THIS MEANS WAR

Hahahaha jag dör, så sjukt bra film. Skrattade mig igenom hela rullen, längesedan jag skrattade så mycket åt en film. Så ja, ni borde se den!!! Kom alltså precis hem från bion där jag var tillsammans med Vero, Kerstin och Sabine. Så värt det.  Nu ska jag sova, och fortsätta ha ont i magen av allt skratt och träning, imorgon upp runt 9 för att först åka på gymet sen luncha med Vanessa innan jobbet. Hörs dåå!

ETT SOLIGT NEW JERSEY


Klockan är 8.30 och det börjar redan bli varmt ute, just nu är det väl runt 5 grader och strålande sol, så det kan nig bli en riktigt fin dag idag. Igår så steg värmen snabbt och under dagen var det hela 16 grader varmt ute. Helt sjukt, men I loooooove it! Som många säkert redan räknat ut så sitter jag och fördriver tid på starbucks innan skolan. Denhär veckan har vi midterms, alltså prov efter halva terminen, huua. Tror egentligen inte att vi (jag och Selina) måste göra det, men det känns dumt att inte göra det på något sätt. Så ja, på torsdag har vi det så idag ska vi väl bara gå igenom snabbt det vi redan lärt oss, jag hoppas det iallafall. Kommer hur som helst suga på provet, men det har ingen betydelse.

THAT'S WHAT MAKES US AWESOME

Hittade en fin bild som sammanfattar lördagskvällen rätt bra. Det spårade ur mer och mer ju längre in på småtimmarna vi kom. Haha, sjukt bra kväll!

SLAPP ARBETSDAG

Har jobbat en timme nu på morgonen då jag skjutsade barnen till skolan, och sen börjar jag inte förns 7 ikväll igen. Haha fett soft. Så sammanlagt jobbar jag 2½ timme idag, fint det. Men så till helgen jobbar jag som en dåre istället, från fredagmorgon till ca 1 på natten på lördagen, så ca 40 timmar i sträck. Haha. Men jag har själv sagt att det var okej, så dom har inte gjort något fel i schemat eller så för jag får extra pengar istället, wonderful!!!

Helgen var förövrigt grym, i lördags träffades vi här först, jag och mina brudar, sen åkte vi till nyc och dansade hela natten lång, kom inte hem förns 8.30 på morgonen eftersom att tågen inte går tidigare än 7 från ny. Haha, kul var det iallafall. Nu är jag så himla trött, och klockan är inte ens 9 på morgonen än, så ska ta och sova en timme eller så och se om jag blir nå piggare, min hjärna är heldöd. Hörs sen!

LÖRDAGSPEPP

Woop, idag är jag taggad. Eller ja, jag vaknade precis, men så undrebar känsla då jag kommer på att jag är ledig och min värdfamilj är borta. Så idag/i eftermiddag kanske jag ska säga, så ska vi till Andressa som också är ensam hemma, sen drar jag Vero, Selina och Vanessa vidare för utgång i NYC. Är såååå taggad, kommer bli toppen. Måste bara finslipa på våran plan då vi alla möts, men det blir nog bra dethär. Vi hörssss!

FREDAG 24 FEBRUARI

Har inte gjor ett drit idag, mer än sovit och glott TV. Så jävla tråkigt väder ute så det finns ju inte, så jag stannar inne och laddar för jobb istället. Börjar om två timmar och sen jobbar jag till halv tio ikväll, så det lär ju bli att stanna hemma ikväll, men sen är jag ju ledig resten av helgen så jag får göra något då istället. Funderar på att åka till NYC nån av dagarna, blir nog bra.

Vad mer? JO, det är ju brorsans födelsedag idag, hela 23 år, så GRATTIS GRATTIS BÄSTE BROR!

2 VECKOR TILL 20

Om precis 2 veckor fyller jag 20. Helgrymt kan man ju tycka, men här är det helt ovärt då man fortfarande är underårig. Vemfan kom på att man måste vara 21? Hur som, jag ska inte vara bitter!! Om 3 veckor kommer mamma och pappa, och då dom har vart här så har jag bara 4 månader kvar. Helt sjukt om ni frågar mig. Tiden har gått grymt fort nu de senaste veckorna, bara flygit förbi, men inte mig emot då jag verkligen ser framemot sommaren. Annars då? Det är ju torsdag, därav det tidiga inlägget (eller för er är det väl inte tidigt, men här är ju klockan inte ens 9 än) så jag ska på college snart. Slapp lektion i tisdags då det var presidents day i måndags. Ha en fin dag alla!

PAKEEEEET

Hahaha ser nu att kortet på bilden är upp och ner, men skitsamma!! Blev så himla glad då det låg ett paket i köket till mig. Först funderade jag på vem det var ifrån, sen såg jag på baksidan att det var från min fina Amanda, ÅÅÅÅH TACK TACK TACK TACK TACK TACK, skulle kunna säga det tusen gånger till, men det blir lite långdraget. Haha, det gjorde min dag alltså. Så ni ser ju vad som var i paketet, juleskum, ett kort och örhänget jag har på bilden + ett till då men kan ju bara ha ett i taget då jag har uttöjningen i andra. Så Amanda, än en gång supertack och förvänta dig ett svar i brevlådan snart. PUSSSSSS

MIGRÄN

Huvva, fick migrän igår precis innan jag skulle sova, så först och främst kunde jag inte somna, sen sov jag sjukt dålig med ett bankande huvud. Som tur är hann jag stoppa det värsta, men jag har fortfarande ont när jag hostar och grejer. Så jag skjutsade barnen till skolan och kom precis hem, så ska slå igång en film och vila lite och hoppas det går över. Ha en fin daag!

IPOD NANO

Idag så fick jag en sånhär rackare av min värdmamma, blev sjukt glad! Vi stod och pratade om apple produkter, då dom har allt möjligt, iPhone, iPad, iMac, iTouch osv, och jag sa att jag inte äger nått från apple, så hon blev fundersam och undrade hur jag lyssnar på musik. Haha, sa ju som det var att jag använder min svenska telefon till det, och så gick hon och grävde fram en sånhär. Helt oöppnad förpackning och hon sa att hon aldrig kommer att använda den så jag fick den. Helt sjukt mkt utrymme också, 16gb och så mycket musik har jag inte ens. Hur snällt som helst verkligen, en tidig födelsedagspresent lite spontant sådär.

Annars så har dagen flytit på som vanligt och jag laddar inför i helgen då jag är ledig då dom åker till PA för att åka skidor. Jaja, nu håller jag på att synkronisera och updatera ipoden, och sen ska jag kika på dagens avsnitt av BB.

EFFEKTIV MORGON

Njuter av min sovmorgon. Hade tänkt åka på gymet, men istället städade jag upp i min garderob, som var sjuuuuuuukt nödvändigt då det såg ut som helvette där inne med smutstvätt blandat med rena kläder, så nu är det bortgjort iallafall. Sen gick jag upp och käkade "frukost" eller lunch kanske jag ska kalla det.. Skrev samtidigt ett brev till mormor och morfar så nu ska jag skriva ut några bilder och skicka med i brevet så att dom också får se och veta hur jag har det.

Funderar just nu på om jag ska gå lite på treadmillen här hemma, så jag iallafall får någon motion idag. Hmm, tål att tänkas på. Har ju till och med träningskläderna på så jag vet inte riktigt vad jag väntar på. Haha. Hur som, nu ska jag göra klart brevet och sen åka iväg och posta det.

PRESIDENTS DAY

Idag har det alltså vart presidents day här i USA, förstår inte riktigt grejen med det, men tydligen så är det för att två stora presidenter (Washington och Lincoln) har sina födelsedagar runt detta datumet. Haha. Tror det är Washingtons födelsedag och det började med att det blev en röd dag, sen skulle dom tydlgen slå ihop det eftersom Lincolns födelsedag är den 12 eller nått. SKITSAMMA, folk har en anledning till att inte jobba och ungarna slipper skola, det är väl det som är viktigt. Så jag har jobbat tio timmar idag, 7.30-17.30, sen drog jag och käkade middag med Vanessa, chinamaaaat, mums, och sen frozen yogurt på det nya stället här i Warren. Underbart gott!! Nu ska jag se kvällens avsnitt av BB och sen njuta över att jag helt oväntat fick en sovmorgon imorgon då jag slipper skjutsa ungarna till skolan + att vi inte har college. Win win, awesoooome! godnatt.

BIG BROTHER 2012

Är så jävla glad att Big Brother har börjat sänts igen. Hade inte tänkt på det förrens några dagar sedan då jag insåg att det skulle bli en ny säsong (HEJ VAD TIDIG JAG ÄR). Men här borta blir man faktiskt rätt så isolerad från resten av världen. Så som de BB fan jag är blev jag såklart superglad och köpte mig 24/7 så jag kan stalka dem dygnet runt. Haha. Dessutom mer praktiskt här borta så jag är säker på att jag inte missar något avsnitt.

Förra året vid denhär tiden, så hade jag precis börjat söka som au pair, och minns att BB gjorde att tiden gick så sjukt fort. Minns då det var final och jag tyckte dessa 100 dagar hade gått så sjukt fort och det var bara någon dag kvar till studenten oosv. Hade ju fått min familj under den tiden och det var inte superlänge kvar tills jag skulle åka iväg. SJUKT. Så BB är bra att ha som tidsfördriv, helt klart. Nu ska jag nog ta och sova, börjar tidigt imorgon och måste jobba hela dagen då barnen inte har någon skola.

SHOES <3

Är lite kär i mina nya skor. Köpte dom igår, men då jag kom hem visade det sig att de var för småa (hade såklart prövat dom i affärn innan jag köpte dom), haha.. Så fick fara tillbaka idag och byta till en halv storlek större så nu passar dom, med reservation för att jag kommer få skavsår och sjukt ont i fötterna av dom, men det äre helt klart värt!!

Idag har jag vart på bio och äntligen sett The Vow, hade faktiskt mycket högre förväntningar, men den var absolut en bra film som jag förmodligen kommer att se igen. (Mest för att Channing Tatum är med och att han är så förbannat jävla heeeeeet). haha. Nu ska jag chilla, äta toffifee (som jag hittade på affärn idag, lycka) pringles och dricka sprite medan jag kollar på TV. HAAADE

GOD SEE YOU EVERYWHERE

Hahaha, snälla ta inte rubriken på allvar, det var bara så kul häromdagen i bilen då jag hämtade N från skolan och han börjar prata om gud. Det är alltså SJUUUKT svårt att hålla masken om att man inte alls tror på dendär såkallade gubben som ska sitta där uppe, och inte lättare gör han det. Råkade säga "So let's say if there is a god...." och N kommenterade direkt "THERE IS A GOD" .. "Ehhh, of course there is... eeh, heheh". Höll på att skratta ihjäl mig inombords, men det kunde jag ju inte visa honom.

Ta nu inte dethär på fel sätt, jag accepterar och respekterar alla religioner och alla som tror på någon slags gud, det får ni absolut göra om ni vill, så länge ni inte försöker konvertera mig så äre lungt! ;)

200 DAGARS VLOG

Måste ju fira att jag vart i USA 200 dagar med ett videoinlägg:

W-W-WORKOUT

Även fast jag hatar att kliva upp kl 7 på morgonen, så är det ändå skönt på något sätt. Det är som att dagen går fortare, i och med att jag gör massa saker. Har nu hunnit vart på skolan och sen gymat i en timme och nu är jag hemma för lunch innan jag ska iväg och hämta barnen på skolan. Så himla bra också att jag har kommit igång med träningen igen. Har ju vart på latsidan, men denna veckan har jag tränat 3 av 4 dagar, så bäst att jag fortsätter såhär nu, peppp. Nu måste jag städa upp efter lunchen. Jag hoppas ni har en bra dag!

JACKIE ROBINSON


Sitter på starbucks och försöker läsa in mig på en snubbe vid namn Jackie Robinson. Vad jag har förstått så är han den första svarta baseball spelaren i "Major league baseball" i modern tid. Nånting sånt, och att han gjorde ett slut på rasismen inom baseballen. Tydligen var han sjukt duktig också, och hamnade tillslut på the Baseball hall of fame. Så sånt trevligt sitter jag och håller på med. Nånting ska man väl lära sig under denhär kursen iallafall. Haha. Den är rätt kul när jag tänker efter, intressant om inte annat. Det är ju iallafall ett bra prov på om hjärnaktiviteten funkar som den ska när man inte pluggat på så himla länge. Haha. Hur som, nu ska jag strax åka och hämta Selina innan vi har lektion. Vi hörs seeeeen!

NORSKA SKILLS

Hade ju helt glömt bort att jag skulle impa med mina norskakunskaper!!! haha. Så nu när jag ändå inte har något bättre för mig så är det ju ett ypperligt tillfälle. Dessa ord har jag då alltså lärt mig dels från Paradise hotel Norge, och dels från norska Hanne som bor 12 min härifrån, wooooP!

Fölelser - Känslor
Stole på - Lita på
Syns - Tycker
Veldig - Mycket
Kline - Hångla
Pupper - Bröst
Morsom - Roligt
Urettferdig - Orättvist
Flaks - Tur
Ködderu - Skämtar du
Akkurat - Precis

OOOOSV. Hahaha, kan vara felstavat och grejer där, men det är dessa ord som jag kommer på just nu som har fastnat i lillhjärnan min! haha. Bästa är ändå ködderu, de använder jag till och med nu för tiden, haha. Nu ska jag se Erik och Mackans 99 saker man måste göra innan man dör, order från Petter att jag måste se båda säsongerna, och jag är glad att jag började titta haha! Så kul.

MYSMORGON

Älskar dessa dagar då jag slipper kliva upp 7 på morgonen för att skjutsa barnen, eller ens halv nio för att sen stressa iväg till skolan, så detta är en bra dag. Har tagit mig en dusch och ligger nu i sängen med supernatural på TVn, wonderful. Magen börjar kurra så jag ska väl gå upp och få i mig nå frukost, eller lunch eller vad man ska kalla det halv elva. Haha. Vi hörs vettja!

TATTOO INSPO

Redan innan jag åkte till USA så visste jag att jag ville göra en tatuering här. En tatuering som symboliserar min resa över andra sidan jorden. Sen nu när jag har börjat tänka lite mer på det (jag menar det har ju redan gått mer än ett halvår) så har jag fått den perfekta idén som jag absolut ska göra, det känns så självklart när jag började tänka efter. Och om ni inte fattat det så är det svalor jag vill göra. Inte stora som många gör, utan mindre, men fler. Och ja, varför blev det så självklart då? Jo, när jag tog studenten så fick jag ett halsband av Nathalie med bla. en svala på, och hon förklarade det såhär: "svalor flyttar ju alltid härifrån vissa perioder, men dom kommer alltid tillbaka hem igen varje år". Det är något jag alltid kommer att komma ihåg, hennes förklaring till halsbandet, och det kommer alltid att ha en stor betydelse för mig. Jag vet inte varför, men det bara fastnade i huvudet och det blir ju väldigt logiskt också att just den tatueringen ska symbolisera min resa hit. Om man sen googlar på symboliken av svalor så är det i princip det som står också + många andra betydelser såklart, men som inte spelar någon roll i mitt fall. Nu måste jag bara bestämma mig vart jag ska placera dem, funderar på högerfoten som ännu är tom, insidan av överarmen, sidan av armen som är på tre av bilderna ovan, baksidan av överarmen, från typ nacken och över på översidan av axeln (om ni fattar vad jag menar? haha) osv. hahaha, kommer vara omöjligt att bestämma sig, men jag tror att jag vill ha den rätt synligt, så lär inte bli foten. Men vi får se. Måste ju också hitta en bra tatuerare, men det lär det väl finnas i NYC.

SVERIGE SVERIGE ÄLSKADE LAND

Hahaha, kom över denhär bilden nu när jag satt och surfade runt på nätet. Så himla bra eller hur? Det stämmer sjukligt bra ju.

Ikväll har jag vart hemma hos min bästa norsk Hanne, lärt mig lite norska, ätit sjukt mycket glass, sett the bachelor och massa youtube klipp. En skön kväll helt enkelt, fler sånna åt folket!! Ska imponera på er med mina nya norska skills imorgon, inte nådigt ska ni veta. Haha. Ni får dock vänta med spänning, för nu ska jag sova, sen imorgon har jag skola, sen tänkte jag faktiskt ta mig till gymet, sola lite och sen börjar jag ju jobba, så vi får se när inlägget kommer upp, men jag lovar att jag ska impa. Haha. HAAAADE!

KINDER-FRUKOST

Började halv åtta imorse och har precis kommit tillbaka hem efter att ha skjutsat barnen till skolan. Så nu ligger jag under täcket igen, är så himla trött. Sen blev jag hungrig, men för lat för att springa upp på övervåningen, så åt lite kinderchoklad till frukost istället. Bra där! Hade ju tänkt börja mitt nyttiga liv idag, men jag antar att det får vänta tills imorgon. Haha. Nu är chokladen iallafall uppäten, hade 4 bars kvar som ja precis tryckt i mig.. hehehe. Men då är dom som sagt slut iallafall, och nu kan jag på riktigt börja. Har man något godis eller onyttigt, så måste man ju först äta upp det innan man börjar en nyttightes period, det säger sig ju självt! haha. Annars så blir man ju för frestad. JAJA, nu ska jag se senaste avsnittet av paradise hotel som kom ut idag, sen ta en liten catnap.

GRATTIS NATHALIE

Idag fyller en väldigt speciell person år, GRATTIS NATHALIE!! Hela 21 år, herreguuuud vad gamla vi börjar bli. Haha, eller nått. En väldigt fin vän som har vart min granne sedan vi flyttade ner till Njurunda, hon var även min allra första vän där. Sjukt vad tiden har gått, i hela 9 år har vi känt varandra nu och jag kommer aldrig glömma de första dagarna då vi flyttade till Klockis. Åh, fina du, vad hade jag gjort utan dig? Vi har vart med om sjukt mycket tillsammans, och vi har ännu mer att fortfarande uppleva tillsammans. PUSS PÅ DIG ÄLSKADE DU, JAG SAKNAR DIG! <3

MEEEW

Har suttit och kollat igenom Maries bilder från Mexico, underbara bilder. Måste verkligen ta mig i kragen och ladda upp dem här, har lagt upp de från min kamera på facebook, men inga här ju. Haha. Och hennes bilder är så sjukt mycket finare, så det blir nog de som kommer upp här.

Just nu sitter jag och tittar på The Voice medan jag jobbar. Barnen sover så det finns ju inte så mycket att göra, tjillll!

WORKING OUT

Tro det eller ej, men just nu i skrivande stund står jag på treadmillen och svettas. Kände att det var dags att komma igång igen, på riktigt denhär gången. Nu är det ingen resa som stoppar mig från att våga träna även fast jag fortfarande är lite tätt i näsan.

Igår var jag och solade solarium med Hanne, men herregud så det tog. Har aldrig varit med om att bli röd av ett solarium tidigare, och inte att få ett sånthär resultat efter första solningen. Vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt.. Haha. Nästa gång blir det iallafall inte att sola hela 20 min, trodde jag skulle brinna upp därinne. Haha. Kan ju inte heller vara särskilt bra att bli "solbränd" av ett solarium... hur som, nu ska jag slå igång paradise hotel så jag har någonting att underhålla mig med i 40 minuter till.

FUCKING HILARIOUS

Ahahahahaha, Hanne skickade mig en youtube länk på en amerikansk komiker, och fyfan vad rolig han är:

Så jävla bra!! hahaha. Gjorde min kväll iallafall! Godnatt.

COLLEGE-TORSDAG

Imorse vaknade jag upp av alarmet 06.00, och tro det eller ej men jag var faktiskt inte särskilt trött alls. Så nöjd var jag. Haha. Sen kom solen fram, så nu är det ett soligt och vitt New Jersey jag ser. Snöade igår, men då idag är det hur fint som helst istället. Behöver inte komma någon mer snö, men jag tycker faktiskt om att det är lite vitt på backen så det lyser upp litegrann iallafall. Sitter på starbucks och fördriver tid, ska hämta Selina om 35 min och sen ska vi till skolan. Visst har de gjort fina starbucks muggar då? Haha. I alla hjärtans dag tecken som kommer med dundrande fart. När är det? på tisdag eller? Huuur som, så jag hoppas ni har en fin dag idag. Puss mina kära!

ONSDAG

Förlåt fanz! Internet slutade fungera igår, därav min frånvaro. (Tänkte skriva onärvaro, men insåg att det inte riktigt var det rätta ordet...) haha. Idag har jag iallafall sovit och jobbat. Sov väl en 14 timmar inatt. Mådde inge bra igår eftermiddag/kväll, så jag antar väl att jag behövde sömnen iallafall. Nu är jag redan redo för att sova igen, då jag måste upp kl 6 imorgon. Huuuua! Jaja, det blir fint. Vi hörs imorgon, då ska jag försöka ladda upp bilder från Mexico.

TISDAGMORGON

Som vanligt nuförtiden så spenderar jag min tisdagmorgon på Starbucks med min chai latte. Var trött imorse då jag vaknade kl 06.00, men inte lika trött som jag brukar kunna vara. Oroar mig dock för att jag ska palla resten av dagen, haha. Ska först till skolan och sen möta upp Vanessa för lunch, och sen börjar jag jobba direkt igen. Ingen nap hinns med alltså, men det ska nog gå bra ändå hoppas jag. Slutar ju halv åtta ikväll, vilket är en timme tidigare än vanligt, så jag får vila då istället. Haha. Hoppas ni får en fin dag!

BACK TO REALITY


Har vart så sjukt skönt med semester, men livet måste ju fortsätta nån gång antar jag. Kom hem för en stund sedan, träffade Philip för lunch, en svensk som också är au pair här i NJ. Är alltid lika kul att träffa svenskar här borta, för mig är dom rätt utrotningshotade. Haha. Men nu börjar jag jobba igen om 20 min, vet dock inte varför jag börjar nu då jag ska hämta N kl 4, men skitsamma. Finns väl alltid nått att städa upp. Vi höööööörs!

BACK IN JERSEY

Nu är jag hemma igen efter grymma dagar i Mexico, även fast vi inte hade det perfekta vädret så var det ett underbart ställe att vara på och det var så sjukt fint. Vi hade ändå sol varenda dag, men övervägande molnigt eller regn. Ska självklart lägga upp alla bilder, men som ni förmodligen är van vid vid dethär laget så är jag för lat just nu. Haha. Så det kommer när det kommer, så hörs vi för nu ska jag fortsätta se super bowl (GO GIANTS!!!) och lata mig.

DRAR TILL MEXICO DÅ (SNART IAF)

Marie glömde sin DS2019 form hemma, som man måste ha för att ta sig tillbaka in i USA så hon var tvungen att åka hem och hämta den och jag sitter här och väntar på att hon ska komma tillbaka. Blir några timmars sömn iallafall, måste väl upp vid 05.00 eller så för att hinna med tåget som går 06.04. Haha, kill meeeee. MEN det väntar grymma dagar i Mexico, så jag är inte bitter, sova kan vi göra på planet dit och hem.

Så vi hörs inte mer förrens jag kommer tillbaka på söndag, ska njuta som sjutton av denna resan och ledigheten och allt som hör till (värmeeen), så får ni ha det så fint i kylan! puss

MEXICO IMORGON

Om 24 timmar sitter vi på planet till Cancun. Känns så jäkla bra, trots min förkylning OCH ögoninflammation. Blir bättre hela tiden i ögat eftersom jag fick medicin på en gång igår då min värdpappa kom hem. Ibland är det bra att bo med en doktor. Haha. Håller på packar just nu, men jag tror att jag är klar redan? Vi är ju bara borta i 4 dagar så man behöver ju inte sådär supermycket med sig. Ska se till att jag har alla viktiga papper och sånt färdigt bara, och packa ner sminket, sen är jag nog klar. Kanske till och med får plats med allt i mitt lilla handbagage, vore grymt isf!! Jaja, ska se till att jag verkligen har allt nu, sen börjar jag jobba igen om 2 timmar eftersom att barnen har early dissmissal idag. Blööh, varför just idag? Jobbade ju morgon (vilket iofs var bra så jag fick saker gjort tidigt) men sen jobbar jag 11.30-20.30, inte lika pepp på det. Hörs sen!

RSS 2.0