SEG TJEJ

Usch, jag kanner verkligen att jag inte mar riktigt hundra. Sov over 12 timmar inatt och har bara legat inne och sloat idag. Sett pa bridesmaids och nu nyss friends with benefits. Sa kommer kvallen att fortsatta, med film.

Forresten, berattade aldrig om helgen igar kom jag pa. Den var grym, mest for att jag fick umgas med Josefine igen. Akte ju till henne fredag, kom dit och vi lagade Janssons som en av ratterna till Thanksgiving middagen. Min andra alltsa. Firade ju torsdagen, som verkligen var thanksgiving dagen, har hemma med massa slakt och god mat. Var verkligen hur mysigt som helst med allt folk har, och precis sa som jag hoppades pa att thanksgiving skulle vara. underbart. iallafall, tillbaka till helgen, vi at middag och drack vin, sen till affaren och kopa chips och appeljuice som vi sedan avnjot framfor solsidan. Lordagen fixade vi oss iordning, Jossan packade och sen akta vi till NYC. Missade precis taget sa vi fick vatna en extra timme och kom dit senare. hade tankt shoppa lite, men vi hann bara pa HM och sen till Hostlet och fixa oss iordning for att sedan mota upp hennes vanner fran Ohio som var dar och spelade rugby. Var med dom pa massa barer och hade en fin kvall. Kom till hostlet runt halv tre, da bytte vi om och gick pa donken for nattmat. MUMMA! haha. Sov sen nagra timmar innan vi packade ihop, checkade ut, at lunch och drog hem igen. Var en riktigt bra helg, nu ar jag dock utan pengar och med en riktig forkylning, men de overlever jag.

FORLAT FOR LANGT INLAGG UTAN BOKSTAVER. orkar inte ta fram den andra datorn.. haha. Sov gott!

UTAN LUKT, SMAK OCH HÖRSEL


Haha, denhär helgen har gjort mig invalid.. Men de vare värt. Tappade både lukten och smaken igår, haha, så himla knas. Men jag får så ibland då jag blir förkyld. Ganska fränt ändå att man kan göra de bara sådär. Nu har den börjat komma tillbaka igen, men nu har hörseln fått nått fel istället. Vilket jag är lite mer orolig för. Allt hörs dovt, men jag antar att det försvinner efter några dagar, var nog bara lite väl mycket musik igår. Nu ligger jag i sängen och tänkte kika på film resten av kvällen. Imorgon är jag också ledig, LYCKA!! Så jag ska sova så länge jag kan. Haha. puss på er!

READY FOR MANHATTAN

Nu är jag redo för att åka till New york city, hyffsat iallafall. Måste ta på mig ett par strumpor och packa in de sista grejerna i väskan så är jag helt redo. Vi ska väl åka om sisådär en timme, pepp!! Då ska vi lasta av grejerna på hostlet sen ut på en shoppingrunda och Rockefellercenter innan vi drar tillbaka till hostlet och fixar oss iordning för kvällen. Vi hörs imorgon då jag kommer hem igen, om jag har krafter nog då dvs. Chansen är ju rätt stor att jag kommer vara rätt död imorgon. Två sundsvallsbrudar på en terass på Manhattan kan bara ha ett slut! ;) haha. XOXO

NU DRAR JAG TILL CT

Min vmamma skjutsar mig till tåget om 10 min, så snart är jag påväg för att se bästa Josefine för första gången sen i somras, kommer bli gryymt. Ser framemot helgen så sjukt, kan ju inte bli fel (eller jo, de kan de ju iofs men med Jossan vid min sida blir vi oslagbara) ;). Ha en fin helg alla! xoxo

HAPPY THANKSGIVING

I am thankful for my family and my friends that supports me back home, for this journey and for spending my year in this wonderful hostfamily. Thank you so much for inviting me in your home and treating me like a family member, and for all your love to me. I love you all so much! I am so thankful that I had the opportunity to do this amazing trip and for all my new friends over here. I am also thankful for all the experiences I gained the last 4 months and all that I learned about myself. I am thankful for ALL the people that is a part of my life, THANK YOU for everything! And Sweden, I miss you, but I will come back. <3
HAPPY THANKSGIVING EVERYONE!!

THANKSGIVING 2MORROW

Tummen upp på det. Ska bli kul att verkligen få vara med om en riktig amerikansk thanksgiving som man tidigare bara sett på filmer. Det kommer runt 20 pers hit imorgon, så det gäller att dra på sig socialkläderna och stiga ut i folkvimlet. Ska fortsätta medicinera mig så jag orkar med dagen, och alltså hoppa isäng relativt tidigt. Sitter just nu och tittar på House, en av mina favorit serier. AWESOOOME. Hörs imorgon guys.

115 DAGAR

Haha så fult, idag har jag vart här i 115 dagar och det är lika länge kvar tills mamma och pappa kommer hit. Det kommer gå sjukt fort ju, jag längtar redan hur mycket som helst efter att få se dom igen!!
Idag jobbar jag hela dagen, 10.30-8.30, ska gå och se bio med ungarna senare ikväll, underbart ju. Julfilm dessutom, kunde ju inte bli bättre. Hörs sen!

LADDAR INFÖR HELGEN


Sitter och pratar med Jossan på skype och laddar inför helgen. Kommer bli grymt tror jag, kan ju inte bli annat med en supercombo som Josefine Gredemyr och Ida Åkebrand. Wuuhu. Ska boka hostel imorgon, sen planerar vi resten på fredag då jag äntligen får träffa henne igen. Sjukt taggad, trots att mina halsmandlar är uppsvullna och jag har tio liter slem i halsen. Nu ska jag trycka i min dundermedicin som min vmamma gav mig och slockna, hon sa att man gör det av den. Haha. xoxo!

OH NOOOO!

Har ju gått massa sjukdomar här hemma, min vpappas morsa var hr med en förkylning typ förra veckan, sen blev N sjuk och nu har det krypit över till mig. Kan inte bli sjuk nu, värsta timingen någonsin! Så jag håller på försöka kurera mig med allt jag har för jag vägrar att avboka helgen alltså. Men just nu har jag iallafall en liten break från jobbandet då barnen inte är hemma, så jag ska skypa med morsfarsan nu strax och sen återgå till jobbandet. Ha en fin daag!

BACK ON TRACK

Partypinglor i NYC. Vi kände oss lite utanför när vi åkte tunnelbana, inte riktigt dresscoden för tunnelbanan liksom. haha.
Såja, nu har jag internet på min dator med tack och lov. Har ingen aning vad som hände, men det verkar hända rätt ofta att internet försvinner. Har just nu en liten break i 1½ timme eller så, då min vmamma och barnen precis åkte på ett Thanksgiving party på E's gymnastik. Barnen är lediga från skolan hela veckan så jag jobbar alltså under dagarna. Men dock så jobbar jag bara tills onsdag, sen har jag långledigt, ska bli så skönt.

BLUBB BLUBB

Har inte haft internet sen i lordags da jag akte, och nu funkar det pa denhar datorn men inte pa den andra med svenska bokstaver. Det sog ju ratt sa hart da jag tankte skypedejta med Jossan sen ikvall. Fattar dock inte varfor de inte gar pa min dator da internet funkar pa de andra. SUUUUCK! Alltid ska de va natt tjorv. Kan ju verkligen behova datorn da vi maste planera helgen. Wooooop, kommer bli en grym helg tror jag.

VA GÖR VI? NU KÖR VI!

Det är precis vad vi gör! Hoppade precis ur duschen så nu ska jag ta och fixa mig iordning för om prick en timme kommer Vanessa och hämtar upp mig, sen åker vi till NYC och möter upp alla andra där. Kommer bli så grymt. Hoppas alla får en grym helg, för det ska jag ha! (bortsett från att jag måste jobba söndageftermiddag då jag inte lär vara super pigg)


HAHAHA, detta skulle jag publicera innan vi drog till NYC i lordags, men internetet gav upp och funkar inte forns nu igen. Eller, de funkar pa alla datorer utom min verkar det som..... lillsucken.

THIS CITY, IS MY CITY

(Brooklyn bridge, tog denna i somras då vi var där)
Imorgon ska vi ta över NYC, helt klart. Är så sjukt taggad så det finns inte. Brukar vara taggad på fest hemma i Sverige, men det är ingenting jämfört med nu alltså. Haha. Iofs så är det ju inte vanligt för mig att inte festa på 4 månader, så kan ju va därför. Slutade för en halvtimme sedan ungefär, och sen dess har jag packat och ligger nu i sängen och ser the karate kid. Ska sova tidigt, försöka iallafall, för imorgon kommer Vanessa och hämtar mig vid 11 sen drar vi till tåget. WOOOOOOOH! vi hörs imorgon innan jag åker. xoxo

CICH DRESS WITH A TIGHT DOOR

Det är dresscoden för NYC í helgen. Fråga mig INTE vad en tight door är, det satt vi och funderade på hela kvällen igår. MEN SER DET UT SOM ATT DENHÄR BRUDEN KOMMER IN I EN TIGHT DOOR ELLER? Hehehehehehe. Man kan ju liksom tänka sig lite vad som menas. Ska ut på shopping runda nu och försöka hitta en klänning som duger. Utan muffinsen, den har jag förhoppningsvis tränat bort vid detta laget då bilden togs i Boston.

HÄNG HOS K

Kom hem för en liten stund sedan och nu tänkte jag sova. Har som vanligt gymat idag, sen var jag och köpte sockar, sportbh och ett par shorts att träna i på TJ maxx, sen jobb och sen åkte jag till Kerstin där jag, hon, Vero och Sabine hängde. Blev massa skratt och struntprat, gillar dom tjejerna grymt mycket alltså!! Huhu. Taggar så sjukt inför i helgen, då ska vi på Museum of sex (ja, om man inte får nå sex här så kan man väl iallafall gå och titta påt..... hahahaha), käka middag på Vapiano och sen köra en grym utekväll på en av NYCs klubbar. Längtar så grymt bara av att få ha en helg ledig (eller ja, nästan hela helgen iallafall, jobbar söndag eftermiddag..) men ja, jag tror helgen kommer bli legendarisk med mina brudar. HÖRS HAJ!

STORT OCH KOMPLICERAT

Det är hur jag beskriver USA med två förbannat bra ord. Allting är stort och sjukt komplicerat och omständigt liksom. Herregud. Orkar inte gå in på några närmare detaljer, men jag tycker det är en riktigt bra beskrivning. Haha. Sitter just nu och skypar med Josefine, uuuuuh nästa helg drar jag till henne, ska bli så himla grymt att träffa henne igen! Mwiih. Jaja, nu ska jag väl göra något vettigt, typ som att äta snacks, innan jag höpper isäng! xoxo

HÄRLIGT UPPVAKNANDE

Ellerrrrr? Hundarna har skällt som två dårar den senaste halvtimmen och jag håller på att få ett sammanbrott. Äre svårt å va tyst eller? Tydligen.. Det enda bra är ju att man vet att dom skyddar huset som dom ska, men heey, någon måtta får det väl ändå vara. Shit, ska klä mig och göra mig iordning nu och sen gå upp och se vad som står på där uppe. haha.

BIRTHDAY DINNER

Kom hem för en stund sedan, vi firade Vero på cheescake, såklart!! haha. Var en trevlig kväll, som vanligt med mina brudar, men nu är det dags för att sova. Imorgon ska jag, Sabina, Vanessa och Selina till Drew university för att registrera sig/få klarhet i vilken kurs man ska läsa osv. Haha. Hoppas verkligen att tanten som vi måste prata med är där, annars känns det ju rätt så onödigt. Kom också på ikväll att jag har miljoner bilder som jag inte laddat upp än, både här och på facebook. Måste bli bättre på det, så nu ska jag (för att påminna mig själv) skriva upp de jag inte lagt ut: Boston bilderna, St john och st thomas, Newark, pumpkin carving, och har inte lagt upp bilder på sidecuten på fb. Herregud, ni ser ju. Måste ta tag i detta, jag vill ju dela med mig av alla mina fina stunder här borta! Jaja, får bli en dag då jag har tid. Nu ska jag som sagt sova. Puss mina vänner!

HAPPY BIRTHDAY VERO!!

Wohooo, today is my wonderful Veronikas 20th birthday, so I just wanted to say HAPPY BIRTHDAYYYYY! See u tonight sweetie :))))

BÄSTA DAGEN PÅ VECKAN

Med tanke på att måndagar har som blivit helgdag för mig. Haha. Nä, men mest för att då kommer det ett nytt avsnitt av ensam mamma söker, tyvärr så är det ju snart slut, men ändå. Haha. Så ja, det är vad jag ska göra nu hade jag tänkt.

Sen hade jag en idé också om att starta en separat träningsblogg, med schema och mat och allt vad det nu är, men det ska jag jobba på en annan dag. Min dator är väl inte den piggaste, nyss blinkade hela skärmen vitt lite då och då, så jag gick snabbt snabbt in på amazon.com för att beställa hem ett 16GBs usbminne. Tänker fylla det med grejer som backup, sen ska jag önska mig en ny extern hårddisk i julklapp så jag har en riktig backup på allt. SÅ NI VET LIKSOM!

KÖRKOOOOORT


Äntligen så fick jag göra testet & klarade det dessutom. Hade blivit sjukt less annars alltså. Haha. Provet var superenkelt och jag hade nog tur, för jag vet att många gånger är det massa frågor om böter och sånt, som man inte alls har koll på, men jag fick bara en sån fråga, som jag faktiskt visste svaret på. Så det var enkelt och jag var inte ens nervös, tack och lov. Så nu har jag det ur världen, imorgon ska jag till colleget med Sabina och försöka hitta någon vettig kurs att läsa. Nu ska jag fira körkortet med att slänga i mig lite mat innan jag åker på gymet, sen ikväll ska jag fira med ben and jerrys!! haha.

Och mamma, på din fråga om vad den billiga bensinen kostar så var den på $3.09 per gallon, alltså 20.46 kr för 3.78 liter. Alltså 5.41 kr litern. SNACKA OM BILLIG BENSIN. Haha.

4:E GÅNGEN GILLT DÅ?

Nu ska jag för fjärde gången åka för att se om jag får göra det förbannade körkortstestet. Det enda bra med att jag måste tillbaka är att jag hittat billigaste bensinen någonsin på vägen dit, och min tank är tom så då kan jag tanka billigt. Haha. HÅLL TUMMARNA NU FÖRFAAAAN!

FARSDAG

Ja, idag har det ju vart farsdag (även fast den är över hemma i Sverige vid dethär laget men) jag måste ju skriva GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPSEN!! Har ingen bild på min grymma pappa på denhär datorn, men jag vet ju hur han ser ut så det får räcka så.

Insåg också att jag inte bloggat alls idag, vaknada och fixade mig iordning och stack direkt på lunch med Vero och Kerstin, sen hem och jobba och nu sitter jag i soffan och ser Harry Potter. haha. Så det ska jag fortsätta med nu. Hörs imorgon!

SIRIUS XM

Förmodligen bästa radiokanalen här alltså. Dom spelar så grymt bra musik hela tiden, lyssnar påt varje gång jag sitter i bilen. Till och med då ungarna är med. Sirius xm är en radio man måste betala för då det inte är reklam, gör det ju bara ännu grymmare då jag slipper betala OCH slipper reklam OCH får grym musik på det. Finns hur många kanaler som helst på sirius, med radiokanaler för alla smaker, hårdrock, pop, rnb, jazz ooosv. På octane spelar dom "new hard rock", men band som Volbeat, Shinedown, Breaking Benjamin, Disturbed, Avanged Sevenfold och så vidareeeee.

Slutade för ett tag sedan, så nu ska jag höpp i säng och se vad morgondagen bjuder på. Jobba från tre iallafall, men innan dess är jag planlös. Heheheh.

VART ÄR ALLA?

Har precis avslutat ett lååångt skypesamtal med mamma. Hua så jag saknar henne, tackar gudarna för skype dock. Skulle börjat jobba för en halvtimme sedan, men ingen är hemma och jag har inte fått några instruktioner på vad jag ska göra så det är liksom lite svårt att jobba. Haha. Men dom kommer väl hem snart, sen blir det en soft jobbkväll. Barnen ska på middag hos deras kusin 5-7, så då har jag 2 timmars break, sen när de kommer hem ska de hoppa isäng på en gång och då kan jag se film eller vad som helst. Sjukt nice!

Har en liten tanke på ett blogginlägg som jag ska skriva, komme kanske upp ikväll (inatt blire väl för er) eller imorgon. PUSSS

HÖST I NEW JERSEY

Heeehe, är man lat så är man. Orkar inte stanna bilen och kliva ut så jag tar dom i farten från inne i bilen. Haha. Vägen jag kör när jag hämtar barnen från skolan är riktigt fin vissa delar, domhär bilderna är tagna på vägen dit.

Jag har precis kommit hem från gymet och har ca 30 min tills jag måste börja jobba. Städa upp lite, bädda sängar, leta fram gymnastik grejer till E, stryka och grejer.. Inte särskilt kul, men det duger. Sitter då just nu och äter havregrynsgröt och vindruvor, mums. Blev 1½ timme på gymet idag, superskönt!! Jaja, nu ska jag väl göra något ovärt tills jag måste sätta igång. xoxo

11/11/11

Lite roligt datum idag ändå. Kom ju på att jag har massa fina höstbilder som jag inte har lagt upp, men det kirrar jag när jag kommer tillbaka från gymet. Vaknade för en halvtimme sedan, tio i elva och om jag ska hinna att åka till gymet och duscha och allt som kommer efter det, innan jag börjar jobba (vilket kan vara ett plus liksom) så borde jag åkt för 20 min sen. Men vad gör det om hundra år. Nu drar jag.

TRÅD-LÖST

Vårat internet har vart nere sen igårkväll, så därför jag inte har skrivit. Har inte hänt något särskilt iofs, så det spelade väl ingen större roll egentligen. Har precis sett film så nu tänkte jag sova. Imorgon blir det först gymet, sen ska jag nog plugga lite körkortsteori eftersom jag fortfarande inte tagit det förbannade körkortet. Har nu vart där 3 gånger utan att ens få göra testet. LILLMYCKE STORSUCK!!! Och imorgon har dom stängt, så måste tillbaka nästa vecka. Funderar på att åka till colleget och pröva lyckan där istället, men vi får se. Är ju en timme i bilen fram och tillbaka dit så det beror ju helt på hur mycket tid jag har. Aja, hörs imorn! Godnatt!

KAKOR OCH TV3PLAY

Nu har jag slutat för dagen, så nu ska jag äta kakor, pimpim, juleskum och titta på TV3play. Först Svenskars hemliga liv, som jag började titta på förut idag, sen värsta pojkvänsakademin. Höööh. Vi hörs imorgon. Över & ut!

SIDECUT!!

Mwahah, min sidecut som jag visst gjorde igår. Inget skämt!! haha.
Är lite halvförbannad (lär sjukt jävla piss förbannad!!) just nu. Kom precis hem från MVC (som inte betyder mödra vårds centralen som många tror... haha) utan motor vehicle commission, jävla kukhuven där. Hade med mig tusen dokument om att jag är jag, men bara för att jag inte hade mitt social security card fick jag inte ens göra det förbannade testet. Så jävla sjukt, att man ska behöva ta med sig hela jävla huset för att ens få skriva ett test. Så himla frustrerande. Så nu har jag vart där 2 gånger utan att ens få göra de förbannade testet, måttligt irriterande. Ni kanske märker att jag är upprörd. Men det kommer väl en ny dag imorgon och då jävlar!! Ska strax åka och hämta N från skolan, sen ska vi bara mysa tills han har karate. Hörs sen!!

IDAG SKA JAG TA KÖRKORT

Haha jaa, så äre ba. Ska hoppa in i nå träningskläder nu och köra lite i gymet här hemma, sen ska jag plugga körkortsteori som bara den innan jag ger mig av och tar det. För jag ska fan klara det, kommer bli feeeett less annars. Haha. Nä, men som min vmamma sa igår, klarar du det så klarar du det, klarar du det inte så klarar du det inte, inget mer med det, bara att åka tillbaka och pröva en annan dag isåfall. Så ja, hon har ju väldigt rätt. Nu måste jag ta och köra igång om jag ska hinna med allt.

PAKET FRÅN SVERIGE

Fy satan se gött. Mina tjocksockar pimpim och juleskum, kan det bli bättre? haha. Så himla kul, var en godispåse i vardera strumpa och när jag skulle dra ur den första så var min tanke "snälllllllla säg att det är pimpim här inne", så dyker det upp juleskum, ÄNNU BÄTTRE! Sen när jag öppnar andra så ser jag att det är min älskade pimpim påse. Åh, bästa godiset.

Idag så har jag tränat, klippt mig (GJORDE EN SIDECUT TILL OCH MED :OOOOO Galet!) ska visa bilder imorgon då jag har fått fixa till mig så jag ser ut som en människa, och sen var jag till colleget och skulle skriva in mig på någon kurs, men då var såklart hon jag skulle prata med inte där. TYPISKT! Aja, finns fler dagar. Imorgon ska jag ta körkort!!

100 DAGAR

Helt sjukt ju! Idag har jag vart här i hela 100 dagar, alltså snart 1/3 av mitt år här borta. Tiden går så himla fort, jag hinner inte riktigt med alltså. Haha. Är ju ledig idag, så jag har vart och tränat och sen slängt i mig lite chinamatsrester och nu sitter jag här.. funderar på vad jag ska göra härnäst. Plugga lite körkortsteori vore ju bra, och sen åka iväg och ta det, men eftersom det är valdag idag här borta, så är jag inte säker om dom har öppet. Vore ju snopet att åka igen och inte ens få göra testet. Haha. Annars funderar jag på att åka och klippa mig, eller åka till Drew University för att kolla vad jag kan ta för kurs.

KAMERAN HAR ANLÄNT!!

LYCKA!! Min kamera hade kommit idag när jag kom hem. Så himla braa. Trodde den skulle komma i slutet på veckan, eftersom jag beställde den i fredags, men inte då. Här är det snabba bud. GÖTT! Så nu ska jag bli bättre på bilder, som inte bara är webcam bilder på mig själv.. haha.

Blev inget körkort idag, då stället jag åkte på tydligen inte gjorde körkortstester. SUCK, sa jag och åkte och shoppade istället. Haha. Har en påse med nästan alla mina kvitton (som jag handlat kläder, smink och accessoarer för), ska fan ta och räkna dom nu och se hur mycket jag handlat för under mina 3 månader här. Spännande!! Återkommer.

DAGS ATT TRÄNA IGEN

Åh herregud, har inte tränat på 2 veckor tror jag. Skandal. Känner mig som en degklump, så därför ska jag äta nått nu sen åka och träna bums!! Efter det ska jag plugga lite mer körkortsteori och sen pröva lyckan och se om jag klarar körkortet. Haha. Jag ska alltså åka och försöka ta det, kommer bli sur om jag inte klarar det.. Men jag har ju iofs inte tränat särskilt mycket, men det ska man ju inte behöva heller. Aja, vi får se hur det går! Hörs sen.

HELG MITT I VECKAN

Så himla skönt, just nu har jag fredagkväll. Är ledig imorgon och tisdag, så jag får helg mitt i veckan. GÖTTT! Egentligen så är väl det bästa att ha helg när det väl är helg, men då man jobbar helgen så är man nöjd om man får två andra dagar lediga istället. Ska njuta som bara den, för sen när helgen väl kommer nästa vecka, så ska jag jobba häcken av mig. Haha.

Sjukt att det gått första veckan av november redan. Tiden flyger iväg!! Nästa helg jobbar jag som sagt hela helgen, helgen efter firar vi Vero i NYC och bor på hostel och går ut och grejer, veckan efter det är det thanksgiving på torsdagen, fredagen drar jag förmodligen till bästa Josefine i Connecticut och sen drar vi till NYC på lördagen, festar och sover på hostel sen är ännu en helg över och det är typ december. Herrejisses så fort tiden går! Nu ska jag mysa ner mig i sängen, vi hörs imorgon!!

JOBBDAGS

Uääh, gillar inte att jobba på söndagar som i vanliga fall är min lediga dag, då alla andra också är lediga. Har ingen aning om vad mina uppgifter blir idag, tror jag måste ta en av ungarna på kalas. Inte så jobbigt egentligen men det är fruktansvärt drygt. Haha. Men det blir nog braaa, är ju ledig ikväll iallafall, då lär jag väl ska däcka här nere i min bunker, äta milkyway och dricka cola till en bra film. Låter som en feeet plan, längtar till ikväll! Men först nu så kallar plikten. Tjingtjing!

MEEEEHICO

Alltsåååå, sitter och tittar på massa saker om Mexiko, vore såååå grymt att åka till Cancun på en av mina semesterveckor. Dock så är problemet att jag måste hitta någon att åka dit med, de flesta av mina vänner här har redan planer för deras två semesterveckor så jag har lite proooblems. Ni från Sverige är också välkomna att ansöka om att komma med mig dit! Haha. Nä men seriöst, gå in och läs om stället så kommer ni vilja åka på stört. Haha. Jag är så fett pepp, feta stränder, fett hav, fett med fest, fett med sol fett med allt!!

Jaaaja, idag har jag jobbar hela dagen.. 7-5, var på E's gymnastiktävling, hon är så duktig min fina tjej! Fick tre priser idag med 2 andraplatser och 1 tredjeplats. Sen skyndade jag mig hem och skypade med mamma och pappa och hela min kusins familj, åh, fick se barnen för första gången på över 3 månader, mina bästa ungar! Åh, dom är så goa!! Sen åkte jag med Kerstin och Sabina till Westfield för middag och frozen yogurt. Var en mysig kväll, men nu är jag redo för film och sova!! Vi ställer ju tillbaka klockan inatt så jag får en timmes extra sömn. (y). HÖÖÖRS, HAJ!!

BESTÄLLT NY KAMERA

Äntligen har jag tagit mig i kragen, eller ja, äntligen har jag råd kanske jag ska säga, att köpa en ny kamera. Är lite bittert då jag beställde en exakt likadan som jag fick av morsfarsan i studentpresent men som blev stulen i Turklandet. Hade kunnat haft en kamera redan och sluppit slänga bort 160 dollar påt, men är inte lönt att gnälla. haha. Nu kommer det en ny till mig nästa vecka så jag är glaaad.

Nu ska jag slå igång tvn och se om det finns någon bra film att se, sen ska jag banne mig sova eftersom jag måste upp 6.30 imorgon. Huua, börjar jobba 7, inte van me de jag ä!! haha. Men det går nog bra. GODNATT!

HÅRDDISKSJÄVEL

Är grymt irri!!!!! Min hårddisk har lagt av, jag får panik. Där har jag ALLT från min gamla dator, filmer, bilder, musik... ALLT! Förbannade jävla skit. Säger jag bara. Den går igång och så, men sen lägger den bara av, GRRRRRRR!!! Vart har jag pappa då jag behöver han som mest? Jo, på andra sidan jorden. BUMMER!
Ska fortsätta deppa lite nu, och plugga körkortet.

ENSAM MAMMA SÖKER

Det bästa med strömavbrottet är nu att jag fortfarande har ett avsnitt av ensam mamma söker att titta på. Helt klart mitt favvisprogram här på andra sidan jorden. Tror jag tycker om det så mycket bara för att det är inspelat i sommar-Sverige och jag kan få drömma mig bort lite. Haha. Sen gör ju Hannah programmet så fruktansvärt roligt så man måste ju bara titta.

Igår tittade jag på Uppdrag granskning om två föräldrar som blev anklagade för sexbrott mot deras 5åriga dotter. Blev så arg när jag såg det, att det ens kan få bli så jävla fel är ju konstigt. Jag skryter alltid om hur bra Sverige är, men när det gäller vissa saker är det ju helt sinnes. (Föräldrarna var alltså oskyldiga.. se HÄR om ni är intresserade. Riktigt bra faktiskt!)

...

Har inget vettigt att skriva överhuvudtaget just nu. Så jag hör av mig om jag har något viktigt att säga senare idag! ;)

WE GOT THE POWER!!!

Så fruktansvärt jävla skitskööööööööönt. Alla skreeeek idag när vi fick tillbaka strömmen, den kom tillbaka runt fyra på eftermiddagen, men har haft fullt upp med jobb och sen åkte jag och Kerstin på "Glow in the dark party" på colleget. Lovar, det lär sjukt mycket häftigare än vad det var, fattade inte ens. Satt på läktaren i gympasalen där de hade massa tävlingar, lite basket osv, så namnet gick inte ens ihop. Det var ju inte ens mörkt.... haha!

Nu tänkte jag sova, imorgon ska jag köra igång med träningen igen. Usch, har inte tränat på hur länge som helst, typ 2 veckor. Helt sjukt ju!! Måste ta tag i livet igen. Ansöka till college måste jag också göra. Och ta körkort. Och se till att ställa mig i bostadskö i Umeå (ja, även fast det är säkert 2 år tills jag ska börja där...) ooooosv. Jag är iallafall hur glad som helst att strömmen är tillbaka!! Godnatt :D

STILL NO POWER

Alltså, dethär är ju sjukt. 5 dagar utan ström är inte normalt. Förstår inte vad felet är riktigt, sega amerikanare kanske. Haha. Tack och lov så har vi nu en generator så vi kan då iallafall bo hemma. Vi har värme, varmvatten och några lysen fungerar så vi överlever. Men fy vad drygt det är ändå. 

Har hänt en hel del sen jag skrev sist, men inget speciellt ändå. Haha. Såg footloose på bio igår (såg att den har premiär hemma i Sverige idag), den var sjuuukt bra tycker jag. En riktig Idafilm som jag kommer se många gånger om.

Annars dååååå, jo livet är rätt bra här borta, trots kaoset. Jobbar inte särskilt mycket, sover ut varje dag, hänger med kompisar osv. Ikväll ska vi på ett "Glow in the dark party" på college, kommer nog bli kuuul!!
Jaja, nu ska jag plugga lite körkort!

RSS 2.0