SLEEPOVER HOS LINE

Ursäkta att det var så längesedan jag skrev. Vi drabbades av strömavbrott efter snökaoset. Eftersom att löven fortfarande är kvar på träden, landar ju snön där och det blir tungt så träden rasar ner över elledningar och över massa vägar, så det har minst sagt vart kaos i New Jersey det senaste dygnet. Eftersom vi inte har någon ström, är det iskallt hemma så jag flydde hit till Westfield och får sova hos Line och hennes familj, är så himla tacksam! Skulle nog frysit ihjäl om jag var tvungen att sova en natt till i vårt hus. Igår var det ändå lungt eftersom värmen inte försvann på en gång, men nu är det nog riktigt kallt där.

Är ledig imorgon, men Line jobbar ju så jag vet inte vad som kommer att ske. Hoppas på att strömmen kommer tillbaka, annars måste jag nog checka in på hotell med familjen. Inte fy skam det heller, men det är ju alltid skönast att kunna vara i sitt hem. Haha aja, jag återkommer. Ha det fint alla!

FÖRSTA SNÖN

Usch, inte okej med snö den 29 oktober. Jag har ju inte ens några vinterkläder än. Jo, ett pannband är det enda jag äger. Haha. Det snöar hur mycket som helst just nu, fick en chock då jag vaknade, trots att jag visste att det förmodligen skulle snöa. Men såhär mycket? På översta bilden ser ni ju att stenplattorna inte är täckta med snö, nu, ca 40 minuter sedan bilden togs är de heeelt täckta. Jag hade ju hoppats på en KORTARE vinter än hemma i Sundsvall, men tydligen är den längre här. Men förmodligen (förhoppningsvis) är detta bara den första snön som försvinner imorgon och det blir varmare igen. Jag håller tummarna. Nu måste jag äta lunch!

THE HAUNTED HOUSE

Alltså fyyyyyyyfan vad läskigt det var. Har skrikit halsen av mig ikväll, men det var det lätt värt. Så himla kul fast det var sjukt jävla förbannat läskigt. Så värt att betala för att gå in där, riktigt bra gjort var det. Fick till och med åka hölass. Så nu har man då gjort något riktigt halloweenigt här borta. Just nu ligger jag och kollar på "Fun with Dick and Jane" men ska nog ta och sova. Godmorgon Sverige, Godnatt Usa!

TAR FARVÄL IFALL ATT

Har tydligen inte bloggat idag. Ber om ursäkt för deee! Har suttit hela dagen och pluggat körkortsteori tills det rann ut ur näsan och öronen på mig, hua. Ska banne mig ta dedär nedrans körkortet nästa vecka så jag slipper plugga mera. Jag hoppas jag har nog koll och håller tummarna för enkla frågor på provet. Haha. Resterande tid har jag jobbat men borde ha slutat nu. Är schemalagd till 5.30 och den är ju 5.45 nu, och ingen är hemma så jag antar att jag är klar för dagen. Ska då ta och hoppa in i duschen nu, för sen ska jag åka och trycka lite middag på panera med mina fina vänner, och sen ska vi till ett spöööökhus. Kommer få en hjärtattack. Så hör ni inte mer av mig efter detta vet ni vad som hänt. Haha. PUSSSSSSS SKÖNINGAR!

KAAACHING

Kom hem för en stund sedan och sitter nu och pratar med bror min på facebook. Så himla knasigt ändå att det är morgon hemma och han ska snart på jobbet, och jag ska gå och lägga mig liksom. Haha. Ännu knasigare är det ju med Sara, som bor i Nya Zeeland nu, till henne är det 17 timmar. Det är ju helt sinnessjukt. Så klockan är alltså 23.24 här just nu, torsdag.. och hos henne borde den vara 16.24 på fredag eftermiddag. Hör ni hur sjukt det låter?? Helt sinnes. Nästan ett helt dygn före. Nu ska jag iallafall göra mig redo för sängen. HÖRS IMORN FANZ!!

RIGHT NOW

Som sagt så fick jag ju ett brev av mormor idag, så jag tänkte att jag skulle skriva tillbaka på en gång, annars kommer det komma något annat ivägen så jag glömmer bort det. Ska också skicka med lite bilder, vet ju att dom sett en hel del då mamma, pappa och Daniel var och hälsade på, men såhär kan dom ju titta på bilderna när dom vill. Dessutom kunde jag ju skicka bilder där barnen är med också eftersom det inte hamnar på internet. Nu ska jag ta och fortsätta!!

KREATIV INSIKT

Älskar detta halsbandet som jag fick i studentpresent av min kusin och hennes familj. Jag tycker om personliga saker och saker som har någon betydelse, det får mig liksom att tänka efter. På dethär halsbandet är det ett hjärta och en bricka där det står "ÄLSKA DEN DU ÄR, DET DU GÖR OCH DEM DU LEVER NÄRA - DET ÄR ALLT". Så himla fint. Det har iallafall prytt min hals denna dagen.

Just nu är jag lite oväntat ledig, min vpappa slutade tidigt från jobbet och sen mötte vmamman upp oss på karaten och då kunde jag dra hem. Gött!! Men jag måste ändå vara kvar ifall dom lämnar N hemma sen, har ju jobbtid ända tills 8.30 så det är ju 3 timmar till. Men det gör inget, måste ändå plugga körkortsteori + att jag ska sitta och googla efter roliga saker att göra häromkring. Har redan hittat några godingar som snow tubing, sky diving, water rafting, ballooning osv. Känns som att jag måste börja ta tag i min lediga tid så att jag inte känner att jag har slösat bort den när jag väl kommer hem till mellanmjölkslandet igen. Aja, vi hörs!

LUNCHA PÅ PANERA

Jag måste verkligen ta och skaffa mig lite självdiciplin, då jag tänkte att jag skulle kliva upp 8.30 imorse, för att åka och gyma innan jag skulle träffa Vanessa för lunch, istället så somnade jag om och vaknade 9.50. Suuuuuuck!! Men iofs var det ganska bra idag, då jag ändå måste stryka ungarnas uniformer och det hade jag inte hunnit med om jag skulle tränat också. Heehe. Jaja, dags att ta tag i strykningen så det är gjort, så kan jag göra vad jag vill sen. xoxo

PUMPKING CARVING

Haha ikväll då min vmamma och E kom hem så hade de en pumpa med sig från affären som vi carvade (har ingen aning om det svenska ordet, gröpa ur kanske?? haha). Blev en fin liten pumpa med två små spöken. Herregud så vi skrattade, min vmamma och jag. E fattade ingenting, jag tyckte bara hela grejen är lite halvknasig så min vmamma skrattade åt mig, och jag skrattade åt henne, osv. Kan inte med ord förklara hur glad jag är att jag hamnat i denna familjen alltså, käääärlek på högsta nivå!!

Nu ska jag se det senaste avsnittet av ensam mamma söker, då TV3 play inte funkade igår då jag skulle titta.

MOTIVATIONEN FLÖDAR

Okej, det är tydligen till Starbucks man ska för att plugga körkortsteori. Bra, då vet jag det! Har tagit mig igenom 4 kapitel hittills, har 6 kapitel kvar plus en massa skyltar att plugga in. Men det borde ju egentligen inte vara några större problem, men när jag väl åker för att ta körkortet vill jag klara det på en gång. Skulle vara surt att misslyckas, så därför gäller det att plugga stenhårt nu! Tur jag inte har college att tänka på än iallafall så jag kan koncentrera mig på detta. Måste sätta ett mål då jag ska åka och ta körkortet, då kanske jag får mer motivation också.

Puss mina sköna!!

KÖRKORTSPLUGG

Usch, har inte alls någon motivation till att plugga till körkortet, men det måste ju göras så därför ska jag åka och sätta mig på starbucks och se om det finns mer motivation där. Men först ska jag på biblioteket och skaffa mig ett medlemsskap!!

Ha en fin dag, xoxo.

DET LJUVA AU PAIR LIVET

Idag var en rätt onödig dag om ni frågar mig. Började jobba vid halv tre, då drog alla från huset, min vmamma, vpappa och grandma, sen kom dom inte tillbaka förrens klockan var sju?! Jag hade ingen aning om vart dom var, vad det var tänkt att jag skulle göra (förutom att tvätta och stryka som jag var klar med vid fem tiden) & inte hörde jag nått från någon heller. Så jag satt helt enkelt på arslet och väntade på att de skulle komma hem och då behövde jag bara fixa lunch till N och ja, sen var jag klar i princip. Lite konstigt tycker jag, men det är en av de ljuva sakerna att vara au pair, man vet inte riktigt när man jobbar eller inte ibland, eller vad man förväntas att göra. Irri!!

Nu ska jag försöka sluta att klaga, jag hade trotts allt en helt OK dag så inget fel med det. Börjar verkligen närma mig 3 månaders sträcket också, 1/4 del av mitt år. SJUKT!! Jag är hemma innan jag vet ordet av.

SJKDHFAWNWJRG

Alltså, är på lite halvdåligt humör sen jag såg mitt schema för veckan. Jobbar för satan 15 timmar på lördag. Det är INTE okej, jag får ju bara jobba 10 timmar per dag max och jag fick inte ens en fråga om det var okej att jag kunde jobba längre. Det har ju vart så himla bra med mitt schema och tider och hon har vart så noga med att det ska va bra för mig, men det kanske är såhär det blir då man har vart här ett tag. De tar för sig mer, men då ska jag också ta för mig mer. Ska snacka med henne om det åtminstonde. Dessutom så jobbar jag alla andra kvällar också...

jag älskar mitt liv, jag älskar mitt liv, jag älskar mitt liv.. (jag försöker intala mig det iallafall).

THE BIG YEAR

Jag åkte ju på clustermeetinget klockan 3, och slog skiten ur alla i bowling utom Vero.. Haha. Var där en timme ungefär, sen styrde jag mot mallet där jag träffade Jennifer. Ååh, jag är så glad att jag börjar hitta svenskar här. Dock så ska hon, precis som Jenny, åka hem snart. Suck. Haha. Iallafall, när jag tänkte åka hem så går jag mot bilen, och på Cheescake sitter en tjej som jag träffat några gånger, och en kompis till henne, så jag joinade dem, åt en cheescake och följde dom på bio. The big year såg vi, ingen film som jag skulle se igen. Var lite besviken, såg roligare ut på trailern än vad den var. Och med Jack Black i huvurdollen kunde man ju inte annat än tro att det skulle vara en hit, men nja. Bättre lycka nästa gång! Nu ska jag se Gossip girl och imorgon njuta av ännu en sovmorgon. Så skönt att dom är tillbaks! PUSS

BOWLING

Usch vilken huvudvärk jag haft denna morgonen/förmiddagen. Jag tror det är för att jag äntligen kan slappna av, ta sovmorgon och inte behöva tänka, då kommer huvudvärken. När allt vart sjukt stressat och så mycket att tänka på till ingenting. Nu förstår jag att mamma brukar få migrän. Haha.

Ska strax hoppa in i duschen iallafall, sen ska jag på clustermeeting då vi ska bowla. Första gången sen jag kom hit som vi faktiskt gör något på mötet. Blir nog kul, är väl inte kung på att bowla men några skills kanske man har. Haha. Skönt dessutom att det är typ 5 min härifrån (y) tummen upp! Vi hörs sen!

GREWLING OCH FROYO

HEJ FANZ!! Kom hem för en liten stund sedan, blev en spontantrip till Westfield för att träffa Jenny för middag, frozen yogurt och sen snack på starbucks. Skön tjej asså! Så jag var depp i onödan, trodde jag skulle behöva sitta ensam i min bunker hela kvällen, men Jenny kom som en räddande ängel. Haha. Så himla skönt att för en gångs skull bara kunna planera något jävligt enkelt och snabbt, istället för "hur?" "var?" "när?" "vilka?" "hur många?" "vem kör?" "vem kör inte?" "när slutar alla jobba?"....osv, ni fattar. Det var mer "Hey, jag har inget att göra. Kom hit och ät middag". Så simpelt men ändå blev det en sån skön kväll. PLUS I KANTEN. Och just de, haha, angående "grewling" som jag har med i rubriken, igår satt vi fyra svenskar och funderade på vad grävling heter på engelska, ingen visste så vi körde med grewling istället, så idag sökte Jenny upp det och kom fram till att det var "badger", meeen vi tycker grewling låter bättre. (asså, jag fattar inte ens varför jag berättade detdär, vi hade sjukt kul när vi snackade om det men nu när jag läser det så verkar vi ju bara dumma i huvudet... haha aja, såndär onödig info kan ju vara kul ibland..kanske..)

Nu ska jag mysa ner mig i min säng, se gossip girl och sen ta en redig sovmorgon imorgon, som jag längtat! puss mina vänner!

KINDER, SMARTIES & EN FET LÖN

Haha bästa dagen hittills, mina värdföräldrar är tillbaka, med presenter till alla och det bästa, KINDERÄGG! Alltså, förstå lyckan. Åt det jämt hemma under en period, men det blev för dyrt (och för onyttigt) efter ett tag. haha. Sparar på det, tills jag blir riktigt sugen. Smartiesarna är dock slut redan.. är rädd att kinderägget också kommer försvinna inom en alleles för snar framtid. Haha.

Fick även en keps och en "artcube", som en rubiks, men med 2x2 och läckra motiv. Sen fick jag feeeetmassa pengar. Åh, dom kan få åka till Italien igen om dom vill, eller vart som helst, det var lätt värt det. Istället för 200 fick jag 440, LYCKA om man är en fattig au pair. Haha. Så nu har jag börjat på mitt sparande, bra jobbat. Från 0 kr i sparande till över 300. WOOP!

OFF DUTY

Wohooo, nu åkte ungarna och farmorn till flygplatsen för att hämta mina värdföräldrar. Denna vecka är över, I MADE IT!! haha. Så skönt. Nu har jag idag och imorgon ledigt, ska bli göttttt. Har dock inga planer alls för kvällen, men det löser sig alltid. Klockan är ju inte ens ett än så. Hoppas ni har det braaa!

FREDAGKVÄLL

Köpte mig en ny fin hatt idag, love it! Främst av allt älskar jag TJ MAXX. Haha.

Ska åka och hämta E om 15 min, sen ska jag ringa Line och se var de är. Då joinar jag dem och 9.45 ska vi se paranormal activity 3. Göttttt! Hörs imorgon.

TJ MAXX

Heehe, har gjort mig lite fredagsfin. Är less på att ligga här nere i min bunker, instängd och patetisk. Haha, så nu ska jag ge mig ut på dendär nedrans shoppingturen. Drar mig bort till TJ MAXX och hoppas på att jag hittar något användbart!

PARANORMAL ACTIVITY 3

Imorgon kommer mina värdföräldrar hem från Italien. Åh, så himla skönt det ska bli att slippa vara in charge om ALLT. Haha. Framöver kommer jag tycka att mitt jobb är en piece of cake efter denna hektiska vecka. Tack och lov att jag inte har det såhär jämt.

Ikväll ska jag på biooo, ska se Paranormal Activity 3 med Line och hennes vänner. Ska bli skönt att komma ut och göra något, har ju liksom inte riktigt haft orken denna veckan. Men det är ju trots allt fredag, så även fast jag måste jobba imorgon så kan jag ju unna mig något roligt iallafall.

HÅLL TUMMARNA

För inatt vill jag jävlar i mig sova. Så hjälp mig att hålla tummarna och hoppas på att hundjävlarna håller käften!! Haha, jag måste skaffa mig ett liv. Men inte riktigt än, nu ska jag se... damdamdammmmmmmm, gossip girl. BIG CHOCKER!! Hörs imorgon, då är det freeedag. Men som vanligt för mig så innebär det fortfarande inte helg, eftersom jag jobbar varenda jävla helg. HEJ GLAD TJEJ. Jag hoppas jag får något extra fint för allt slit jag lagt ner i snart 9 dagar. Tack för mig.

HUNDJÄVLAR

Här är en av de som är skyldiga till min brist på sömn inatt. Dem är paranoida och skrämmer skiten ur mig när de skäller på nätterna. För det första så hade jag svårt att sova, sen vid halv ett då jag precis hade somnat börjar dom skälla djävulen ur sig. Herre min jesus. Och inte slutade dom heller. Så jag, paraniod som jag är, tror att det är en mördare i huset och kan verkligen inte somna.. Haha. Fandå. Hade ju tänkt gyma och shoppa idag, men jag är alldeles för trött så har myst ner mig i sängen med massa kuddar och ska slå på gossip girl. Ska börja på sösong 2 nu, woop!! Ha en fin dag. xoxo

KVÄLLSFUNDERINGAR

Har haft en soft dag idag med inte alls särskilt mycket jobb. Var som sagt välbehövligt eftersom min hjärna skulle kokat över annars. Haha. Imorgon ska jag dock ta tag i livet igen, lite iallafall. Ska gyma och sen åka på en liten shoppingtur. Är några saker jag är i behov av, och det var längesedan jag shoppade så jag måste tillfredsställa mitt shoppingbegär lite.

Har också funderat hela dagen på var sjutton alla svenskar är på dethär stället, och kom till underfund med att alla åker med cc. Så jag har raggat lite på facebook och hittade en hel del nya au pairer (dock inte så många svenskar, men kom fram till att det finns ju en värld utanför mitt cluster, och jag tror verkligen att jag måste träffa lite nytt folk här borta, no offence till någon, men ja!!). Dom tycker säkert jag är ett freak som lägger till dom på facebook bara sådär, utan vidare, men här borta gäller det fan att ta för sig alltså, annars får man inga vänner. Haha. Allt är så himla komplicerat här, med planeringar om vad man ska göra, när folk jobbar, vart man ska vara, vilka som kör och blaaa bla bla. Men jag antar att man inte måste göra det så jävla komplicerat hela tiden. Haha. Hade ju några bra veckor då jag umgicks med folk hela tiden och gjorde massa saker, men jag tror att jag så himla lätt kommer in i n ond cirkel. Jag blir för bekväm här hemma helt enkelt, det måste ju sluta. Jag pratade iallafall med en norsk tjej och en svensk tjej idag, riktigt trevliga båda två, och svennen ska jag förmodligen träffa på söndag efter mitt clustermeeting. Norskan vill jag också träffa, hon jobbar dock dagar, jag kvällar, så det är inte så jävla enkelt. Haha.

JAAAJA, det var vad jag hade på hjärtat just nu. KEEP IT UP IDA!! Ramla inte ner i källaren så du inte tar dig upp, (var lugna, jag ska inte börja sura igen) haha. Jag ska ta tag i det denna gången. WOOOOOP! Nu ska jag se gossip girl (vet inte varför men GG ger mig värsta peppen att träffa nytt folk, klä mig snyggt och göra grymma saker) haha. GODNATT!

MYS PÅ HÖGSTA NIVÅ

Ännu en bild från Boston. Så himla nice när vi var i dendär parken (som jag såklart inte minns vilken det var), men livemusik, jordgubbar och fina vänner. Längtar tillbaka, massssor!
Hur som så mår jag gött just nu med ett litet break såhär på eftermiddagen då E är på gymnastik och N på karate med farmorn. De skulle ut och käka efter det också så då får jag ännu mera tid. Mitt huvud är på högvarv hela tiden, så jag försöker lugna ner den så jag hinner tänka lite där emellan också. Går hyffsat!! Huhu. Nu ska jag se gossip girl. /nörden.

STARBUCKS FOR BREAKFAST

Efter att jag och farmorn lamnat ungarna pa skolan drog vi pa Starbucks for frukost. Men det blev bara en chai, sa nu maste jag fa i mig nagon riktig frukost.. Sen ska jag krypa ner i min sang igen och inte lamna sangen forrens jag ska hamta N pa skolan igen. (okej, jag far lamna den om jag maste pa toa eller ar hungrig, men det ar allt! ;)) haha. Hors sen!

MUSCHE

Skaffade mig en musche när vi var i Boston. Ifall ni ville veta!

Fick värsta lyckoruset imorse då jag var påväg till gymet och de spelade Volbeat på radion. HALLÅÅÅÅ? Jag blev helt till mig, gud vad musik kan göra mig glad. TIIIIHI! Ifall ni ville veta!

Och tack Clea, för din kommentar, jag blir glad att du tycker om min blogg. haha, och självklart ska jag försöka fixa så jag recenserar amerikanska godsaker (och inte lika goda saker). Alltså Amerikanskt godis och mat och allt jag kan hitta. Det var ju en superkul idé. haha. Ska börja med det så fort jag hittar något spännande att recensera. IFALL NI VILLE VEEEETA!
(men ja, de är väl klart som fan att ni ville veta. Annars hade ni ju inte läst.)

HEHEHE, jag är för trött för det här. Så jävla dryg!!! Så nu ska jag höppe i sängen och se GG. xoxoooo

TISDAG

Har äntligen tagit mig tid att lägga in bilderna från Boston. Men ni får bara två än så länge, för nu måste jag göra mig i ordning för lunch med den nya au pairen som ersätter Esmari.

Är full rulle här hemma och jag har tusen saker att göra varje dag, men tack och lov så är jag så pass inne i rutinerna att det oftast går rätt fort. Det är nog en bra läxa att mina värdföräldrar är borta, för då måste jag ju komma ihåg allt och göra allt rätt. Hihi.

SORRYYY

Hehehe, har visst inte bloggat idag. Bummer! Det ar fullt upp nar foraldrarna ar borta. Farmorn ar supersnall och gullig, men hon ar en farmor... Sa ja, haha. Allting blir lite mer komplicerat eftersom jag maste beratta precis allt for henne. Jag ar ju van med alla rutiner, det sker bang, bang, bang utan fragetecken och sa, hon gor allt som jag inte ar van med. Hon vill gora allt pa sitt eget satt, aven fast jag forklarar for henne hur hon ska gora det. Haha. Kommer nog bli galen nar veckan ar slut, men det loser sig. Sa lange jag gar isang i tid sa.

Har precis tittat pa ensam mamma soker och nu ska jag se ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar. Hors (forhoppningsvis) imorgon igen.

GLAD YOU CAME


Aah, vet inte varför men jag älskar denhär låten. Sen får videon mig att tänka på resan till Turkiet, alla galna partykvällar då jag kom hem med blåmärken överallt, softa dagar på stranden och äckliga drinkar (men sjukt god öl). Haha ååh, skulle verkligen inte sitta helt fel med en partyresa just nu, sober i 2½ månad nu, crazybanaaaaana. Sjukt sämst att det är 21 i USA. Men whaat to do. Får boka en helg i Kanada helt enkelt!

Nu ska jag lägga mig och glo massa gossip girl innan jag ska sova, imorgon måste jag upp tiidigt. xoxo

OVÄNTAD SOVMORGON

Guuu se skönt. Skulle ju varit sleepover här med en av E's kompisar, men när klockan var 10.30 kommer E till mig och säger att hennes kompis grinar och vill hem. Suck tänkte jag. Haha, hade ju lagt dom isäng och allt var frid och fröjd, men icket. Hennes mamma kom då och hämtade båda ungarna, och så hade de en stoor sleepover hos dom eftersom killen (brorsan till tjejen som skulle sova här) hade en sleepover där hemma hos dom. Så då slapp jag kliva upp, fixa frukost och skjutsa dem, så jag klagar absolut inte.

Jag har precis duschat och nu måste jag äta lunch innan jag åker och hämtar lilleman hos hans kompis. Sen blir det tjillitjilltjill hela dagen!! Tummen upp för söndag.

PEPPARKAKSHUS I OKTOBER

Haha, inte ett vanligt pepparkakshus dock. Ett halloweenhus. Awesome!

BESOK AV POLISEN.

Alltsa bra jobbat imorse. Hade satt igang larmet igarkvall da jag var ensam hemma, och sen glomde jag att stanga av det innan jag slappte ut hundarna pa morgonen. Sa larmet borjar tjuta, fort som fan stanger jag av det och tror allt ar bra. En kvinna fran alarm foretaget ringer och jag maste ge dem ett losenord, som jag inte har. Suck. haha. Sa hon skickade hit polisen, de kom in och sag valdigt fundersamma ut. Jag ensam hemma, utan barn eller vardforaldrar. Herregud, jag kande mig verkligen som en brottsling. De kunde ju inte vara saker pa att jag bodde har, jag kunde ju vart vem som helst. Men allt loste sig iallafall, jag visade dem att jag kunde koden till alarmet och lovade att inte he igang det igen sa de inte behovde komma tillbaka hit. Haha. Usch sa jag skamdes, och kande mig saaaa himla dum, var radd och chockad. Usch, en hemsk morgon. Men nu har jag iallafall haft min forsta kontakt med farbror bla har. Haha. Dom var som tur var trevliga! Sen ringer tydligen alarm foretaget min vpappas syster, och en van till dem ocksa, sa bade dem ringde mig och fragde om allt var bra. Haha. Men nu maste jag skjutsa E till gymnastiken. Hors seen! xoxo

HEJ, IDA HETER JAG!

Ehehehe, har sjukt trakigt, vantar pa att Veronika, Kerstin och Sabine ska komma hit och medan sa har jag kakat middag, spelat mario kart och nu sitter jag har med photobooth och dummar mig. Hahaha, sa fula bilder. Eller inte den sista da, det ar en skonhet ;) haha.
Jag hoppas ni har det bra allaaaa!! xoxo

HERE WE GOO

Åh, okej. Nu har vi kommit till dagen D. Damdamdam... Mina värdpäron åker till Italien och jag är ensam med ungarna över helgen tills farmorn kommer tillbaka. Dock så har båda barnen sleepovers hos kompisar inatt, så då får jag ett litet break. Men sen resten av helgen blir full rulle. Vi får se hur mycket jag hinner skriva. Men ha en fin helg alla, vart ni än befinner er!! xoxo

HOME IS WHERE YOUR HEART IS


And what if you're heart is in two places at once?

Mwiiih, fin bild pa mig och Emma en av mina sista dagar hemma i Sundsvall. Den dar dagen sog for ovrigt, da jag vart dundersjuk. Men jag erkanner att hur bra jag an har det har borta, sa ar det svart att inte langta hem lite ibland. Men jag tror det ar mest att jag kanner mig lite stressad av livet. Jag vill gora sa mycket och har svart att inte tanka pa framtiden. Men det ar som sagt FRAMtid, jag ser ljust pa den. Helt klart! Men forst maste jag bli klar har, och det ar jag langt ifran. Mitt alskade USA. Nu ska jag vila upp mig infor imorgon, da borjar provet pa allvar. xoxo

TVÅ UNGAR OCH EN FARMOR

Hahaha, nästa vecka kommer bli crazy, minst sagt! Träffade farmorn för första gången idag och hahahahahahahaha. Säger jag bara. Vilken kul tant. Jag är säker på att jag kommer ha en rolig, men hektisk vecka. Istället för att ha extra hjälp är jag lite rädd för att jag kommer få ett tredje barn. Haha nä, hon var supersnäll och trevlig, så de löser sig.

Imorgon börjar allt, då drar mina värdpäron till Italien i typ 9 dagar, men det kommer gå fiiiint. Hoppas jag!! Så idag har jag läst igenom "boken" som vi kallar det, som min vmamma har skrivit om ALLT som händer denna vecka. Den kvinnan är helt otrolig alltså, hon har verkligen allt under kontroll och fixat och donat så att allt ska gå så lätt som möjligt för mig. Känns bra! Förstår dock inte hur hon kan hålla reda på allt. Men man kanske blir så då man skaffar ungar, inte vet jag. Jag vet då nog för att inse att jag inte vill gifta mig och skaffa barn förns jag är 30.. Haha. Min värdmamma lär mig mycket, tror jag kommer bli riktigt klok under ett helt år här.

Förresten, så måste jag ju lägga upp bilderna från Boston. Det ska jag inte glömma. Gör det när jag har tid!

WHAT'S YOUR NUMBER?

Hahaha vilken kul film. (klicka på bilden för trailer). Väldigt förutsägbar, men riktigt rolig, skrattade mest hela tiden. Kanske är det jag som har dålig humor, men vafan. Haha. Jag hade inte ballar att gå själv så jag åkte till Westfield till Line och såg den med henne. Men faktiskt, så lät en kväll med henne mycket roligare än att gå och se bion själv under dagen, och att sen sitta hemma på arslet alldeles själv på kvällen. Så det var en riktigt bra orsak till att inte se den sjääääälv. Haha. Nu ska jag se ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar. Good night!!

FÖRBEREDER MIG FÖR VINTER

Det kommer ju även bli kallt härborta också, tyvärr.. Så idag köpte jag detta fina pannband på forever 21 när jag var på mallet. Skulle egentligen bara köpa sockar men det var ju så fint, för bara 5 dollar så varför inte tänkte jag. Måste börja ladda upp med massa varma vinterkläder, men det är lite svårt när man är en fattig au pair. Haha.

Ja idag har jag iallafall hittills hunnit med gymet, mallet, biblioteket, apoteket, banken och nu ligger jag bara och slöar. Ska hoppa in i duschen sen fixa med en design till Åsa och Vickan, de ska ju till Australien och jobba i ett halvår så då ska de ha en blogg. Efter det blir det lite gossip girl, middag och sedan drar jag till Line i Westfield. En helbra dag helt enkelt (y)

LADDAD

Jag är laddad för att dra på gymet och träna bort träningsvärken. Fast nja, så supertaggad är jag ju faktiskt inte. Vill helst bara ligga hemma och titta på gossip girl och mysa, men icket! Har ju en hel lista jag ska göra idag. haha. Tror dock jag skippar detdär med bion (kanske, jag har inte bestämt mig än) och ser GG här hemma istället. Men ja, vi får seeeee. Först måste jag iallafall äta frulle. Ha en fin dag!!

LEDIG IMORGON

Eftersom jag kommer jobba hela helgen så får jag morgondagen ledig att vila upp mig för helgen och nästa vecka. Nästa vecka kommer bli gaaaaaaalen, minst sagt, eftersom mina värdpäron drar till Italien. Så om jag är dålig på att uppdatera nästa vecka vet ni varför, ifall jag skulle glömma att berätta då liksom.

Så vad ska jag göra med min lediga dag? Har faktiskt planerat lite, en heldag för mig själv. Sen hur jag fullföljer det är ju en bra fråga men jag ska väl försöka. Så jag ska börja dagen med gymet, ca 10.30-12.00, sen hem och duscha och äta en riktig lunch för en gångs skull. Efter det ska jag till biblioteket och fixa medlemskort där, kan ju vara bra att ha liksom. Sen klockan 3.15 hade jag tänkt dra till bion på mallet och se "What's your number". Ska trotsa min rädsla mot att gå på bio själv och inse att det inte är så farligt (hoppas jag). Sen ska jag införskaffa mig lite nödvändigheter som torrshampoo och sockar när filmen är slut. Är ju helt kanon att bion är på mallet så jag kan gå och shoppa direkt efter (y) wohooo. Sen hem och se vilka planer det finns för kvällen. Ska försöka hinna plugga lite körkortsteori och fixa Åsa och Vickans design på deras nya blogg. Blir nog en bra dag hur som helst. Nu ska jag se klart de sista 10 min av gossip girl som jag inte såg förut idag. xoxo

FÖRST KOM INGENTING

..sen kom ingenting, sen kom ingenting, men ingenting är....

Lite Kent såhär mitt på dagen funkar fint. Var längesen jag lyssnade på dom, och tyckte rubriken passade bra för jag har fan inget att skriva. Mitt liv är inte så spännande med sömn, mat, gym & jobb. Har vart på gymet idag i 1½ timme, sen åkte jag hem och har duschat och sånt nu. Tänkte försöka hinna se ett avsnitt av Gossip girl innan jag måste iväg och hämta ungarna. Mer spännande än så blir det inte. Vi hörs seeeeen!

GOSSIP GIRL

Slutade jobba för en liten stund sedan, borde väl egentligen göra något mer vettigt med denna kvällen då jag slutar tidigt för en gångs skull och nästa vecka kommer bli fullspäckad med jobb på kvällarna, men jag är helt enkelt för slut för det. Ska lägga mig och titta på gossip girl, vet inte varför men jag kom bara till början av season 2 så nu ska jag börja om helt från början, älskar ju denna serien. Först ska jag nog titta på det senaste avsnittet av Ensam mamma söker på tv3play. xoxooo

MÅNDAG

Åh, Boston var så himla bra. Måste nog tillbaka dit igen, helt klart. Så himla mysig stad med massa parker där man bara kunde hänga och mysa i solen. Älskade allt i den staden och är himla avis på de som bor där. Men jag har det bra här med, NYC är inte så fel det heller. Haha.

Idag så börjar jag först då jag ska hämta ungarna från skolan, eller jag ska hämta E och hennes kompis eftersom de ska ha en playdate. Blir soft, lär inte behöva göra särskilt mycket. Ska på gymet innan också, åt massa onyttigheter i helgen så det är verkligen behövligt.

En annan sak jag också verkligen skulle behöva göra är att plugga till körkortet. Men satan vad ångest jag har inför det. BAJS!! Huuur som, ska gå och göra lite nytta nu innan jag drar iväg. xoxo

BACK FROM BOSTON

Kom hem för en liten stund sedan. Har haft en gryym helg i Boston, det känns som vi vart där 2 veckor, inte 2 dagar. Vi hann med massor och fick skavsår på fötterna, men det var det värt. Jag älskar Boston!! Skriver mer imorgon, nu är det verkligen dags för att sova. Godnatt!

I'M READY IF YOU ARE

Väskan är packad och jag är redo att åkaaa. Har slutat för dagen så nu försöker jag komma på om det är något jag glömt, annars är det bara chill och att slänga i sig nå middag innan min vmamma skjutsar mig till tågstationen. Fick låna hennes Vera Bradley väska att resa med (den går väl på mellan $85 & $100, och den är inte ens särskilt snygg?? woooot!!! haha) .. då alla mina handväskor är för små och jag ville inte släpa resväskan. Har säkert glömt något viktigt, men det problemet får jag ta då jag upptäcker det. Vi hörs på måndag igen då jag är hemma! Ha en fin helg. xoxo

BOSTON TONIGHT

Jaaamen ikväll drar jag, Veronika, Vanessa, Kerstin och Sandi till Boston. Kommer bli grymt tror jag! Har dock inte packat än och har ingen aning om vad jag ska ha med till denna fina staden men det löser sig alltid som vanligt. Jobbar till 5.30 sen har jag några timmar på mig att göra mig redo för vi åker vid åtta till NYC sen vidare till Boston. Nu ska jag dra på gymet, sen åka och handla, sen gå på banken, sen stryka ungarnas skoluniformer osv. Massor att göra, hörs sen!

H-O-C-K-E-Y

En sak jag saknar med Sverige just nu är elitserien. Jag som alltid brukar ha bra koll när matcher spelas, vilka de möter (vilka SAIK möter alltså..) haha, hur de ligger i tabellen osv har liksom ingen koll alls längre. Brukar lyssna på radion, nöta hockeyligan.se och allt jag kunde tänka mig. Iofs borde det ju gå att lyssna härifrån med, men de är lite knas med tidsskillnaden och så. Huuur som, huvudsaken det går bra för mitt Skellefteå som det verkar göra nu.

Fick sluta jobba en timme tidigare idag, skööööne! Så nu sitter jag och väntar på att Dianne ska komma hit. Har ingen aning om vad vi ska göra, men vi slår väl på en film eller så. hörs seeeen! xoxo

SKYPEDEJT MED BÄSTA KAJ

Åh, ska skypa med min bästa Kaj om 15 min!!! Har inte sett henne på över 2 månader, kan ni förstååååå? Från att ha sett någon i princip varje dag i skolan till 0 gånger på hur länge som helst.

Ska bli skönt att få prata med henne igen, som jag saknar henne. Efter skypen får vi se om jag har tid att åka på gymet innan jag ska hämta ungarna från skolan, jag hoppas det.

WOOOPS, FEL VIDEO.

Jag ber om ursäkt. Den andra videon blev ju heltokig med bara 20 sek... haha. Vette sjutton vad som hände, men nu är det rätt iallafall.


VIDEOBLOGG!!


JAG HAR DET BRA IDAG

Det är så himla konstigt, att jag för någon vecka sedan inte ville något annat än att åka hem, och att jag nu mår så förbannat bra här. Min värdmamma frågade mig när jag sa att jag ville hem "vart är den Ida som kom till oss i början? Hon med så himla mycket energi och glädje, och som hade planer på att stanna ett extra år" och just då fanns hon inte, inte någonstans. Nu har den Ida kommit tillbaka och det känns som att jag aldrig vill härifrån. Kommer förmodligen ändra mig tusen gånger under året här, men just nu har jag absolut inget att klaga på. Förutom att vara under 21 då, men det går det ju inte att göra så mycket åt och jag klarar mig hur bra som helst ändå. Haha. Åååh, det känns så himla bra. Allting. PUSS PÅ LIVET!!

FREEEEEEEZING

Fryser ballen av mig. Helt sjukt så kallt det har gått och blivit. Fick mig två jackor av min värdmamma idag, tack och lov, så jag har något att värma mig i. Höll på frysa ihjäl under N's träning idag då jag bara hade träningsbyxor (tuuunna) och min adidaströja. Görs icket om igen!

Nu ska jag slänga om kläderna och göra ett försök i att se anständig ut, sen ska jag på Cheescake factory och ha avskedsmiddag för Karen. Varför träffar jag alla sköna människor då dom åker hem? De är ju jävligt onödigt. haha. Tur jag har en hel del som stannar ända till juli dock. TUUUUUUUUR!

PRESENT TILL VÄRDFAMILJ?

Jag har fått en liten fråga!!

Hej Ida!
Jag tänkte bara fråga en grej, vad hade du med för presenter till din värdfamilj? (:

Svar: Ja de var ju en bra fråga. Har två inlägg om de: Här är ett och här är det andra.
Så jag köpte alltså en tavla som det står lycka på till värdföräldrarna, plus en bok om sverige "The year in Sweden". Sen fick barnen en goseälg med en tröja med svensk flagga, plus att de fick varsin Astrid Lindgren bok. Pippi till tjejen och Barnen i bullerbyn till killen.

Alla presenter var väldigt uppskattade och eftersom jag var den första au pairen så kunde jag välja och vraka. Kommer man till en familj som haft en svensk au pair tidigare kanske man kan kolla av med henne vad hon gav så de inte får samma sak igen. Men de kommer uppskatta vad som helst, det är en sak som är säker.

Nu ska jag softa hela kvällen lång med Superstars och Svenska hollywood fruar. MYSPYS!

LAZY DAY

Idag är en seg dag. Sov till halv tolv innan jag orkade masa mig upp ur sängen. Dumt egentligen när jag inte jobbar mornar, alltså det är ju såklart skönt, men jag får som en dålig rytm på dagarna då. Haha.

Ska iallafall åka till gymet innan jag hämtar ungarna på skolan, om jag nu ska göra det. Har inte fått någon info om dagen än så jag har ingen aning. Kan inte fatta hur fort veckorna susar förbi. På fredagkväll åker vi till Boston, tyckte det var flera veckor kvar tills den helgen men nä, nu är det redan den veckan. Kommer bli superkul!!

SHOOT FOR THE STARS

grym kväll. grym musik. grymt umgänge. kunde ju inte bli annat än grymt. sova nu, upp imorgon för gymet sen jobb!!

UTGÅNG I NEWARK

Är superredo för utgång i Newark!! Var med N på födelsedagskalas i ca 2 timmar, sen åkte vi till E's tävling som blev mycket kortare än trott, så jag hann hem och fixa iordning mig och dessutom ha lite tid över. Slapp stressa, tack och lov. Familjen är ute och äter middag så vi får väl se om jag hinner se dem innan jag drar. Juliana kommer och hämtar upp mig om ca 20 min. Nu köööööööör vi!

SÖNDAG

Är nu redo för barnkalas och sen E's gymnastik tävling. Jag hoppas verkligen att vi kommer därifrån i tid så jag kan följa med Juliana och gänget till Newark ikväll. Vore så grymt!! Så jag har lagt fram kvällens outfit och lagt basen på sminket så då jag kommer hem ska allt gå fort fort innan dom kommer och hämtar upp mig.
Ha en fin dag alla! xxo

JOBBSÖNDAG

Börjar vid två idag, känns segt att jobba en söndag som jag alltid annars har ledigt. Men jag är ju ledig hela nästa helg så det kompenseras ju upp.

Alltså nu undrar jag verkligen vart alla läsare har tagit vägen? Sjukt knas att gå från 120 till 55 (som jag hade igår) på bara några dagar. Jag tycker ju om eer! Vet att det kanske inte riktigt är så himla intressant hela tiden med så många bilder som jag kanske skule vilja, men hur det än är så har det blivit vardag här med. Sånt som händer feter 2 månader antar jag. Kan ni fatta det? två fucking månader redan? Det är ju sinnes.

Ikväll nefter jobbet blir det förhoppningsvis utgång i Newark, skulle vara så grymt. Bara jag slutar i tid så! Nu måste jag äta något innan jag svälter. xoxo


PYJAMAS PARTY

Jag slipper sitta ensam hemma hela kvällen. Wooop! Tack och lov så bor jag på ett ställe med tusen au pairer, så det finns alltid något att göra om man bara anstränger sig lite. Har ätit gomiddag med min värdfamilj, grillat med kroketter, tränat i gymet här hemma i en timme och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen i pyjamasen och åka till Juliana. Hon har hela huset för sig själv i helgen och bjudit över några brudar på pyjamasparty. Haha så soft. Kände verkligen inte för att klä upp mig ikväll så det passar perfekt.

På tal om att klä upp sig och sånt, jag torkar ut här. Kommer att komma hem som nykterist och nunna, det kan fan inte vara nyttigt nånstans. Ytterst ohälsosamt om ni frågar mig! Måste gå att göra något åt det, ska undersöka saken närmare vid ett annat tillfälle för nu måste jag bli ren. Alltså, inte en tomteren, utan osmutsig!

BLAAAH

Hejåhå. Har jobbat hela långa dagen, ända sedan 7.30 imorse och slutade väl för en halvtimme sedan. Har vart hemma hela dagen så nu är jag desperat att få komma ut och göra något, men mina brudar är i NYC & några i niagrafalls..typiskt. haha. Om jag inte hittar på annat så får jag väl dra till gymet och sen nörda tv3 play resten av kvällen. Men vi ser väl!!

SLEEP TIGHT

Weeeowh, är supertrött och imorgon måste jag jobba från kl 7.30. Egentligen var det 7 men min vmamma sa nyss att jag kunde komma upp 7.30 istället, tack och lov. Och ja, jag har precis slutat jobba för denna dagen, tidigare det med som tur var, annars hade jag nog somnat. Haha.

Måste verkligen komma igång med träningen igen, vet inte vad som hänt denna veckan, men nästa vecka ska jag komma starkt tillbaka igen. Trots att jag inte jobbar en enda morgon och det kommer bli svårt, så måste jag fan ta tag i mig själv. Ha lite självdisciplin som jag har typ 0.01% av. Nånstans måste den ju finnas så jag ska hitta den nästa vecka!! haha.
XOXO

RSS 2.0