oroliga då jag aldrig fick paketet, så de spårade det och såg att de tydligen försökt leverera (sjukt förvirrande ord att stava) de den 17 men ingen var väl hemma då helt enkelt. Var ju då vfamiljen var i Texas så jag var väl ute och gjorde nått. HUR SOM, de försökte aldrig leverera de igen efter det, men då jag fick reda på vart de befann sig så kunde jag ju åka och hämta ut det själv. Så himla fint med lite julklappar! Skypade även med hela familjen + Emma när jag slutade jobba, fint med lite julskype.

Ikväll har jag vart i Westfield hos Line och imorgon kommer hon hit och då ska vi fira jul tillsammans. Haha. Vad vi ska göra har vi dock inga planer på, jag tänker i banorna: göra julgodis och se någon mysig julfilm. + att de tydligen har en tradition i byn bredvid att på julafton går hela byn ut till den stora julgranen och sjunger julsånger, de verkar ju rätt mysigt så vi tar nog en tripp dit också. Nu ska jag sova! Godnatt.

BOWLING OCH PLAYDATE

Idag har varit en busy dag som man säger här borta. Började vid tio och 10.45 skulle jag och barnen möte Sabina och hennes värdbarn för att bowla och äta lunch, sen hem till dom för att leka lite, blev en heldag med dem och vi åkte inte därifrån förns vid 4. Väl hemma så lagade jag mat med min vmamma och sen var dagen i princip över. Slutade 8 och alltså 10 timmars jobb men det gick fruktansvärt fort, himla skönt. Imorgon jobbar jag 8-6 så 10 timmar även då men mornarna är oftast ganska lugna så det ska nog gå bra det med. Slutar ju dessutom hyffsat tidigt, iallafall jämfört med vad jag brukar, och det tycker jag är himla skönt!

LINDT TRUFFELS

Igår började ju Channukah, och eftersom familjen var i Texas startade vi idag. Farmorn hade också skickat ett paket med channukah presenter och då hade hon köpt lindt choklad till mig, såååååå mumsigt. Så TACK så himla mycket. Ska provsmaka lite nu men sen försöka spara på de. Att familjen har kommit hem känns faktiskt bara skönt, hundarna har också kommit hem så det är full rulle. Nu ska jag se lite tv3play, har inte riktigt bestämt mig för vad än men det löser sig. Svenskt ska de vara iallafall. Haha. Godnatt!

SLUT PÅ LEDIGHET


Idag kommer min värdfamilj hem igen, det ska bli skönt på ett sätt för nu är jag faktiskt less på att ströva omkring här ensam, men det betyder ju också tillbaka till jobb. Inte för att mitt jobb är särskilt ansträngde och jag har ju faktiskt världens bästa värdbarn, men ett jobb är ju alltid ett jobb. Dom skulle höra av sig då dom åkte från Texas så jag vet då jag ska hämta upp dom på Newark. Är lite rädd att jag kör fel på flygplatsen, den är ju så stor och komplicerad. Inte bra för mig. Haha. Men det kommer nog gå bra. Är rätt sjukt att det är 3 dagar kvar till jul bara, och jag har NOLL julkänsla. Antar att det är för att det inte finns så mycket som en snöflinga häromkring. Men det ska väl gå med en jul utan snö, vore verkligen den första isf.

Nu fick jag precis massa info från min vmamma, huuua haha, jag är som sagt lite rädd för att köra runt på flygplatsen, but I can do this!! Nu ska jag gå lite på treadmillen och sen hoppa in i duschen innan jag börjar göra mig ordning för avfärd. xoxo

YOU MAKE ME WANNA DIE

Sjukt bra låt, enlig mig åtminstonde. De flesta känner väl till Taylor Momsen från gossip girl, men hon är en fruktansvärt bra låtskrivare och rockstjärna också.

Fick en fet dip ikväll, sånt som jag får ibland då jag inte tränat på alldeles för länge. Känner mig så fruktansvärt ful och äcklig just nu. Är så himla rädd att jag ska falla tillbaka då jag var som värst, nu när jag äntligen har gått ner lite i vikt och börjat mått riktigt bra med mig själv. Och iställe för att göra något åt saken så äter jag chips och dricker dricka istället, way to go Ida. Är så jävla less på mig själv, usch. Det är precis så det började sist också, sen blev det bara värre och värre. MEN, istället för att dra ner mig själv i skiten som jag i vanliga fall brukar göra så ska jag försöka slå tillbaka mot mig själv och ta tag i det innan det är försent, även fast det är fruktansvärt svårt för mig. De som känner mig väl vet att jag blir helt ur balans och fucked up då jag inte tränar, det är då jag blir sjuk. Och då rasar allt. Den här gången ska jag sätta stopp för det medans jag kan, men det är så jävla svårt att göra det ensam. Så fort jag kommer in i en dålig vana så har jag så himla svårt att dra mig ur den, tänker hela tiden "äh, jag tränar senare idag" sen blir det "nä, jag tränar imorgon istället" sen slutar det med "eller jag börjar nästa vecka". Jag var ju så himla stolt över mig själv att jag här fått en riktigt bra rutin, bloggen förvandlades ju i princip till en träningsblogg och jag gymade mån-fre och jag vet inte vart det sen gick fel. Nu måste jag hitta tillbaka till min motivation, börjar med imorgon. Annars måste någon komma och jaga mig med en blåslampa eller något, för såhär kan jag inte ha det.

MÅNDAG 19 DECEMBER

Tiden går så fort, redan måndag eftermiddag och alltså bara imorgon kvar som jag har ledigt innan familjen kommer hem igen. Herrejesus vad tiden går fort säger jag bara!
Idag har jag kört runt som en yr höna i jakt på att finna toy's r us och party city, som jag tillslut hittade och kunde köpa mina julklappar till barnen. Så jag måste se till att slå in de också, julklapparna till mina vföräldrar måste jag också slå in. Men det orkar jag inte ikväll. Måste se till att städa upp lite för imorgonbitti kommer städerskan (låter ju ovettigt att städa upp innan hon kommer, men bara grovjobbet som alla kläder på golvet i mitt rum osv). Känner inte peppen, but a woman's gotta do what a woman's gotta do. Hörs sen!

AWESOME WEEKEND

Har haft en fin helg med fina vänner, precis vad jag behövde! Har dock inte blivit allt för mycket sömn, men det får jag ta igen i veckan. Haha. Sitter just nu och tittar på one tree hill och ska snart iväg på starbucks för att planera inför Mexico, SOOOO EXCITED!! Berättar mer om helgen sen, ska också lägga in lite bilder då. C yaa!

LÖRDAG FÖR FAN

Brudarna mina borde vara på inrullning snart. Medan jag väntar ska jag fixa iordning och poppa musik!! Ha en fin kväll alla!

FREEEEEDOM


EN DAG SEN LEDIGHET

Ska bli så himla skönt med lite ledighet. Min vfamilj åker till Texas imorgonkväll och sen har jag ända till onsdag på mig att vila ut. Ska bli fruktansvärt skönt och jag har hela helgen uppbokad redan! Sen blir det nog en tripp till NYC måndag eller tisdag, sen får vi se vad som mer händer. Vi hörs imorgon vänner! xoxo

14 DECEMBER

Skulle ju fixa dom nedrans julkorten och skicka iväg dom.. tror ni jag har gjort det eller? Nä, förmodligen inte. Kommer bli som jag sa, att de kommer fram till påsk. 10 dagar kvar till jul och jag har inte skickat ett enda än. Haha aja, vad gör det om hundra år. På fredag får jag ju långledigt i 5 dagar, så jag ska väl hinna fixa det under de dagarna. Imorgon ska jag och Selina (haha ser nu att hon är ju med på bilden här ovanför, hon i mössan..... hahahahaha, eller inte, hon till vänster som blundar ;) till colleget och registrera oss på nån ovärd kurs bara för att få våra 3 första credits. Finns bara skit kvar, men vi tänkte om vi gör de tillsammans så har vi ju åtminstonde sällskap av varandra om kursen blir för plågsam. Heja mig!! Jag har vart här i snart 5 månader och jag har inte en enda credit............. hett tips till blivande au pairer, SE TILL ATT NI HAR KOLL PÅ NÄR REGISTRERINGEN PÅ COLLEGEN BÖRJAR SÅ NI SLIPPER VARA SENA OCH BARA TA BOTTENSKRAPET SOM INGEN ANNAN VILL TA. Och gör de i tid, fan jag har sån ångest över detta så det finns inte. Önskar att det fanns någon som berättade för mig att man verkligen ska vara i god tid och INTE vänta över 4 månader innan du tar första kursen. Okej, nu räcker det för idag. Nu ska jag se julkalendern och mysa. xoxo

SLÅ IN JULKLAPPAR

Det är min uppgift idag, och igår. Haha. Förstår inte hur mycke julklappar dessa barn får, iofs fick väl jag och brorsan en hel del julklappar då vi var små också. Meeeen ändå. Wöh, måste se till att slå in julklapparna till mina vföräldrar också, men det får bli vid ett annat tillfälle.  Vet inte riktigt vad jag ska berätta, så därför så slutar jag nu..... haha! xoxo

BILDBOMB FRÅN NYC

Sådärja, nu slipper jag tänka på att ladda upp dehär bilderna mer. Showen var som jag sa hur bra som helst. De hade verkligen allt, dans, musik, sång, skådespeleri, video i 3D, all rekvisita var helt sjuk osv. Helt underbart!

HÅLLER INTE MITT LÖFTE

Ni får bara en bild från gårdagen ikväll. Vet att jag sa att jag skulle lägga upp dem nu ikväll, men efter kvällens träningspass är jag helt död och behöver återhämta mig utan massa hjärnaktivitet. Haha. Så jag gör det imorgon istället. Måste också ta tag i och göra julkort som jag tänkt på hur länge som helst, och skicka till massa hemma i Sverige. Antar att de kommer komma fram i påsk nån gång när jag är ute så sent, men det är tanken som räknas ;) haha. Godnatt nu!

MÅNDAG

Gårdagen i NYC var grym, och christmas spectacular var lika bra som alla sagt, helt magiskt!! Har massor med bilder från gårdagen som jag lägger upp senare, med en bättre beskrivning på vad som hände igår. Roligare att blogga med bilder. Idag jobbar jag, för elektikern är här, så är alltså ledig ikväll. Hörs sen!

CHRISTMAS SPECTACULAR

Imorgon ska vi till NYC för att titta på Radio City Christmas Spectacular i Radio City Music Hall. Det kommer bli grymt, det tror jag verkligen. Har hört så mycket bra saker om det så det går inte annat än att vara förväntansfull. Så imorgon tar vi tåget vid 9, så vi kommer till nyc på morgonen och stannar sen där hela dagen. Showen börjar vid 2 tiden och efter den går vi och käkar middag, för att sedan gå och se Breaking Dawn (igen) eftersom det var Veros födelsedagspresent från Kerstin och Sabine. Det är alltså min dag imorgon, blir en lång men förmodligen kul dag. Godnatt!

IKEA BESÖK

Idag var vi äntligen på ikea och jag kunde köpa efterlängtad glögg. Hoppas den smakar som vanligt bara, dock är jag skeptisk till de. Köpte också gifflar, blåbärssylt och choklad. Och en advent julsstake till mina vföräldrar i julklapp. De ska få en glögg flaska också, dom som alltid vill att jag ska pröva allt, nu äre deras tur att smaka. Haha. Väntar ivrigt på paketet som mamma skickade med julklappar och lite smått och gott, hua vad jag ska njuta!

Så himla bra, Marie (hon i rutigt) vill också åka till Mexico, men över en långweekend bara, men de funkar helt klart för mig med. Bara jag får åka dit!! haha. Så hon ville åka i början på februari, så jag ska höra med min vmamma om det funkar att jag tar några dagar ledigt, den 2-5 februari så jag kan åka till Mexico. Vore sååå grymt!!

BUSY DAY

Åh, har visst inte bloggat idag, ber om ursäkt! Vaknade vid tio imorse och fixade mig iordning för att 45 minuter senare sitta i bilen påväg till Sabina. Vi åkte till Morristown för att ännu en gång gå till college of st elizabeth och hoppas på att någon var där som kunde besvara våra frågor. Tack och lov så var personen vi behövde där, och dessutom supersnäll och hjälpsam! Tänker absolut gå på st elizabeth om jag ska välja ett college, dock är i princip alla kurser redan fulla, så det fanns inte så super intressanta kvar.. Hmmmm. Men jag ska fundera påt. Annars måste jag göra en dryg online kurs som inte känns super lockande. Tål att tänkas på över helgen! Ska försöka gadda ihop mig med Sabina så vi åtminstonde kan ta samma klass och ha lite sällskap av varandra.

Hur som, efter vi vart på colleget åkte vi runt och letade parkering i en halvtimme, sen gick vi på en grym asiatisk restaurang och åt asgod mat! Åkte sen tillbaka hem, åkte på verkstan med bilen där de servade den, sen hem och jobba resten av eftermiddagen kvällen. Nu ska jag se dagens avsnitt av julkalendern sen krypa isäng. Imorgon bitti blir det IKEA!!!! WOOOOH. Haha. xoxo

WEEDS

Hahahaha, varför har jag inte kollat på denna tidigare? Så förbannat kul ju. Började se den nu ikväll då jag jobbade sent, mina vföräldrar har ända till säsong 3, så nu ska här frossas. Haha. Och ja, som ni kanske då förstår så slutade jag precis jobba och ska nu inta ryggläge och se ett till avsnitt av weeds innan jag ska sova.

Btw, jo tack Petter.. Jag har märkt att det är tomt om kommentarer.. och att det var en pinsam förlust för SAIK ikväll............. Slå på den som redan ligger ner, gör det du. MEN ÄR DE RÄTTVIST TYCKER DU?? Nä, justde!! Nästan så att jag ska klippa sönder kortet jag fick och bara ha den braiga delen kvar (alltså jag) och slänga den andra i papperskorgen. HUH. hehehehehehe.

Så SKÄRP er nu vettja, på HUNDRA läsare måste väl minst EN liten människa om dagen kunna kommentera? Okej? Deal? Bra. ANNARS KAN NI DRA!!!!!!!!!!!!!!

(jag hoppas ni förstår att jag driver, hade tänkt skriva det i ett annat inlägg, att jag drev alltså, men jag vet ju hur folk är och hur ofta saker och ting misstolkas, så jag tänkte att det var bäst att skriva de på en gång. endel är ju så tröga lixxxxom.)

PUSS OCH KNULL HJÄRTEGULL!

8 DECEMBER

Vaknade för en timme sedan och har hunnit slänga i en maskin med tvätt. Behövdes kan jag säga. Har också skaffat mig spotify unlimited, blev less då alla jullåtar jag hade inte gick att spela för jag redan spelat dem 5 gånger, så värdelöst. Men ja, för $4.99 i månaden kan jag väl offra mig. Hade tänkt åka på toys r us idag, men jag pallar fan inte. Dessutom måste jag bli klar med tvätten om jag inte vill gå naken, så jag prioriterar faktiskt det. Hoppas ni har det fint där hemma!

MER JUL & JOBB PÅ NYÅR

Dethär är hel klart min favorit jullåt, den är ju skittöntig egentligen, haha, men jag bara älskar den och den går på replay hela tiden. Den är så himla härlig och glad och sprallig och allt, haha. Sen finns det självklart väldigt fina jullåtar också, men denna är definitivt min favorit.

Slutade jobba för snart en timme sedan, men har suttit och tittat på Tom och Jerry the nut cracker tills nu. Dessutom frågade jag min vmamma idag om jag jobbar nyårsafton, och det gör jag tydligen. Hade självklart föredragit att inte jobba, det är väl inte så många som vill det, men som "tur" är så jobbar Sabina också, så jag tänkte fråga henne om jag kan ta över mina ungar till henne så vi blir ett litet gäng iallafall. Tror de kan bli mysigt ändå!! Jag fick ett schema för några veckor framöver, och det blir rätt mycket ledighet, så jag är nöjd ändå. Nu ska jag se julkalendern och mysa på med dd muffins. Godnatt!

SKYPE MED MJÖSUND

Åh, har precis avslutat ett underbart samtal med min bästa extrafamilj från mjösund, herregud så jag saknar dom! Blev känslosamt, har inte snackat med dom på skype sedan jag kom hit, så det var så himla fint att få se dem igen, men det fick mig verkligen att inse hur mycket jag saknar dem och hur mycket de betyder för mig. I LOVE U ALL SO MUCH!!! <3

CHRISTMAS TREE

Yeeij, idag klädde vi som sagt granen. Dock så ledsnade ungarna efter ett tag, så vi måste göra klart det imorgon. Hoppas att resten av julpyntet också kommer upp då. Tänkte köpa mig lite eget julpynt att ha här nere i mitt rum, men jag köpte redan så mycket annat idag så jag väntar nog tills jag åker till IKEA på lördag och köper det där. Då blir det ju äkta svenskt julpynt också, det gillas. Haha. Är ju superdyrt med juldekorationer, så lär ju inte bli så himla mycket då jag knappast kommer ta hem det, men något mer än mitt ljus (som förövrigt verkligen luktar jul, underbart!!) ska jag väl iallafall kunna unna mig. Jag älskar ju julpynt!

Hur som, kom precis hem från starbucks, där jag hängt med Vanessa och Kerstin sen kl 8 ikväll, blev alltså 3 timmar där med massa skitsnack om allt och inget. Planerar lite för kommande grejer och så. Nu ska jag se dagens avsnitt av julkalendern (är alltid så seg att se dem, kommer ju för sjutton ut ett nytt avsnitt om 28 min... haha). Aja, godnatt!

STARBUCKS MED FINA VÄNNER

Slutade jobba för en timme sedan och sen dess har jag ätit middag och umgåtts med min vfamilj. Är så himla tacksam att jag hamnat i denna familjen och jag tror att, även fast jag inte firar min jul hemma, den kommer bli rätt så bra ändå. Det är himla tur att dom har en sån himla fin släkt som är så himla snälla med mig allihopa. Så jag kommer absolut inte känna mig ensam, även fast det kommer kännas så himla tomt utan min familj och alla som jag i vanliga fall brukar fira julen tillsammans med. Idag har vi dessutom klätt julgranen och börjat pynta lite smått här hemma, helt underbart. Ska lägga upp lite bilder senare när jag kommer hem igen.

För nu ska jag åka till starbucks för att möta upp Vanessa och Kerstin, och få ännu mer julkänsla med deras dekorationer och julmuggar och alla julsmaker. Blir mysigt!! Vi hörs sen.

CHRISTMAS FEELING

Har precis vart på target och inhandlat lite nödvändigheter som shampoo, balsam och duschtvål. Slank också med ett ljus så att jag kan få lite julkänsla häromkring. Tänkte nu att jag skulle städa upp lite på mitt rum, ser bra ut på utsidan, eller vad man ska säga, men garderoben och skåpet är en BIG MESS. Usch. Så ja, det får väl bli lite julstädning helt enkelt, då ska man ju städa riktigt noga i alla skrymslen och hörn. Ska då passa på att slå på julradion också, då jag knappt lyssnat på nån julmusik alls än och då det alltid är roligare att städa med lite musik. Hörs sen!

VIDEOBLOGG I MÖRKRET

Tar tydligen hundra år att ladda upp en videoblogg, nästan så att jag ger upp, men som tur är så är jag ju en sån hängiven bloggerska (de har ni märkt på sistonde va?) så jag väntar lungt och stillsamt så ni kan få se mitt mörka videoinlägg. Vet inte vad jag pladdrar om egentligen, fingrar i ansiktet ch håret hela inlägget också. Man skämms ju tammefan... hahaha. nä nu ska ni få se den, SE OCH NJUT medan ni kan. Eller nått sånt.

5 DECEMBER

Hinner egentligen inte blogga, gjorde nyss ett videoinlägg men insåg att jag inte har tid att ladda upp den, så ni får en bild istället. Ska byta om och åka in till centrum på banken innan jag drar vidare till Westfield för middag med Line. Hörs sen!

N'S 6TH B-DAY

Wohooo, idag fyller mini 6 år. Så ja, han är väl ingen mini iofs... haha! Men ändå. Igår var det star wars kalas med tusen ungar, pizza och tårta, satt fint i kistan. Idag blev det ingen sovmorgon alls, då jag började 06.30 eftersom E hade tävling och både min vmamma och vpappa åkte dit. Så jag och N var hemma och myste, byggde lego, gungade, lekte jaga.. haha! Åkte alltså till lekparken en sväng också. Sen när vi kom hem så fick han två till födelsedagspaket, flygande fiskar.. haha, spelade in en video, de är gigantiska!
Nu ser jag på pojkväns akademien och halvfryser, blir en himla lugn kväll med film och mys. Dock har jag inget att knapra på under tiden, men de kan jag väl skippa en kväll. Haha. Middag måste jag iallafall se till att äta, om vi nu har något dvs. Haha. Nu ska jag kika vidare!!

DAGS ATT TA TAG I LIVE

Har suttit hemma hela denna veckan och hela förra, förutom då jag åkte till Jossan dårå, men det var ju bara över helgen, så nu är det verkligen dags att ta tag i livet igen. Tack och lov så har jag inte hamnat i ett deppmode iallafall. Det händer lätt om jag bara sitter hemma. Men nu har jag ju en ursäkt, att jag är sjuk, så det får gå. Ska ta tag i det nästa vecka igen har jag bestämt, eftersom det bara är helgen kvar av denna och jag jobbar hela helgen. SÅ. ja. BARA SÅ NI VET TÄNKTE JAG. För när livet mitt blir lite roligare blir det ju alltså roligare för er att läsa också.
ROGER ÖVER, ROGER UT!

MYSKVÄLL

Har inte skrivit på ett tag för att det inte finns något vettigt att skriva om. Jag är sjuk, sover till 12 varje dag, börjar jobba 2.30 och jobbar till kvällen då jag ser film/tv och gottar mig. Alltså ingenting värt att skriva om. Ikväll har jag laddat upp med cola, godis och House. Underbart! Hörs när vi hörs! :)

RSS 2.0