SORRY

Jag har väl typ glömt bort er, snart en vecka sedan jag skrev sist haha. Jag antar att jag har fullt upp med att leva ut mina sista veckor här. Kom på mig själv igår i bilen att jag satt och tänkte på att nu är det nära, snart åker jag hem, och då blev allt så himla verkligt. Började inse att nu ska jag faktiskt snart åka hem, jag som längtat hem så mycket börjar nu få noja över det. Haha herregud jag är ett vrak. Men jag har ju liksom mitt liv här, och jag antar att nu när det är så nära så börjar jag tänka på att jag måste börja bygga på ett nytt liv. Allt som jag har här kommer försvinna. Herregud, jag kan fortfarande inte vänta på att få komma hem, men jag börjar liksom inse det nu. Haha. Aja, det var väl mest det. Ska inte låta er vänta i en vecka igen jag lovar, vi hörs!


10 VECKOR

Herregud, det är till och med mindre än 10 veckor tills mitt au pair år är över. Helt sinnessjukt! På lördag har jag vart här i 300 dagar. Tiden har gått fort, men ändå så känns det ju som att det var så sjukt längesen jag var hemma i Sverige. Har knappt en bild kvar längre om hur saker och ting ser ut. När mamma försökte förklara hur det ser ut i vardagsrummet nu efter att de renoverat, så kan jag inte ens tänka mig hur det ser ut. Det är stört! Men snart så kommer jag hem till mitt underbara land igen. Jag är så himla redo, men ska absolut göra det bästa av tiden som jag har kvar. Nu är det ju så mycket härligare då det är varmt igen, så det kommer gå finfint detta, förmodligen sjukt fort också.

Jag läser ju massor med bloggar, och många au pair bloggar och tjejer som kom i princip samtidigt som mig. Även fast de ser sjukt mycket framemot att komma hem, så har de flesta ändå ångest över att lämna allt detta. Är jag konstig som inte känner en gnutta ångest över att åka hem? Haha alltså, jag är så himla färdig med allt, så jag känner inte att tanken på att åka hem tar emot ens lite. Självklart så kommer jag att sakna mina underbara värdbarn som jag älskar så sjukt mycket och jag vet att det kommer att bli otroligt jobbigt att säga hej då, men min längtan hem och längtan att börja ett nytt äventyr är starkare helt enkelt. Jag hoppas att jag inte låter som en känslokall jävel, men det är så det är. Sen finns det självklart andra saker jag kommer att sakna med, men det är inget som jag kommer att ha ångest över att lämna direkt. Usa finns ju kvar, och jag är färdig med livet som au pair, jag vill kunna känna mig som den 20 åring jag är igen och allt som kommer med det. Usa är bra på sina sätt, men att ha bott här så pass länge, ger mig massa tankar om hur jävla bra Sverige är och hur mycket jag uppskattar Sverige. Nu ska jag se på lite BB och chilla. Hade hoppats att solen ville kika fram en stund idag men det verkar inte som det. Vi hörs :)


SLUTA TIDIGT (Y)

Fick sluta 6 istället för halv nio idag, så himla skönt! Så nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen se kvällens bb avsnitt och ladda inför hockeyn. En sjukt viktig match ikväll, på hemmaplan dessutom. Gooooo Rangers go!! Igår gick ju LA Kings vidare till Stanley cup final, och jag hoppas så innerligt att det är Rangers som kommer att möta dom. Men mycket hockey kvar i eastern conference, som iofs gillas ;) aja, nu ska jag röra på mig. Hörs seen!


SOVMORGON IMORGON

Tummen upp på de!! Tänkte att jag inte skulle ha tid att sitta uppe och titta på LA kings mot Phoenix matchen ikväll, den börjar senare så tänkte att jag skulle måsta hoppa isäng innan den var slut, men lyckan som uppstod då jag kom på att jag har sovmorgon. Wonderful! Hinner till och med se kvällens bb avsnitt före, så det är vad jag ska göra nu.

Och Sussi, kloka ord min vän. Haha. Och ja, det gjorde inget att du ine vr inne på skype, för jag var inte heller hemma. Haha, vart ju så himla fint väder så var tvungen att dra ut i solen : D men absolut, vi får styra upp en annan dag istället. Pussssss!


TRÄNINGEN VISAR SIG

Har suttit och tittat på gamla bilder och jämfört lite. Jag tycker inte alls själv att man ser att jag har gått ner i vikt, men nu när jag hade det svart på vitt, så är det fan helt sjukt. Hur kunde jag ens låta mig se ut som jag gjorde för ett år sedan? ALDRIG att jag ska tillbaka till det, finns inte en chans.. Så jag är glad att det går åt rätt håll, och inte tvärtom. Det är ju fan skämmigt... haha.
Så här är i Thailand oktober 2010:

Detta är på St Thomas Augusti 2011:


Sist OCH MINST, Jersey Shore Maj 2012:


Det är fortfarande långt ifrån mitt mål, men man får en liten boost av att se resultat. Nu är det bara att fortsätta kötta på gymmet, och inte ha några fler "latveckor" som jag hade förra veckan med bara träning en dag. Har ett nytt träningsschema med, som är gjort för att på 4-8 veckor få en snygg strandkropp, toppen! haha. Har redan hunnit vart på gymmet idag, var snabb och effektiv med fullföljde såklart schemat till punkt och pricka, hade bara massor med energi idag så det gick snabbare ä vanligt. Nu sitter jag och väntar på att få skypa med Bea och familjen i Mjösund, sen med morsfarsan efter det. Hööörs!

STRANDHÄNG

Idag har jag vart till Long Branch med ett gäng svenska tjejer och bara myst på. Var så himla härligt och dagen avslutdes med middag på appelbees och skrattattacker i bilen. Mer sånt pt folket! Fick också veta att nästa helg, eftersom det är memorial weekend så är jag ledig lördag söndag måndag, gryyyyymmebra! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se BB innan sovdags.


FINVÄDRET FORTSÄTTER

Idag har det fortsatt vart superfint och ska vara så hela helgen också. Vädret får en verkligen att må bra. Idag har jag tränat och sen legat ute i hängmattan och stekt i typ 2 timmar innan jag började jobba. Jobbar fortfarande, men barnen sover och jag har packat alla deras väskor för fotboll och gymnastik och allt vad det nu är, så ska se på film och chilla tills mina värd föräldrar kommer hem. Jobbar till 12.30 men om jag känner den rätt så kommer de nog hem tidigare. Imorgon ska jag hänga med Line och Johanna i det fina vädret innan jag börjar jobba.


SUUNSHINE

Har vart massor med sol idag. Resulterade i att jag brände mig rätt så rejält på axlarna. Haha bra jobbat va.. I Sverige så är det ju näst intill omöjligt att bränna sig denhär tiden på året, men inte här inte. Som vanligt så består dagarna av jobb och träffa vänner. Var och käkade lunch med Vanessa idag på Panera, satt ute och stekte i solen, sen hämtade jag E och vi drog till lekparken och var där i typ 2 1/2 timme, rätt asuuume! Nu tänkte jag sova, imorgon ska jag banne mig till gymmet. Skulle dit idag med men råkade försova mig 2 1/2 timme så hann inte.... Hahaha hörs imorgon!


SUMMERFEELING

Älskar detta väder vi har och kommer ha några dagar framöver. Riktig sommarvärme har det vart idag med över 25 grader. Dock inte så mycket sol, men bara att det är varmt gör en go i hjärtat! Haha. Slutar strax, då ska jag springa ner och se kvällens hockey, det är ju conference finals och det är New York Rangers mot New Jersey Devils här på östra sidan. Rangers vann första matchen, men det ska bli spännande att se hur allting slutar, dom är ju som ni förstår värsta rivalerna. Haha!! Har laddat upp med dipp och grönsaker, plus ananas! Muuums. Vi hörs, puss på er!


INGET INTERNET...

Ååh, är så less internet funkar inte hemma. Så kan inte uppdatera er om helgen i Montreal, som var sjuuuuukt bra förresten. Just nu sitter jag på starbucks och bloggar från ipaden, sjukt jobbigt så därav blir det inget långt inlägg. Ville mest bara säga att jag lever och blev inte kvar i Canada. Haha. Hoppas internetet kommer tillbaka snart så ska jag ladda upp lite bilder och berätta för er om min helt galna helg. Puss på er!


EN DAG SEN HEELG

Fy så kul det ska bli i helgen, är så himla taggad. Borde egentligen börja packa, men skyller på att jag inte har någon resväska att packa ner grejerna i än. Haha, plus att jag tittar på hockey och målar naglarna. Också viktiga saker innan man drar iväg på äventyr. Har iallafall lite nya kläder som jag ska inviga i grannlandet. Kommer bli så awesomee!! Nu ska jag kolla min to do lista, sen fortsätta se hockeyn, är periodpaus nu. Hörs.


OVÄNTAD SOVMORGON

Igårkväll fick jag ett sms om att jag slapp jobba på morgonen idag, så oväntat sovmorgon hur skönt son helst. Men klev ändå upp relativt tidigt (för att vara mig iaf) vid 8.30 och nu ska jag ta och pallra mig till gymmet. Tar sån fruktansvärd tid där, och jag måste hinna fixa massa grejer innan jag åker till Montreal på fredag, så de är bäst att åka till gymmet i tid så det inte tar upp hela dagen som det i vanliga fall gör. Nu måste jag åka, vi hörs sen!


SKYPE MED MAMI

Sitter och skypar med morsan och kom på att jag inte bloggat sen i lördags. Igår var vi till long branch i Jersey shore, inte superbra väder men efter ett tag blev det riktigt fint och härligt. Avslutade med middag på TGI Fridays, andra gången denna helgen. Haha, gott som fan i alla fall. Har en timme kvar tills jobb, så sk chilla lite till sen åka och hämta N på skolan.


OVÄNTAT LEDIG

Wuhuuu, skulle ju jobbat idag från kl 2 till 10 imorgon bitti, men så blev det inte utan jag började kl 3.30, åkte och hämtade barnen ca en timme bort och sen skjutsade jag de till varsin sleepover. Haha så himla skönt så nu har jag hela huset för mig själv och Vanessa kom precis hit. Vi ska laga mat och ha filmmys, blir bra (y)


TGI FRIDAY

Åh, är så himla himla trött, men kände att jag var tvungen att säga hej. Har vart en bra dag med bara 4 timmars jobb, 26 grader varmt och för en gångs skull slutat tidigare än 9.30 en fredagkväll. Så vid kvart i sju hoppade jag in i bilen och styrde mot Line i Short Hills, för att sedan åka och hämta upp Malin och Victoria i Summit och vidare mot tgi friday för middag. Bästa, förrätt varmrätt och efterrätt för 17 dollar, tummen upp. Supersmarrigt också, så som ni förstår sket jag i dieten ikväll. Ska tas igen med ett träningspass imorgon innan jag börjar jobba. Men nu måste jag sova, hörs imorgon (senare idag för er) pusssss


INSTAGRAM

Weey, follow me on instagram: iakebrand

SKÖN DAG

Idag så började jag halv åtta, så skjutsade barnen till skolan sen hade jag och Selina våran allra sista lektion på college. Wohooo, äntligen är det över, tummen upp. Efter det lunchade jag med Vanessa och Kerstin hemma hos Vanessa och efter det drog jag hem för att träna i gymmet här hemma. Börjar inte förrens 5 och slutar tidigare. Skulle slutat kl 10 men min vmamma ändrade planer så får sluta tidigare, toppppen. Nä men nu ska jag springa ner och spela in hockeyn, oooh älskar att det är hockey varje kväll. Haha hörs sen!


NÄ MEN TJENARE


ATT ALLTID VARA HUNGRIG

Haha denhär dieten tar kål på mig. Inga kolhydrater what so ever, och massa träning, idag löpte jag 40 min (heja mig, rekord tror jag!!) och sen powerwalkade jag 20 min, sen lite mage på det. Var så fruktansvärt varmt inne i gymmet så jag var helt död då jag var klar. Nu har jag precis ätit lunch men känner mig fortfarande inte tillfredsställd. Men ska vänta en stund innan jag stoppar i mig nått annat. Nu ska jag fixa lite innan det är dags för att jobba. N ska på kalas direkt efter skolan så förhoppningsvis går det rätt snabbt idag.


LAST WEEK OF COLLEGE

Jaaa, snart är vi klar med college. Bara idag och torsdag, wohoooooo. Var kul i blrjn, men nu på slutet har det bara varg plågsamt och slösat dyrbar gymtid. Haha! Sen har jag ju weekend kursen kvar, men har ju gjort allt det teoretiska så har bara själva trippen till Montreal kvar. Är så himla taggad, vi har massa tid då vi får göra vad vi vill, så fredagkväll blir det heeelt klat party! Wooop. Hörs sen!


VALBORG UTAN BRASA

Och utan god mat, alkohol och fina vänner. Har jobbat hela kvällen, men äntligen så är mina vföräldrar tillbaks från Mexico. Jag menar, det har ju gått superbra när dom vart borta, men det är så mycket att komma ihåg så min hjärna är mos. Ledig imorgon iaf, grymt skönt!! Nu sitter jag och ser Rangers match från ikväll. Spelade in det då jag annars skulle missa början så är bara i första perioden än så länge när den live nog är i tredje redan. Haha aja, nu ska jag fortsätta kika och dricka mitt äckliga tea som ingår i veckans diet. Annat än gocider som jag ser många av mina vänner inta ikväll (såklart) men det får duga. Förhoppningsvis blir jag fit for fight istället ;)


RSS 2.0