HOME AT LAST

Nu är vi äntligen hemma igen. När vi kom hem inatt vid halv ett tiden så hade vi ingen ström, och inte idag på förmniddagen heller, men nu för ca en timme sedan fick vi äntligen tillbaka den. Så himla skönt. Var stormen som hade slagit ut strömen i hela området, haha.

Idag har jag vart ledig, så skönt efter alla dessa jobb dagar under semestern. Så jag var till mallet och sen Old Navy och shoppade massor. Ska visa sen när jag lagt in bilderna på datorn. Ska också visa alla fina bilder från St.Thomas och St.John.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag till Cathrin och se film. xoxo

 

PS! Jag har vart i staterna precis en månad idag, heja mig!! :D:D


AKER HEM IMORGON!!

Det har vart skont med semester, men jag har jobbat hacken av mig kanns det som. Tror jag jobbat minst 10 timmar varje dag, i snart 10 dagar, sa ni kan ju ana att jag ar slut pa. Langtar efter mina vanliga timmar da barnen borjar skolan. Haha. Har tur att jag har en san bra vardfamilj iallafall med mysigaste ungarna ever, sa det har inte vart ett jattesvart uppdrag. N och jag har smygit upp pa rummet de dagarna han blivit less pa sol och bad innan alla andra, sa vi har myst och brottats i mitt rum. Alskade unge!!
Idag sa E till mig "Ida, I'm sooo glad that you are our au pair". AAAAAW!!! Och min vardmamma sager hela tiden hur mycket dom uppskattar att jag ar har och att jag absolut inte gor nagot fel. Det kanns sa himla bra, har ju vart nagra downs, men just nu kanns allt superbra och det ska bli sa himla skont att komma hem.
Jag vet inte nar vi kommer hem dock, och varat hus har ingen strom, men jag hoppas den ar tillbaka innan vi kommer hem, annars maste vi sova over hos de vi ar pa semester med nu. haha. Vill verkligen bara till mitt rum och min sang!!
Jag fick en chock nyss nar jag loggade in pa facebook, basta Amanda har blivit utslangd och ar i rematch och jag visste ingenting. Kanns superkonstigt, onskar att jag hade vart hemma denna veckan sa jag hade kunnat hjalpa henne, hon behover nagonstans att bo, eller behovde iallafall, nu verkar det som att hon ska aka hem till Sverige imorgon. Sa himla trakigt!!! Inte ens en rematch fick hon, sa sjukt. Jag hoppas pa att fa tag i dig snart dock!!!
Men ja, vi hors imorgon igen, men mitt svenska skrivbord igen. xoxo

I'M ALIVE

Efter jag vet inte hur manga dagar har jag fatt tag pa en dator med fungerande internet. Jag har det himla bra har iallafall, dock sa ar vi inte pa St.john langre. Dagarna pa st john var inte sarsklit bra, det var storm och regn, huset var inte alls de vi trodde, inte alls lika fint som pa bilderna, spelrummet oversvammade typ, alla rum var uppdelade runt omkring och ja, allt var bara fel. haha. Sa i tisdags sket vi i St john och bytte o, till St Thomas istallet dar vi nu bor pa The Ritz, ett riktigt fint hotell med strand och pool och allt barnen behlver. Vi har dessutom himla bra vader har, sa alla ar nojda och glada.
Dock verkar vi bli kvar har tills tisdag, da sondagsflyget formodligen blir installt pga. att stormen Irene kommer na New Jersey pa lordgakvall/sondag. Sa ni blir utan mig lite langre, gor mig inget, jag hoppas bara pa fnt vader resten av veckan ocksa. Haha. hoppas ni har det bra, updaterar battre och med bilder fran resan osv nar jag kommer hem igen. XOXO

VACATION ON ST JOHN

It's 4.30 and I just woke up, crazy!! But I'm sooo excited and I really hope that we're gonna have nice weather, at least a few days!!

So, I will peobably not use the internet while I'm there, so I see you in a week!!

XOXO

OLD NAVY

Ikväll har jag vart och käkat med familjen på ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på.. haha. Det var supergott kan jag säga. Sen när vi skulle därifrån pratade jag om att jag behövde flip flops, så då tyckte min värdmamma att vi skulle åka förbi på Old navy, en butik som har jättefina kläder och där det är superbilligt, en stooor butik. Min värdmamma köpte två par flip flops åt mig, supersnällt av henne! Skulle betala dom men då sa hon att hon skulle göra det istället. Haha. Hon är så himla snäll!

Imorgon beger vi oss riktigt tidigt härifrån. Ska vara klar vid kvart över 5 på morgonen så det blir att ställa klockan på 4.30. Helt sinnes. Vi ska dock flyga first class sjukligt underbart, blir första gången för mig! haha. Så man kommer säkerligen kunna sova gott på planet.

Skriver ett inlägg imorgon innan jag far. xoxo

MALL WITH MARLENE




It was so great meeting Marlene again. Wish she would be closer to me!!

Had a great time today and now I'm packing for the trip to St. John. I bought som stuff as well on the mall:

Bought the purse on love culture and the two tank tops on forever 21, gotta love those stores!! haha.


BRIDGEWATER COMMONS MALL

Vaknade för en halvtimme sedan, så jag ska skynda mig och fixa mig iordning nu sen ska jag till mallet och möta Marlene. Min roomie och blonde kompanjon från orientation. Det blir kul!!

Har förresten kollat på vilket väder de ska bli i St.John, är riktigt ovöder som är påväg in till USA, storm och orkaner och grejer, en av dom verkar dra över St john. VILKET SKÄMT ISÅFALL! Får se om vi ens åker isf. Haha. Aja, ha en fin dag!

BUSY AFTERNOON

Kom hem för ett tag sedan, har umgåtts med min värdfamilj hela kvällen. Började med att när ungarna kom hem från camp fick de lite snack, sen åkte jag, vmamman och barnen för att lämna in ungarnas skoluniformer för att sys upp, sen skulle vi till mallet och köpa skor till kidsen också, men M missade en avfart och det kom ingen ny på huuur länge som helst, så vi fick ge upp hoppet om mallet då vi skulle vara hos deras vänner, de vi ska till St. John med, klockan 6. Så vi åkte direkt till dem istället. De har två barn de med, en tjej och en kille, så jag har lekt med barnen hela tiden. Vi åt middag där också. Hade faktiskt riktigt kul där med biljard, pingis och twister bla.

Imorgon ska jag på gymet med familjen 8.30, sen ska jag på mallet och träffa Marlene från orientation. Det blir grymt, har saknat henne!! Sen blir det en tidig kväll då vi åker till St.John 5.30 på söndag. Om det inte är storm där dvs, vilket det finns risk till att det blir. Hjälp! haha.

GODNATT!

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

Väldigt poetisk video när jag tar mig fram på vägarna i Warren. Haha.


Jag tror att min videoblogg kan tolkas på lite olika sätt, jag har bara svårt att förklara hur jag känner och det är därför det blir så konstigt. Jag vet att allt kommer att lösa sig och bli bra och jag tänker absolut inte åka hem, men det är verkligen humörsväningningar jag har här borta. Ena sekunden (som nu) är allt superbra, andra sekunden är allt piss. Men jag antar att det är så livet är här, och även hemma. Jag hade absolut inte förväntat mig att allt skulle vara toppen hela tiden, jag visste att det skulle vara bra och dåliga dagar, så tro inte att jag åkte hit och trodde att allt skulle vara hur enkelt som helst, det är inte det jag menar, bara annorlunda. Men bara för att det är annorlunda behöver det ju inte vara dåligt.

Haha hur som helst så har jag idag srosat runt i mallet, vart på Target och köpt två böcker samt vart på Cold Stone och ätit glass. Sen när jag kom hem pratade jag en hel del med min värdmamma. Jag tycker om henne, hur mycket som helst! Hon förstår mig och tror som mig att det kommer kännas mycket bättre när skolan börjar. Dessutom så vet jag att jag kan prata med henne om jag får fööör tråkigt, då kan hon alltid hitta på saker till mig att göra. Haha. Nu måste jag gå upp och hämta ungarna från campbussen.


VIDEOBLOGG OM LÄGET JUST NU

xoxo


BLIXTAR OCH DUNDER

Vädret på denna sidan jorden är så himla konstigt. Ena sekunden sol, andra regn, sen sol igen, sen är det sol + att man ser blixtrar och hör åska, sen är det bara blixtrar utan åska osv. Haha. Jobbade min längsta kväll ikväll, såklart bara för att jag skulle iväg och träffa Ida på Starbucks efter jobbet. haha men det var lungt, vi hann ses en timme och det var trevligt!! Kul att träffa en svensk för omväxling.

När jag sen skulle köra hem lyste hela himlen upp av blixtar, heeeelt sjukt. Såg några sjuka blixtar på vägen hem, riktigt coolt. Vorde coolt att få en på bild, men det är förmodligen omöjligt för mig. haha.

Imorgon är sista dagen på camp för ungarna så de var extra excited ikväll. Jaja, jag ska sova nu så jag orkar upp imorgon. På eftermiddagen har de inga aktiviteter så jag måste se till att hålla dem sysselsatta hela eftermiddagen. GODNATT! (förlåt för osammanhängade inlägg).

SOLEN KOM TILL MIG


Eftersom jag bor i källaren och inte har något fönster i mitt rum eller inne på toaletten, så ser jag inte om det är sol ute eller inte. Antog när jag skrev sist att det regnade eftersom det gjort det en timme tidigare då jag faktiskt var där uppe. Men ack så fel jag hade! När jag kom upp strålade solen, bara några enstaka moln på himlen så jag gick ut och gick istället. Blev lite över 40 min denna gången, härligt. Vill inte gå så mycket längre i denna värmen! Nu sitter jag och slurprar i mig en shake med banan och vanilj, yummie!!

Mår alltid mycket bättre efter att jag tränat, helst då jag vart ut och tränat, så nu har jag lite energi igen. Skulle vilja tvätta lite mer av mina kläder med städerskan kommer snart och då behöver hon den, så jag känner att jag struntar i det idag, får se till att göra det imorgon så jag har något att ha på semestern!

SKYPE MED MAMI OCH PAPI

Har precis avslutat en timmes långt skypesamtal med mor och far, skönt att få prata av sig lite.

Det är verklign ups and downs här borta, igår var dagen superbra, idag känns det som att det kommer bli en såndär tung dag igen. Men jag ska försöka göra den så bra som möjligt, är dock lite svårt då det inte finns nånting att göra förutom att träna typ. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dagarna här, då de flesta andra jobbar under dagtid. Ska iallafall göra det enda som jag sa finns att göra här, träna lite. Men blir på gymet här hemma eftersom det regnar ute. Sen ikväll efter jag jobbat så ska jag träffa Ida, en svensk tjej som också jobbar som au pair här i Warren. Trevligt att träffa nytt folk och jag får för första gången sen orientation prata svenska med någon som faktiskt är här. Inte bara på skype. Haha.

TIME TO SLEEP

Har vart en lång dag idag, men det har vart en himla bra dag igen. Gillart!! Har hunnit med en hel del och det känns verkligen att jag mår som bäst då jag gör något med dagarna, inte bara ligger inne på mitt rum och degar.

Tack mamma för tvätt-rådet. haha. Och 10 skulle vara en perfekt tid för mig att skypa imorgon (så 16 hemma alltså), så vi hörs då.

Har förresten börjat med en grej som heter "Shape up", en jättebra sida för att hålla reda på vad man äter och tränar om dagarna. Måste verkligen se över det när jag är här, annars kommer jag bli stor som ett hus. Ska lägga upp länken till er imorgon, orkar inte gå in där nu. Jag äter iallafall alldeles för lite. Ska äta kring 1200-1300 kalorier och idag har jag ätit lite mer än 600 bara, inte bra!! Hur som, nu ska jag dega och se TV och sen sova.

POWERWALK IN THE AREA


Älskar detta området, och detta ger er ett hum om hur husena runtomkring ser ut. Dock är det lite kul, för bara en bit bort kommer man till detta:

Dåliga vägar, gamla hus, massa skog och ja, allmänt lite ofinare än just där jag bor.

Var skönt med en powerwalk, men det är så fruktansvärt varmt här så man orkar inte så himla länge, gick 35 minuter iallafall så det får räcka för idag. Nu måste jag hoppa in i duschen innan busungarna kommer hem, onsdagar är en dag med mycket aktiviteter så jag måste se till att jag har förberett allting.


EN LITEN NOTIS

Dethär med skor inomhus vet jag många undrar över där hemma, det gjorde verkligen jag innan jag åkte hit, men det är verkligen jätteolika. Hos vissa tar man av sig skorna, hos vissa inte. Man får helt enkelt se om det står skor innanför dörren eller om de andra i huset verkar ha på sig skorna eller inte. Man kan alltid fråga annars. I mitt hus har vi skor på oss, hela tiden!! Haha. Det är jättekonstigt för mig, så jag tar alltid av mig mina skor då jag kommer in och ställer dem i trappen ner till mig. Vet inte annars var jag ska ställa dem då vi inte har någon hall direkt. Sen när jag går ner tar jag med mig dem och lägger dem i min garderob.


Nu ska jag bara vänta på det jag har i torktumlaren, sen ska jag kolla så att jag hittar vägen till N's karate, sen tänkte jag ut och gå i området en sväng. Ta lite bilder och mysa i solen.

THANKFUL


Tack för peppande ord om förra inlägget mami och AB.
Det kommer lösa sig och det kommer bli hur bra som helst dethär, det vet jag. Min värdmamma och jag pratade i nästan en hel timme imorse om allt möjligt, och jag berättade hur jag kände ang. att jag inte vet när jag ska hoppa in och ta hand om barnen när de är i närheten och att jag är lite osäker på vissa saker. Hon tog det hur bra som helst och sa att detta är ju en ny erfarenhet även för dem och att de måste lära sig att backa också. De förstår att det är förvirrande för mig men att det är en sak som jag kommer lära mig med tiden. Hon sa att jag absolut inte behövde vara rädd att jag gör något fel, för de är bara tacksamma att jag är här och de trivs jättebra med mig. Jag måste bara komma in i rutinerna på riktigt. Och för mig är det ganska svårt att lära mig hur jag ska handskas med barnen när föräldrarna är hemma, jag lär mig mycket bättre om jag är ensam med dom. Men det kommer att ändras när barnen börjar skola och så, just nu med camp är det lite speciellt.

Jag är väldigt tacksam att jag hamnat i denna familjen och vi kommer att lösa allt galant så länge vi pratar med varandra, de vet jag!

Idag har jag fixat frukost och gjort alla morgonrutiner ensam med barnen, sen skickat iväg dom på camp. Sen gjorde jag det vanliga, städade upp efter frukosten i köket, bäddade deras sängar, såg till att väskorna de har med sig på karaten/gymnasiken var packade och färdiga till sen idag, städat upp i mitt rum, bäddat min säng och sen slängde jag in en hög med tvätt i maskinen nyss. Hoppas jag inte krymper något!  Förresten mamma, vad kan jag tvätta jeansen mina tillsammans med? haha!!

LITE TANKAR


I lördags med min första smak av Starbucks! Awesome.

Haha sitter och tittar på scary movie som går på tvn. Så himla fult, haha. Hur som, idag kom kidsen hem vid fyra som vanligt, E ville ta en dusch så följde med henne upp och såg till att hon tog på sig rätt gymnastik dräkt, sen blev det middag för barnen, lite tvtittande och sen dags för deras aktiviteter. E hade gymnastik och N hade sin första amerikanska fotboll träning. Var med N och min värdmamma på hans träning, så himla sött!

Idag är första dagen som jag haft lite hemlängtan, men det varade bara någon minut sen slog jag bort de tankarna. Dock så tror jag att jag lite har varit upptagen av alla nya intryck så jag inte riktigt känt efter hur det egentligen känns. Jag har hela tiden sagt att jag har det jäääätte bra här, nästan lite överdrivet, men jag har det bra här, absolut det har jag, och eftersom jag inte riktigt tänkt efter har jag väl trott att jag haft det överdrivet jättebra. Men nu idag har jag insett att det finns faktiskt svårigheter och endel faktorer som gör att allting inte är på rosa moln. Jag har nog ljugit lite för mig själv. Men det är ingen big deal. Det är svårt att förklara såhär, men det är lsvårt att bo hos folk man inte riktigt känner, man vet inte riktigt vad de tycker är okej eller inte och man vill för allt i världen att de ska tycka bra om en. Man vill inte verka för lat eller vara ivägen för dem. Som tur är har jag väldigt snälla värdföräldrar och jag har lätt för att prata med dem. Det är väl bara dethär med kultursskillnaden som verkligen börjar sätta sig in i mig. För det är verkligen så himla annorlunda här. Sen är det svårt ibland att veta vad man ska göra med barnen, då föräldrarna väldigt ofta är around here. Jag vet inte vilka ansvar jag ska ta, när ska jag säga till barnen och när ska dem göra det? Vad ska jag göra när värdmamman är hemma? och är det meningen att jag ska börja leka och dra fram en massa grejer när det är 30 min tills vi ska på deras aktiviteter och de egentligen bara vill se tvn en stund.

Ja, det är många frågetecken och ibland känns det som att jag ha slungats tillbaka flera år i tiden, som att jag var 14 år igen. Eftersom att man bor hos människor som inte känner en så bra som ens föräldrar vågar de inte släppa ut en lika mycket, och det känns väldigt respektlöst att komma hem mitt i natten. Det är ett plus om man alltid säger vart man åker, man frågar om allting och helt ärligt är det enda stället där jag känner mig riktigt bekväm än i huset är nere i mitt rum, där jag spenderar så mycket tid som möjligt. Man måste få instruktioner om allt, verkligen ALLT, för att inget ska bli fel och tro mig, man är hela tiden rädd att göra något fel. Hela tiden rädd att man inte duger.

MEN, jag har bara vart här i lite mer än en vecka och det tar tid sånthär, det vet jag. Så jag måste väl bara komma över tröskeln så fixar sig allting. Jag har det absolut inte dåligt här, jag trivs jättebra och jag har fin vänner funt omkring mig. Dessutom är min värdfamilj jättegulliga, så det kommer ordna sig.

Förlåt för ett låååångt inlägg, jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Puss på er!


SOCIAL SECURITY NUMBER

Nu har jag vart iväg och fixat mig ett social security number, så att jag sedan kan öppna ett bankkonto och ta körkort. Men det skulle komma på posten inom 2 veckor, men antar att jag inte kommer hinna få det innan vi åker till St. John. Men det gör mig inte så mycket. Jag får ju köra bil ändå och jag får ju pengar kontant så det funkar.

Städerskan är här, så jag håller mig nere hos mig så jag inte är ivägen för henne. Skulle ju vart enklast om jag drog ut nånstans, men jag känner inte för att gå runt på mallet själv och åka på gymet kan jag inte utan min vmamma då jag fortfarande inte fått något medlamskap. Men jag har det bra ändå, ska se om det finns någon film att se på!

SIGNING OUT FOR TODAY

Dagarna här borta går så himla fort. Det är helt sjukt, inte konstigt att alla säger att året går så fort. Känns som att jag precis kom hit, men jag har redan spenderat över 2 veckor i USA.

Idag var jag ju som sagt på gymet på morgonen, sen tjillade jag bara. Sitter hela tiden och kollar på saker jag kan göra efter mitt år som au pair. Jag älskar verkligen detta livet än så länge, verkligen, det är inte det att jag bara vill ha detta bortgjort och gå vidare, men jag gillar att planera framtiden och jag har så himla mycket jag vill göra innan jag börjar plugga och stannar i Sverige.

För att säga en del grejer så skulle jag vilja jobba som reseledare i tex Grekland, jobba som volontär i Afrika, säsonga i Österrike, backpacka i Asien osv. Haha. Ja ni förstår. Jag har så många idéer!

Hur som, när barnen kom hem lekte vi lite, sen åkte jag och N på kalas, E och min vmamma åkte till några kompisar, som jag och N senare också åkte till. Så nu är jag bara hemma. Ska se till att ta en promenad och ta kort på området här någon dag, och försöka se till att i allmänhet ta mer kort så bloggen inte blir så tråkig.

GODNATT!


SVAR PÅ KOMMENTARER:

Det fortsätter komma in frågor som jag givetvis ska besvara.

Linnea om NÄR?:
Jag har också en fråga (:
Jag ska snart prata med en familj för andra gången. Är det några frågor du ångrar att du inte ställde eller några frågor som är bra men lätta att glömma bort? (:

Sv: Jag hade så sjukt många frågor till min värdfamilj & jag minns inte så många av dom, men jag gjorde faktiskt ett inlägg med ALLA mina frågor, så HÄR hittar du dem.

Måste säga att detta frågor hjälpte mig väldigt mycket, och jag har försökt komma på några fler till dig nu när jag är här, sånt som jag skulle vilja veta innan jag åkte över, men jag kan faktiskt inte komma på något. Min lista med frågor som jag använde mig av var superbra och detaljerad. Lycka till!


linnea
om HUSVISNING:
Kuuuul :D videoblogga mer! hur det ser ut utanför och så :D du verkar ha det grymt bra!

Sv: Roligt att du gillar det, dock tänker jag inte visa utsidan av huset då det kan ge för mycket detaljer som fel personer kan få tag i, men jag kan skicka till de som vill på mail :)) Jag har det asbra här, verkligen! :)


Petter
om HUSVISNING:
Skit nice med lite video. Verkar inte gå nån nöd på dig minsan. ALLA saknade dig på Vässarö. Vi hade det skit skoj, men tyvärr så var seniorer en rejäl bristvara. Men vi njöt av varandra istället. Kan bli en resa till nästa år på Boomerang å då SKA du med

Sv: Haha ja visst! Nä gud nej, de gör det inte. Haha. ÅH, jag saknade er med! Ni verkade ha det nice där. Ah, de låter bra det! haha. Jasså, fan vad kul!! Lär väl dock vara i början på augusti och jag kommer väl förmodligen vara här tills mitten/slutet på augusti :O


j
om NÄR?:
Vad menas med barntimmar?

Sv: Alltså timmar du har spenderat med att sitta barnvakt/jobba på dagis/varit tränare åt barn eller liknande. Timmar som du har spenderat med barn helt enkelt. Haha.

NÄR?

Fick en till fråga:

Hur tidigt började du med din ansökan? Jag är 17 år och skulle vilja bli au pair strax efter studenten.

Svar: Jag började med min ansökan i februari i år, min allra sista termin i gymnasiet. Men då åkte jag ju i slutet på juli, så jag skulle säga att man kan börja under hösten i trean, eller i början på vårterminen i trean beroende på när man ska åka. Det är bra att ha några månader på sig, då det tar mycket längre tid än vad man tror. Sen måste man se till att ha alla barntimmar också (dvs minst 200 timmar de senaste 3 åren) så dom är det bra att börja samla på sig så tidigt som möjligt, ju fler timmar, ju bättre är det! Lycka till!

VART SKA MAN BÖRJA?

Fick en fråga från J, som jag tänkte besvara:

hej, har nog hur många frågor som helst till dig, men iallafall, jag är 17 år och sjukt sugen på att vara au pair i Usa.Dock inte än med tanke på min ålder! Hur gör jag? vart börjar jag?

Svar: Vad kul att du är intresserad av att åka sm au pair! Det finns många olika organisationer att välja mellan och det är väl genom deras hemsidor som man först och främst anmäler sig. jag åkte med en organisation som heter Skandinaviska institutet och trivs jättebra med dom. Dom tar inte betalt för anmälan eller liknande, utan allt du lägger ner är på visum, försäkring, flygbiljett och sånt som du måste betala för att ta dig över.


Det första jag gjorde var att gå på ett av deras infomöten, som det finns information om på deras hemsida om, i vilken stad, när de kommer osv. Man anmäler sig bara till ett av mötena och går dit. Där får man ställa frågor, får information om hur man ska göra och hur det är att jobba som au pair i USA.


Det andra jag gjorde var att när jag kom hem, gjorde jag en preliminäransökan på hemsidan och sen får du massa information från dem. Min blogg är rätt bra för de som ska ansöka som au pair, så kolla under min kategori "ansökan" för att hitta all möjlig information om hur det är att ansöka. Annars är det bara att fråga, eller ringa/maila de som jobbar på SI.


Hoppas allt går bra och att du tillslut kommer iväg!


LIFETIME FITNESS


Kom hem från gymet för ett tag sedan, min värdfamilj är medlemmar på lifetime fitness, så vi skulle försöka få mig på deras konto så jag slipper betala, men snubben som brukar fixa sånt var inte där idag, så vi skulle komma tillbaka imorgon. Jag fick hur som helst träna ändå, hua så skönt det var. Var himla längesen jag tränade nu så det var på tiden. Powerwalkade och joggade i 30 min, sen hoppade jag upp på spinningcykeln 15 min för att få lite annat också, så nu känner jag mig riktigt duktig. Ska verkligen göra det till en vana att gå till gymet, annars kommer jag verklien bli fet i detta landet. Haha. På bilden visar jag mina nya skor också förresten. Kan inte säga att det var lätt att ta kort på skorna i webkameran som sitter på datorn.. haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

HUSVISNING

Ett videoinlägg där jag visar er runt i mitt fina hus här på andra sidan Atlanten.


CHUCK E CHEESE


Hade ingen aning om vad Chuck e cheese var för ställe innan jag besökte det för första gången i fredags med E. Man köper pizza, slår sig ner vid ett bord och barnen får massa coins, som man förstås måste köpa, sen alla dessa apparater är olika spel, så de spelar ett spel för en coin, sen får de visst många tickets som de i slutet kan utbyta mot ett pris. Haha. Ett jättebra koncept om man frågar mig. E hade så himla kul där, jag med faktiskt. Haha. Är definitivt ett ställe som jag kommer ta barnen på fler gånger då man kan ta död på måånga timmar där inne.

Just nu ligger jag och tittar på Twilight: Eclipse som går på tvn, men om ett tag ska jag på bio med min vfamilj. Vi ska tydligen se The Smurfs, haha. Blir nog kul. Jag älskade smurfarna när jag var liten och jag har inget bättre för mig ändå.

INTERNET IS BACK!!

Åh, tack och lov så är mitt internet äntligen tillbaks igen. Vet inte vad problemet var, men nu är det fixat iallafall. Skönt. Känner mig så lost utan mitt internet, det är ju min enda kommunikation med alla där hemma.

Okej, vad har hänt sen sist då? Jag var ju på mitt första clustermeeting, (ett clustermeeting är ett möte där au pairer från samma område möts en gång i månaden och gör något roligt tillsammans. Vi har också en LCC, en kvinna som fixar mötena, hjälper oss om vi har problem osv. Tjejerna i ens cluster är oftast de du kommer närmast under året).

Sen i fredags var jag och E på chuck e cheese, haha så roligt, har några bilder därifrån som jag kan visa sen. Sen igår var jag ledig hela dagen, så jag åkte till mallet någon timme, åkte hem igen, tränade en sväng i gymet här hemma, sen på kvällen blev det bio med några tjejer i mitt cluster. Vi skulle på baseball men det regnade så vi kände inte riktigt för att gå, blir en annan gång.

Hatar långa inlägg, men det får bli så denna gången. Vi hörs!


FORTFARANDE INGET INTERNET

Har ingen aning om vad det ar for fel pa internetet, men det funkar inte pa min dator iallafall, sa jag ska be mina vforaldrar fixa det sa kommer jag fortsatta blogga som vanligt. Kanns sa konstigt att inte blogga varje dag, jag vill ju dela med mig av mina dagar. haha.
Idag har jag iallafall vart pa mallet for forsta gangen, kom hem med tranngsskor, skydd till min blackberry, en planbok, trosor fran victorias secret och en frappuccino fran starbucks. Forsta kopet pa starbucks ever, sa nu ar jag ocksa med i klubben. haha. Hoppas ni har det bra i Sverige eller var ni an befinenr er. XOXO

INGET INTERNET HEMMA, TTYL


LOST ON THE HIGHWAY


Åh herregud. Detta är andra gången på ja, nu har jag ju vart här en vecka så på en vecka som jag kör vilse MED min GPS. Helt sjukt. Vägarna här är inte att leka med, speciellt inte highwayen. GPSen sa åt mig att hålla vänster fil, så jag höll vänster fil, helt plötsligt är jag av motorvägen och GPSen måste kalkylera om, helknas om ni frågar mig. Var typ 6 filer, två åt vänster, två rakt fram och två höger, tydligen räknade GPSen mitten filerna som "vänsterfilerna", så ni kan ju ana att man blir knäpp här. Haha. Jag är inte van med 4 eller 3 filer, ibland 6 filer (som nu), och jag är verkligen inte van att svänga av vänster på en motorväg. I lilla Sundsvall har vi 2 filer och man kör av på höger sida. Haha hur som helst så hittade jag ju hem som ni märker, och nu tänkte jag sova. Tack för idag!

PS! PAPPA, du får inte mobba mig!!!!! Jag ska visa dig när du kommer hit, dessutom var det kolsvart och tusen bilar så man bara blir mer förvirrad, de vet tydligen inte vad vägbelysning är på denna sidan atlanten.


AND I'M OFF

Har precis duschat och gjort mig iordning, så nu ska jag alldeles strax hoppa in i bilen och åka på mitt allra första clustermeeting. Blir spännande att se vad som händer på det.

Annars sen jag skrev sist så har barnen kommit hem, jag gjorde lite mellanmål åt dem, jag och E lekte med stickers och sen var det middag. Efter det skulle de andra baka, hade vart kul att vara med, men jag var tvungen att fixa mig då jag såg ut som hej kom och hjälp mig. E trodde till och med att jag hade pyjamas på mig. Haha. Så söt! Godnatt Sverige!

BUSY WOMAN

Är 1½ timme kvar tills kidsen kommer hem från camp. Känner mig så himla trött, vet inte varför. Igår var en sån himla bra dag och jag gjorde massor, idag har jag bara slöat. haha. Men jag antar att det är okej det med. Ska bara jobba till 6 idag, för sen ska jag på mitt försa clustermeeting hemma hos min LCC. Blir nog kul.

Får se vad barnen är up to idag, vad dom vill göra. Ibland är det svårt att veta vad man ska göra, då föräldrarna sagt till dem att det är okej att spela DS och titta på TV, men samtidigt vill dom att jag ska leka med dom. Hmm. haha. Aja, det löser sig alltid! Nu kom städerskan också, fy så skönt att slippa byta sängkläder och dammsuga rummet och grejer, men fy så bortskämd man blir också. Känner mig som en riktig slöis när hon kommer. Jaja, nu ska jag fortsätta med mitt himla upptagna liv som barnskötare!! haha. Puss.

10 DAYS TO PARADISE

Har fått några fler svar på vilka ni är som läser och jag läser alltid alla kommentarer och uppskattar dom verkligen, men ibland blir det så att jag inte svarar av många olika anledningar. Tycker iallafall att det är kul att ni fortsätter läsa och ni är så gulliga med era fina ord om min blogg.

Nu till det jag ville visa er, jag ska ju på semester till The Island of St. John med min värdfamilj om 10 dagar, vi blir borta i en vecka och kommer att bo i detta huset:

Sen finns det fler sovrum, ett gym, många fler badrum och duschar, men detta ger en överblick om hur det ser ut. Kommer ta massor med bilder där som ni absolut ska få ta del av! Vi åker tillsammans med en annan familj också, så jag tror det kommer bli riktigt kul.


TODAY WAS A GOOD DAY


Haha, min säng är riktigt stökig just nu. Jag håller på samlar massa idéer på saker som jag kan göra med barnen och håller på skriva en färgglad lista. Har hållt på med detta fram och tillbaka hela dagen, sökt runt i huset vad som finns att göra, vart ute på bakgården ute i skogen och kollat runt, haha hur kul som helst faktiskt.

Sen har jag även tvättat idag, städat upp i köket och vardagsrummet, bäddat barnens sängar, vart en sväng på A&P och köpt bodylotion, tagit en dusch, barnen kom hem, jag och M (min värdmamma om jag inte sagt de tidigare) har fixat middag att ta med till E, skjutsat E på gymnastik, skjutsat och tittat på N's karate, kommit hem igen, lagat middag åt N och mig, sett TV med N, busat med N, varit ute och gungat med N och tillslut var det dags för honom att bada och sen krypa isäng. Så M skulle läsa en saga för honom och då slutade jag. E har inte kommit hem från gymnastiken än men jag träffar henne imorgon. Har vart en riktigt bra dag idag, igår kändes det så konstigt på något sätt, men idag känns allt så himla bra. Mina fina kids!!

Nu ska jag skriva klart min lista sen jäsa i sängen framför Sex and the city.


DOGGIE


Var ut och tog kort på huset för en stund sedan, självklart skulle hundarna också följa med, och självklart vill en av dom alltid pussas! Haha. Så söt. Vågar tyvärr inte publicera bilderna på huset, så de som känner mig som vill se huset får jag helt enkelt skicka på mailen eller så.

Har precis avslutat ett skypesamtal med mamma, pappa och brorsan, så nu är de också updaterade. Nu ska jag köra till A&P och handla body lotion! haha. Ha en fin dag (eftermiddag för er i Sverige).


ANSWERS!

Det var faktiskt några av er, (väldigt få dock med tanke på hur många som faktiskt läser varje dag) som svarade på mina frågor. Dock så var mer än en tredjedel folk jag känner, men det är kul att veta att ni läser också!

Här är svaren (och även min kommentar tillbaks)

Danne om SOME QUESTIONS FOR YOU:
Jaa, jag är din bror, hur skulle jag inte kunna hitta den? daah!
Tror folk mest bara läser, dom vågar inte skriva nånting :O


SV: Ja, du vore ju rätt sämst om du inte hade hittat den ;)
Och ja, jag tror du har rätt :)

Elin om SOME QUESTIONS FOR YOU:

Genom andra au pair bloggar skulle jag tro och har väl läst i tre/fyra månader! :)


SV: Åh okej, trevligt att veta att andra au pair bloggar har länkar till mig!! :))

elinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa om SOME QUESTIONS FOR YOU:
kan ju va så vänlig att stilla din nyfikenhet. men du vet nog redan att ja läser:*


SV:
Åh, tack för det min vän!! ;)) Förresten, I MISS YOU! :*

Anna om SOME QUESTIONS FOR YOU:
Via din länk på facebook, några dagar innan du åkte :)


SV: Rätt ny då alltså. Välkommen :D

Lia om SOME QUESTIONS FOR YOU:
Jadu, hur hittade jag hit? :) Har småläst lite sen jag gick i svall men mer regelbundet nu när du är ute på äventyr! Hoppas du har det kanonbra, far snart iväg jag med men håller mig på lite närmare håll. Kramkram


SV: Åh, vad trevligt Lia :)) Jaa, absolut det har jag. Jasså, vart ska du? Vad kul :D Kraam

Matilda om SOME QUESTIONS FOR YOU:
Hm... Jag började läsa din blogg för 3 veckor sedan, hittade den iegnom culture care au-pari på ngt vänster ;). Jag läser den väll mest för att jag själv tänker åka som au-pair efter gymnasiet och vill läsa lite om hur det är att vara au-pair!

Trevlig fortsättning på ditt år!


SV: Okej, det var faktiskt lite konstigt med tanke på att jag åker med Skandinaviska institutet och inte culture care. Okej, vad roligt, hoppas det går bra med ansökan och så i framtiden :) Detsamma :)

Linnéa  om SOME QUESTIONS FOR YOU:
Jag kan!
1.Skandinaviska institutets facebooksida, ska själv åka som au pair och är i matchningsprocessen! Hittade flera bloggar men din är bäst!
2. Jaaaa... sen början av Juli tror jag!
Fortsätt med vad du gör och ha det bäst där borta. Är SÅ avis :D


SV: Tack :D haha. Okej härligt, vad kul! Hoppas du hittar din familj snart :) Haha åh, tack för det, vad kul att du tycker det!! :)
Det ska jag, försöka iallafall! Haha. Ha det fint du med :) Om du är i matchning så är du snart i samma läge som mig :D

Sofia-Fotoblogg om SOME QUESTIONS FOR YOU:
Jag hittade den på bloggtrafik :P Har läst den kanske några nånader. BTW; I love it! :)


SV: Haha jajust, bloggtrafik är bra bra ;) haha. Åh taack, det värmer! :)

linnea om SOME QUESTIONS FOR YOU:
via FBBBB och jag har läst den rätt länge :D


SV: Greeeeat! Och dig känner jag ju ;)

SÅDÄR!! Slutade jobba för en timme sen ca. Idag har jag skjutsat E på gymnastik och tittat på henne en stund, gjort middag till N och sett TV med honom, och sen så hjälpte jag han med kvällsrutinerna, dusch, in i pyjamasen, läsning sen sova, medan M hämtade E. Haha förlåt om det är förvirrande med bokstäverna bara, men de vill inte ha sina nmn publicerade och det är ju något jag måste följa. Dom är iallafall hur bra som helst!! GODNATT!

SOME QUESTIONS FOR YOU

Fick inte så mycket respons i det tidigare inlägget om vilka ni är, så det skulle vara kul om ni kunde lägga en minut eller två för att svara :)

Hur hittade du min blogg?
Hur länge har du läst den?

Not so hard right? Haha. XOXO


PM? / AM?


Haha, sliten tjej. Vet inte varför jag är så himla trött hela tiden, jetlagen borde ju ha försvunnit nu tycker jag. Hur som, imorse skulle jag börja jobba en timme tidigare än igår, så skulle börja klockan 7, så igårkväll ställde jag klockan på 6.45 så jag skulle hinna klä mig och så, men så vaknade jag av mig själv och ser att klockan är 6.58, trodde inte det var möjligt. Vaknade till ännu mer och insåg att klockan faktiskt var 6.58 och jag blev jättearg på telefonen som inte hade väckt mig. Sen visade det sig att jag hade ställt alarmet på 6.45 PM, inte AM... Inte konstigt att den inte ringde. Haha. Dumma mig! Jag hann iallafall springa upp innan barnen hade kommit ner, så jag var inte sen.

Just nu sitter jag och väntar på rörmockaren, han skulle komma för 2 timmar och 10 min sen, men har fortfarande inte kommit. Vågar inte gå ner till mitt rum, för städerskan är här och då finns det risk att jag inte hör dörrklockan då hon dammsugar osv. Min värdpappa skrev ett sms till mig vid nio att han skulle bli sen men att han snart skulle komma, det är liksom 1 timme och 40 min sen.. Haha. Aja, han kommer väl när han kommer. M kanske har hunnit komma hem då till och med så jag slipper sitta och vakta dörren.


WHO ARE U GUYS?


Idag (igår för er, då klockan är runt tre på morgonen hemma) hade jag hela 165 besökare. Det är ju sinnes.

VILKA ÄR NI? HUR HITTADE NI MIG? Skulle vara kul att veta :))

Har haft en fin dag idag med barnen och min hostmum. Vi var på födesedagskalas på en basketarena, sen när vi kom hem gick jag och barnen ut och gungade, sen in för middag, sen spelade vi bayblades (stavning?) och sen var det dags för dom att gå isäng. Var lite ups and downs idag, men det var bra ändå. Underbara kids!! Nu ska jag sova, jag är helt färdig. haha. GODNATT!!

FIRST DAY WORKING

Jag kommer trivas med detta jobbet. Man kliver upp på morgonen, jobbar 2 timmar sen är du ledig 5 timmar under dagen och sen jobbar du lite under kvällen också. Haha. Rätt soft ändå. Dagarna lär gå rätt fort around here, för det finns alltid massor att göra. Ikväll ska vi på kalas, så de lär vara fullt upp där. Som tur är har jag M som hjälper mig nu under de första dagarna jag jobbar, för att lära mig rutinerna och så.

xoxo

BILDBOMB NYC


New york city var så bra. Även fast det regnade. Går inte att beskriva hur det är att vara uppe på Top of the rocks eller att stå på Times square, awesome helt enkelt!!

MY TOYOTA IS FANTASTIC


Detta är bilen jag kör runt i. Är sååå himla lättad att det faktiskt är en normalstor bil, inte en gigant som de flesta andra har. Denna drar ju betydligt mindre bensin också, sweeet!

Idag tänker jag faktiskt bara vara hemma. Min värdfamilj smsade mig imorse att dom var på gymet, allihopa halv nio på morgonen. Dom är nuts! haha. Men det är det jag gillar med dom. Dom skulle komma hem om ungefär en timme. Var sjukt läskigt för ett tag sen när jag skulle gå ut och ta kort på bilen så stod det en läskig van bredvid och det satt en creepy gubbe i den. Släppte ut hundarna på baksidan och dom blev galna. Haha. Så jag skrev ett sms till M och sen ringde R upp, tack och lov trodde han bara att det var nån som skulle komma och fixa duschen. Vanen åkte iväg sen dock, så de var lungt. Haha.

DELICIOUS HEIGHTS


Idag har jag hängt med dessa brudar hela dagen. Känns så kul att träffa så fina människor på en gång när man kommer hit. De tre ljushåriga, Kerstin, Veronika och Vanessa är från Tyskland, den svarthåriga, Esmari som hooked us all up kommer från Sydafrika, riktigt coolt. Synd bara att Esmari lämnar oss i oktober, men vi har kvar 2 månader med henne så de är bra. De andra kom för en månad sen så de kommer vara kvar hela året. Awesome!! Ja, jag kom nyss hem som ni kanske förstår, och nu tänkte jag sova. Är en ny dag imorgon!


HOME ALONE

Wohoo, I made it! Lyckades köra in till Warren centrum och tillbaka utan att åka vilse. Iofs hade jag ju GPS, men de som känner mig vet att jag skulle lyckas köra vilse ändå. Haha. Så jag har redan kört ensam för första gången och det är bara andra dagen än. Dock så ska jag om ett tag pröva mig på något lite klurigare, köra till staden som ligger bredvid Warren. Det blir nog lite svårare, men jag ska hitta! haha. Ska möta upp några andra au pairer och äta glass och hänga, känns bra att redan börja socialiseras lite. Har tur att jag har en sån snäll värdmamma som ser till att jag får vänner. Det första hon pratade om när jag kom var att jag skulle se till att ta kontakt med en tjej som heter Esmari som är i samma cluster som mig. Så det är bla. hon som jag ska träffa sen. Awesome. Är lite trist att bara sitta här i huset, helst när hela familjen är borta.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

YANKEEBEAR


Måste säga att jag älskar min Yankee björn som jag fick av min värdfamilj igår. Sov med den hela natten, den är så mjuk. Idag var jag och Michelle ute och körde en sväng i området och in till Warren centrum, jag körde så jag fick pröva på det. Känns väldigt bra faktiskt, älskar att det är automat. Haha. Just det, skypade med mamma pappa och brorsan imorse när jag vaknade också, de var trevligt att få se dom igen, haha.

Sen kom ungarna hem vid fyra, så jag lekte med dom och spelade spel. Vi åt middag allihopa utom värdpappan för han jobbar, sen lekte vi lite mer. Dom har precis duschat och gått och lagt sig, så jag sitter nere och tjillar lite. Ska gå upp och hämta mer vatten innan jag ska hoppa ner i sängen och ser nån film. Är alltid någon bra film på TVn så de är kanon. Är fortfarande trött av jetlagen tror jag, är heltslut och klockan är bara åtta. haha. Men de blir nog bättre. Skönt iaf att jag inte börjar jobba på riktigt förns måndag.

DAY NR 1

Nu är det första heldagen i mitt nya hem i Warren, New Jersey. Känns så himla bra hittills, barnen är på camp just nu, Michelle har vart hemma och vi har pratat massor om ja, allt. Haha. Hur allt funkar här hemma osv, men det är en hel del att vänja sig med. Just nu är hon på ett möte och jag sitter nere på mitt rum och kikar på TVn. Vi ska till affären sen och köpa lite grejer till mig som kan behövas.

Hoppas ni har det bra alla!


HOS MIN VÄRDFAMILJ

Nu har jag äntligen kommit fram till värdfamiljen, dom är så underbara. Mamman kom och hämtade mig på flygplatsen i New Jersey, åkte buss dit från orientation. Sen kom vi hem och där var barnen, pappan och deras babysitter och hennes dotter. Fick ett jättebra välkomnande, kramar från barnen, värdmamman, de visade mig runt i huset, jag hade fått presenter och massor. Men just nu känns det bara som att jag vill ta det lungt, så jag ska fortsätta se TV som jag har här i rummet (awesome by the way för de finns allt att se, serier, filmer och ja, allt). Och stackars lilla N blev sjuk när vi var ute och åt, spydde och grejer så vi åkte hem rätt fort. Stackarn. 

Ska berätta mer imorgon, men just nu vill jag bara ta det lungt och se TVn. Här är några bilder från mitt rum och så :)


Min nya telefon, mitt rum från två vinklar och sen sista bilden är några presenter som jag fick av värdfamiljen.

Åh, jag vill skriva och skriva och skriva men min vilja att lägga undan datorn och krypa ner under täcket och se TV.

Haha, skulle posta detta för typ en timme sedan, men min LCC ringde och sen gick jag upp för att lämna telefonen, då stannade jag och pratade en hel del med M & R (värdföräldrarna). Hoppas ni har det bra där hemma!!

NEW YORK CITY TOUR

Har precis kommit tillbaka till hotellet, vi har vart på en guidad tur med buss i NYC. Heeeeeeeelt otroligt, går inte med ord att beskriva denna staden. Den måste verkligen upplevas med egna ögon. Kommer bli a lot of hanging in New York kan jag lova. Så himla coolt. I LOVE IT!! Men nu ska jag se till att sova, imorgon är sista dagen här på orientation, massa hejdån och sen tillslut får jag träffa min underbara värdfamilj. CAN'T WAIT!! Aja, god natt USA, god morgon Sverige.

NEW YORK DAG 4

Har precis vaknat, klockan är sju på morgonen här. Ska hoppa in i duschen nu och sen går vi ner och äter frukost innan kursen börjar igen. Ska nog lära oss om HLR och grejer idag, ifall det händer en olycka så vi är redo att ingripa. haha. Sen ikväll så ska vi in till New york city för en guidad tur och se Empire state building och times square bla. Awesome! Talk to you later.

VICTORIA'S SECRET


Looooooooooooovley!!! Jag älskar parfymer, verkligen älskar dom och dessa underbaringar köpte jag för 18$, ca 126 kr vilket är heeeeelt sjukt billigt. Ni ser ju hur stora dom är och dom luktar helt underbart dessutom.

En lite annorlunda grej här i USA är att priset som står på prislappen är inte de slutgiltiga priset, utan skatten läggs på när du kommer till kassan. Så allting blir lite dyrare än vad man tänkt sig, men skatten här i Connecticut ligger på 6.35% så det är inte farligt alls. I New Jersey är det dock TAXFREEEEE, så där betalar man ingen skatt alls, förstår ni vilken lyx?? Åh, I'm living la vida loca here.


I <3 USA

Jag vill aldrig mer komma hem. Eller jo, de vill jag säkert. Haha. Har bara vart här några dagar och spenderat den mesta tiden på hotellet, men jag verkligen älskar USA redan. Allt är så himla bra här, helt sjukt.

Klockan är 14.20 här nu och vi har 10 minuter kvar på vår rast sen ska vi fortsätta med kursen. Är himla mycket mer intressant idag än vad det var igår, och hon som håller i allt är så himla söt. Berättar massa historier och grejer.

Har precis vart på mitt första besök på Target. Köpte en ny adapter då den som jag köpt hemma bara funkar med små kontakter, inte de stora som tex laddar datorn och den till skarvsladden. Så den andra adaptern kunde jag bara ladda telefonen med. Sjukt dåligt. Haha. Men nu ska vi gå ner, byebye!

NEW YORK DAG 2


Då var denhär dagen snart över. Vi har haft AAA driving course från halv nio till halv fyra, med en timmes lunch mellan ett och två. Det var rätt segt ändå, typ som kursen man måste gå med sin trafikskola för att få övningsköra. Men de är ändå rätt så bra att få lite koll på trafiken och så, den är ju inte helt lika som hemma.

När kursen var slut så gick vi till mallet och jag gjorde min första shopping i USA. En ny handväska då min gamla gick sönder igår. Älskar allt här i USA. Så himla billigt och så himla mycket snygga kläder. Var inne på Victorias secret också och shit, så fina underkläder och underbara body lotions och parfymer de har där. Helt otroligt. Kommer spendera en heeel del pengar där kan jag lova. Haha. Tycker egentligen inte om att shoppa, men jag kommer verkligen att älska att shoppa här! Jaja, nu sitter jag och väntar på att vi ska äta middag. Klockan är halv åtta så jag tycker det är rätt sent, medan spanjorskan i mitt rum tycker det är tidigt, dom ter runt tio hemma hos henne. Haha. Men ja, vi hörs imorgon mina fina!!

FIRST DAY AT ORIENTATION


Jaa, då var man i New York då. Helgrymt känns det!! Resan gick kanonbra. Mamma och pappa lämnade av mig på Arlanda, blev massa tårar och ett jobbigt hejdå. Men det är ju inte så konstigt ändå. Hur som, resan gick superbra som sagt, träffade två tyska au pairer när jag bytte flyg i München och sen hängde jag med dom när vi kom fram på flygplatsen i New York. Anslöt sen en till tysk, och sen 9 till. Så vi var 13 st och 12 var tyskar. Haha.

Ikväll har vi bara ätit middag och sen var jag och två tyskar ute och tog en promenad, men nu måste jag verkligen sova. Imorgon är det väckning 7 på morgonen och jag har inte sovit riktigt på 40 timmar så ska lägga mig till ro. Haha. Vi hörs imorn när jag får tid. Bilder går sjukt segt att ladda upp, så dom får komma senare. GODNATT!

RSS 2.0