LÖRDAG

Idag träffade jag Ninni, en ny svensk tjej här i Warren. Hon bor bara 5 min från mig, så det är riktigt kul. Vi drog på mallet och shoppade lite och åt lunch, kom hem med bla dessa godingar!! Oops, mer skor...


JOBB

Har helt glömt bort att blogga idag. Vaknade och gjorde mig iordning sen drog jag direkt till line i short hills innan det var dags att börja jobba. N har haft en playdate, men den är över och vi har precis ätit middag. Vet inte mer vad jag har att säga.. Har inga fler planer för idag, slutar inte förrens halv tio så. Så blir nog chillidill ikväll bara. Hööööörs!


STARBUCKS FRUKOST

Sitter och försöker fördriva tid. Går rätt bra faktiskt med min nya vän. Ska strax på skolan och sen träna innan lunch med vanessa och sen jobb. Busy day!!


STEEK

Stekte lite på altanen tidigare idag.


LAT TJEJ

Idag skulle jag kliva upp i vettig tid så jag hann med gym och eventuellt Skype också, tror ni jag gjorde de eller? Haha nä, förmodligen inte.. Var uppe till halvtvå inatt för först läste jag ut en bok, sen såg jag big brother, suck haha. Men träna får det bli ikväll, även fast det kommer bli lite sent. Ska försöka få tag i mamma nu, för jag har massor att berätta. Wooop wooop!!


TISDAG VETTJA

Klockan slår strax två och jag börjar jobba om en halvtimme. Har än så länge hunnit hänga på starbucks och ätit frukost, haft lektion och sen gymat i nästan 2 timmar. Skööönt att komma igång igen, har ju haft uppehåll två veckor medans jag varit ledig. Men nu äre ba påt igen. Har ju sagt till mig själv att jag ska vara i toppform då jag kommer hem. Heeehe, vi hörs sen hörrni.


I <3 MY iPAD

Ska gifta mig med min iPad tror jag. Bästa köpet på länge, eller köp och köp, fick den ju av mamma och pappa men ni fattar.

Att vara tillbaka och börja jobba var inte så jobbigt som jag trodde, dessutom hade jag ett fint samtal med min vmamma idag vid maten om framtiden, det ser ljust ut! Nu ska jag se bb och trycka i mig lite chips och godis.


TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Nu är det slut på semester för denna gången. Var så himla jobbigt igår när jag kom tillbaka till Jersey igen, utan mamma och pappa. Idag flyger de hem och nu får jag inte se dem på över 4 månader igen. Suck. Men det ska gå bra, alla dagliga rutiner faller nog på plats igen rätt snabbt och tiden kommer förmodligen bara att susa iväg de sista månaderna. Hinner inte skriva mera nu, måste åka och hämta N på skolan, men nu är jag iallafall tillbaka på bloggen och ska updatera som vanligt igen. So loong!!

VI LEVER FORTFARANDE

Vi lever och har det bra, går ungefär 40 mil om dagen så vi är helslut då klockan är 5 på eftermiddagen. Haha. Men det är fint att ha mamma och pappa här, känns så himla isolerad från mitt liv just nu, känns sjukt konstigt att om 3 dagar börjar mitt vanliga USA liv igen och allt återgår till det "normala". Det är en väldigt konstig känsla, det är som att jag kom hit med mamma och pappa från Sverige och att jag ska åka tillbaka med dom på måndag igen, men så är ju inte fallet. Så himla knasigt, som att jag inte bott här i 8 månader. Men nu ska jag ta vara på tiden jag har kvar här i staterna, för om ca 4 månader så kan jag faktiskt inte ta ett tåg och vara på Manhattan 1 timme senare! Jaja, nu ska jag fortsätta chilla lite innan vi ska ut och äta middag. Hörs när vi hörs!

MYSER PÅ

Fick order om att blogga lite, så det är väl bäst att jag gör det då! Haha. Det är helt toppen att ha mamma och pappa här och vi tuffar på och gör allt möjligt. I söndags var vi till Jersey Shore, igår var vi till Philadelphia och idag har vi vart till Jersey Gardena (ett outlet mall). Nu sitter vi och gör mest ingenting, imorgon tar vi vårat pick och pack och drar till NYC där vi spendrar resten av veckan. Underbart väder har vi dessutom, med stabila 20-25 grader ute, så himla underbart.
Imorgon ska vi börja med en ganska lugn dag i staden, och sen på kvällen ska vi iväg och se Rangers mot Detroit i Madison Square Garden, peppad!!

NU ÄR DE HÄR

Åh, det var så himla underbart att äntligen träffa mamma och pappa igen. Kan inte förstå att de är här, i mitt rum, i mitt hem här på andra sidan jorden. Vill inte ens tänka på att det bara kommer att vara i en vecka, men det ska bli en underbar vecka och jag ska verkligen ta vara på tiden jag har med dem, så det kommer såklart bli lite tystare från mig här på bloggen. Som sagt, grymt skönt är det iallafall att jag äntligen får träffa dom igen och krama på dom, wonderful!! Nu ska jag se lite TV innan jag ska sova, ute i vardagsrummet här i källaren. Mamma och pappa gick precis och la sig och de har intagit mitt rum, men imorgon flyttar de upp till gästrummet då min värdfamilj åker bort. Blir bra det! Vi hörs när vi hörs!

SNARTSNARTSNART

Där är mamma och pappa just nu!! Inte alls långt kvar tills de landar på Newark, bara ca 2 timmar. Wohoooo!! Så himla taggad. Kul att man kan gå in och titta exakt var de är, rätt coolt faktiskt. Hur som, nu ska jag gå och få i mig nå lunch innan jag drar iväg för att hämta dem.

SÅ SJUKT GLAD

Åh, det är ju heeelt sjukt, om ca 17 timmar får jag äääääntligen träffa mina underbara föräldrar igen. Jag får nästan tårar i ögonen bara av att tänka tanken på att få krama om dom bästa personerna i hela världen igen. Det är så konstigt, men att vara här borta, och att vara borta så himla länge från de människor som faktiskt är de viktigaste personerna i mitt liv, har fått mig att inse ÄNNU mer hur sjukt bra dom är och hur jävla mycket dom betyder för en. Självklart visste jag det innan också, men här blir allt så mycket starkare och man ser saker från andra perspektiv. Jag har de bästa föräldrarna jag någonsin kunnat fått!! Det ska bli så sjukt fantastiskt att träffa dom, att jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Vet inte hur mycket jag kommer att kunna sova riktigt, men det spelar inte sån stor roll. Måste jobba ca 2 timmar imorgon, känns lite onödigt och jobbigt för jag kommer verkligen inte kunna ha fokus på nånting, men aja, skitsamma det får gå ändå. Nu ska jag krypa ner under täcket och få tiden att gå lite fortare. Puss & godnatt!

MYSPYS TORSDAG

Idag skulle jag egentligen bege mig till Westfield, men vaknade upp kl 9 med en huvudvärk från helvette och var så sjukt trött att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Detta var för 2½ timme sedan & nu vaknade jag igen, mycket piggare än förut och huvudvärken har i princip försvunnit. Fortfarande lite seg i huvet, men då är det väl som vanligt alltså. Haha! Vet inte varför jag blir sådär, tänkte först att jag sov för länge, men sen kom jag på att hundarna väckte mig ju 2 timmar tidigare också och då orkade jag knappt öppna ögonen. Skitsamma, nu är jag vaken iallafall och ska bara mysa. Kolla BB, spela supermario och rayman och skypa! Jag och Marlene ska idag planera våran resmånad i Californien, så sjukt peppad!! Vi hörs sen!

21 JUMP STREET

Bokade precis biljetter till denna filmen som har premiär på fredag. Har velat se den ända sedan jag såg trailern till den första gången för ett bra tag sen. Underbara Channing Tatum är ju med i den, och den verkar riktigt rolig så jag ser framemot att se den.

Idag har varit en bra dag. Chillade hela förmiddagen och halva eftermiddagen med big brother och massa mys, sen tog jag mig i kragen och fixade mig iordning för att åka till Hanne. Kom till henne strax efter 4 och då slutade hon, så vi åkte och köpte glass och tog en promenad i en park nära henne. Blev en ganska lång promenad spontant sådär, men det var sjukt skönt i det underbara vädret. Var hela 25 grader ett tag där, fan lika varmt som juni i Sverige i mars liksom. Underbart. Efter det åkte vi och åt middag, (haha jaa efterätten åt vi först), sen skulle hon lämna tillbaka Sabines gitarr, så vi åkte till henne och hon bjöd in oss en liten stund. Myspys dag helt enkelt!! Nu tittar jag på film och ska måla naglarna innan jag ska sova. Godnatt :)

NJUTER AV LEDIGHETEN

Går ju inte med ord att beskriva så grymt!! Dock så jobbar ju alla andra, men det är grymt skönt att inte ha några måsten liksom, kan bara glida igenom hela dagarna. Just nu sitter jag och kollar ikapp massa big brother, grymt att Roddan är tillbaka ju, haha. Dock så tycker jag också att det har gått i överstyr i BB huset, det är inte ens roligt att titta på längre när man stör sig i princip på alla. Vilket jävla gäng alltså, hjärndöda hela bunten om ni frågar mig, och pranksen som dom gör? Helt seriöst. Dock så var ju dehär med att Marcel ska vara bi ett jävligt roligt prank, men resten. HUA! haha aja, jag skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helst, men det ska jag inte göra. Vi hörs sen hörrni!

LOSE CONTROL

Min värdfamilj åkte precis till Vermont, så nu börjar äntligen min ledighet, en välbehövlig sådan också. Känns så sjukt bra alltså!! De kommer tillbaka på fredag men åker sen iväg igen på söndag. Men mamma och pappa kommer ju på lördag, så jag kommer ha fullt upp med att kramas med dom. Hihi! Har precis duschat och nu ska jag fixa mig iordning, vi hörs sen!!

MÅNDAG 12 MARS

Har precis slutat jobbat, har vart ett ganska så skönt 10-timmars pass och N har haft en playdate från tio imorse tills nu kvart över sex, vi har spelat massa spel, varit i lekparken och spelat mer spel. Haha, så dagen gick fort och nu är det bara imorgon till kl 1.30 sen jäklarns har jag långledigt. Jagvet, ett evigt tjat om det men jag är så taggad så det finns inte!!
Ikväll ska jag på Julianas födelsedagsmiddag på Olive Garden, och just det nu när jag pratar om de måste jag kolla vart de ligger nånstans. Ska vara där om 1½ timme så jag ska ta och börja göra mig iordning för det lär ju ta ett tag att köra dit också. Hörs sen! pusspuss

BACK FROM THE CITY

Kom hem från nyc för ett tag sedan, Rangers vann med 4-3 i OT över Islanders. Hade förväntat mig ett högre tempo och mer tryck från Rangers, men dom vann ju iallafall och det var ju huvudsaken. Vi hade de sämsta platserna i hela arenan och såg inte ens jumbotronen, SJUKT VÄRDELÖST. Men ja, vi såg ju hela planen iallafall och det är ju det som är viktigast. Vi hade grymt kul hur som helst och nu ser jag verkligen framemot matchen mot Detroit den 21 mars. Imorgon så jobbar jag hela dagen, 8.30-6.30, 10 timmar here we go.. Så bäst jag hoppar isäng nu så jag orkar upp. Godnatt!

LETS GO RANGERS

Sitter just nu i handduk och har precis duschat, ska fixa mig iordning nu för att om en timme åka iväg och hämta Selina. Hoppas hon är någorlunda pigg idag, hon som var ut och festa igårkväll. Haha. Men det kommer bli grymt ikväll iallafall, New York Rangers i Madison Square Garden, fetmegaawesomeeeeeee! Så vi hörs imorgon, för vi kommer inte hem förrens sent inatt. Puss på er!!

10 MARS

 


1 VECKA

Åhhh, skypade nyss med mamma och pappa, det är helt sjukt att dom är här om endast en vecka. Och dessutom så jobbar jag ju bara måndag och till nån gång mitt på dagen på tisdag, sen jäklar är jag ledig tills dom kommer! (Förutom typ 2 timmar på förmiddagen dagen då mamma och pappa kommer), men ja det ska bli så gryyyymt. Massa ledigt, mamma och pappa kommer, bra väder.. ÅÅÅH SÅ BRA! Njuter som fan av tanken. Imorgon ska ju jag och Selina dessutom och kolla på en Rangers match. Ser framemot den närmsta tiden sinnessjukt mycket!

GOD NATT FREDAG

Haha ja jag har haft fullt upp idag. Efter jag bloggade imorse tränade jag lite i gymet här hemma innan jag hoppade in i duschen och fort fixade mig iordning för att börja jobba. Så jag jobbade 11.30 och slutade runt 9, då kom Hanne och hämtade mig och vi åkte till Line i Millburn. Drg på cheescake factory, eftersom det aldrig blev av igår, och tröck i oss massa gotta och satt där flera timmar och snackade skit. Nu är klockan 1.24 och jag kom precis hem. Nu ska jag sova, imorgon blir det nå bus med Vanessa innan jag börjar jobba kl 5. Godnatt!

GOD MORGON FREDAG

Jahapp, fredag idag och som jag sa igår så slutar barnen skolan tidigt idag. Hade önskat att jag slapp jobba så himla länge på kvällen då jag ändå jobbar hela dagen men inte de inte. Skitsamma, bara att dra upp smilbanden och jobba ändå. Är rätt sjukt, på över 7 månader så har jag inte varit sjuk från jobbet en enda dag. Jag har jobbat varenda dag som jag har varit schemalagd och det är ovanligt för mig. Först och främst så har jag ju varit betydligt friskare överlag, men sen tror jag också att eftersom man bor där man jobbar så blir det annorlunda. Jag har ju jobbat även fast jag vart sjuk, för man gör ju ändå inget "speciellt" liksom. Svårt att förklara. Kan ju verkligen säga att det är andra bullar än då jag gick i skolan, helst i vårterminen i tvåan då jag smet från skolan flera dagar i veckan. Haha.

Det ser ut att kunna bli ännu en fin dag här i Jersey, fast inte lika varmt som igår dock. Blir nog en bra dag ändå, det blir ju vad man gör det till har jag hört.

A PERFECT ENDING

Åh, jag har haft en sån himla fin dag med mina underbara vänner här borta. En dag helt i min smak som avslutades på California pizza kitchen. Var meningen att vi skulle på Cheescake factory, men dom är efterblivna och ville inte ta en reservation när jag var där runt 5-tiden, sen när vi kommer tillbaka vid 7 så säger dom att vi skulle kommit tidigare och gjort en reservation för nu var väntetiden 2.5 timmar. NO SHIT JAG VAR JU FAN DÄR FÖR 2 TIMMAR SEN. Vilka jävla nötter. Så jag bojkottade dom och omdirigerade hela mitt sällskap på 13 brudar till CPK istället. Hur bra som helst det med och det var en underbar kväll med fina vänner, god mat, god efterrätt och presenter. THANK YOU GIRLS FOR MAKING THIS EVENING WONDERFUL, I LOVE U ALL! <3 

Nu ska jag se ett avsnitt av Eva & Adam innan jag ska sova! Imorgon har barnen early dismissal så jag måste börja tidigare än vanligt och jobba hela dagen 11.30-9.30, men sen ska vi uuuut och fira! Puss på er.

FIN DAG IDAG

Det har vart en toppendag här borta. Så sjukt varmt ute, (för att vara min födesedag dvs), runt 22 grader och strålande sol. Dock har det blåst lite men vafan, sånt får man ta. Har glidit runt hela dagen, först gymet, sen hem och skypa med mamma och pappa, sen bort till Hanne och hängt på hennes altan i solen, sen iväg och sola och nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen. Det väntas födelsedagsmiddag på cheescake och jag måste se till att vara där lite före så att vi kan få ett bord. Är ca 15 pers som ska dyka upp ikväll så det kan ju ta ett tag att få plats där.. Haha.

MED EN ENKEL TULIPAN

Sådär ja, nu är jag officiellt 20 även här i staterna, men som sagt så spelar det ingen större roll. Hur bra som helst känns det iallafall, att nu längre inte kunna kallas "tonåring", grymt bra! Haha. Kan inte säga att jag kände förvandlingen inatt, så att fylla 20 var alltså som alla andra födelsedagar. Hehehe. En dag kanske man vaknar upp och KÄNNER att man blivit äldre, men inte denhär gången. Vaknade för ca en halvtimme sedan och klockan slog precis 10, så jag ska bara hänga lite här hemma och ta det lungt (njuta av min lediga dag som kommer gå alldeles för fort), sen ska jag till gymet med Selina, sen hem och skypa med morsfarsan och sen iväg och sola solarium! Sen ikväll blir det ju middag med massa brudar på cheescake. Såååå GRATTIS IDA DÅ. PUSSPUSS

KONY 2012

EVERYBODY should watch this movie. I know it's long, 30 min, but I promise it will be worth it. So PLEASE my friends, watch it, share it and make a difference!!
The website for more information is found HERE.

ATT FYLLA 20 I STATERNA


Det är rätt konstigt. Just nu har jag precis fyllt 20 hemma i Sverige, jag får nu alltså gå helt själv på Systembolaget och köpa min egen alkohol, vad mer händer då man fyller 20? Inte så mycket, men systemet är bra nog. Haha (hej fylleskall). Här i USA är jag för det första inte ens 20 än, och när jag nu om 4 timmar blir 20, så spelar det fan ingen roll för jag anses fortfarande som underårig. Så sjukt ovärt att fylla 20 här borta, MEN sånt är livet och inte ska jag deppa för det. Är pepp på en dag ledigt och massa tid för mig själv och en middag med fina vänner under kvällen. Hörs dååå, när jag är officiellt 20 även här!

ONSDAG 7 MARS

En ny dag, nya möjligheter eller hur säger man? Ännu en fin dag i New Jersey, har precis skjutsat barnen till skolan och är tillbaka i sängen. Är så sjukt trött. Ska chilla här en liten stund, men sen måste jag iväg på gymet, jag och Selina ska gå på ett pass sm är kl 10.30, så jag måste åka runt 10. Betyder alltså att jag har ca en timme att lata mig innan jag måste göra mig iordning. Ska ta och kika på ett BB avsnitt, har missat både måndagens och tisdagens så jag har lite att ta igen. Hörs sen!

EVA & ADAM

Haha så himla bra!! Line sa att hon börjat se Eva & Adam, och självklart så måste ju jag med kolla. Så jävla bra alltså, nostalgi till tusen. Älskade Eva & Adam då jag var yngre och pinsamt nog tycker jag fortfarande att det är sååå bra. Haha. Dock så är ju allt SJUKT pinsamt, men wtf, vad ska man förvänta sig när man är i de tidiga tonåren. Var väl säkert sådär själv, även fast man inte vill minnas det. Blir ett avsnitt av detta innan jag ska sova, ska skjutsa barnen till skolan imorgon så har inte tid för fler, annars hade jag varit vaken hela natten!

JUST NU

Glider runt i mina träningskläder som vanligt. Sjukt skönt dock. Min vmamma är och hämtar barnen på skolan, så jag ska ta och skynda mig att stryka lite kläder innan de kommer hem, för då har N en playdate och det lär bli fullt upp. Hörs sen!

GOOD MORNING


Vaknade för ett tag sedan och som vanligt så är jag segstartad på morgonen. Städerskan är här så jag måste se till att pallra mig iväg så hon kan göra sitt jobb, men det är alldeles för skönt här i sängen. Haha. Vaknar upp till ännu en solig dag i Jersey. Hoppas verkligen att detta håller i sig tills mamma och pappa kommer, allt blir så mycket roligare med sol. Nu ska jag ta och slänga på mig träningskläderna och dra iväg till gymet. Hade velat tagis en PW ute i det fina vädret, men det finns ju fan ingenstans att gå på dethär stället. Haha. Hörs sen!

TRÄNINGSVÄRK

Har träningsvärk i magen av all cheescake jag åt ikväll. Haha, eller så inte. Tränade ju faktiskt idag så det är skönt att det känns att man rört på sig.

Ikväll har vi ju som sagt firat Sabina, glömsk som jag är så glömde jag ju presenten här hemma... Men det löser sig, hon får den på torsdag då vi firar min födelsedag. Haha. Skulle egentligen börja halv åtta imorgon och skjutsa barnen till skolan, men min vpappa ska skjutsa dom istället så jag får sovmorgon. Så himla skönt!! Ska dock försöka att inte sova för länge, men jag tänker inte ställa något alarm banne mig. Sånna fasoner kan man göra då man har en tid att passa. Nu ska jag se BB och sen sova. Godnatt!

SHAKE IT

Har nu gjort klart dagens ärenden, solat, köpte present till Sabina och sen tränat en timme. Har precis duschat och gjort mig iordning och ska nu gå upp och äta lunch innan jag ska lämna skor till E på gymnastiken och hämta N från skolan. Sen ikväll ska vi på Cheescake factory för att fira Sabinas födelsedag. Blir trevligt! Vi hörs när vi hörs.

I KINDA LIKE MONDAYS

Happy Birthday Sabina!! <3

Ja, idag så är det måndag igen. Även fast jag hatar måndagar så gillar jag dom ändå på nått sätt. Det betyder ju att en ny vecka redan är här och sommaren närmar sig med stormsteg. Är fan redan veckan då jag fyller år, helt sjukt ju! Sen om 12 dagar kommer mamma och pappa hit, och om bara 8 dagar får jag lång ledigt. Så nu startar jag denna veckan med massa positiv energi och har i åtanke att snart snart snart så får jag träffa mina underbara föräldrar igen. Woop!

A DAY IN THE CITY

Låter bilderna tala för sig själv.
Bra dag. Godnatt!

SLUTSPURT

hehehe, ni får ursäkta bilden, men sådär ser jag ut då jag är osminkad och har jobbat alldeles för länge.

Nu jäklar är jag inne på slutspurten på detta låååååånga jobb pass. Har avverkat 37 timmar och har nu "bara" 4½ timme kvar. Men barnen ligger och sover, så det blir film för min del, vilket jag inte riktigt klagar över just nu. 

Idag har det vart full rulle. Upp tidigt för att skjutsa E till en kompis för denna kompisens mamma skulle ta med tjejerna till NYC för VM i gymnastik eller liknande. Sen åkte jag och lilleman hem och spelade spel & kikade TV innan vi åkte och åt lunch på Warrens diner. Efter det drog vi till lekparken, där vi spenderade hela dagen. Började mulet och halvkallt, vi var de enda där, slutade med strålande sol och riktigt varmt med tusen barn där. Haha. Var även in på biblioteket och myste också, läste sponge bob. Haha. Sen hem, vila en halvtimme innan vi åkte och hämtade E som kommit tillbaka, hem och äta middag och blablabla. Nu är dom isäng iallafall. Haha. Vi hörs imorgon!

FULLT UPP

Idag har jag haft fullt upp. Först var det ju provet på skolan, som faktiskt gick över förväntan!! Sen gymade jag med Selina innan jag drog hem oc skypade med mamma 1½ timme innan det var jobb. Sen har jag kört runt ungarna överallt typ, först kalas, sen hem typ 20 min, sen E's gymnastik, jag och N drog på dunkin för att vänta på E, hämta E och sen hem igen och ja, haha nu har jag slutat. Ska äntligen dra i mig nå mat, har inte ätit nån middag idag så jag håller typ på döööö. Nu ska jag se film och sova, imorgonbitti kl 7.30 börjar mitt långpass, slutar inte förrens 1 på lördagnatt. Men det fixar vi, har ju världens bästa ungar så det är luuungt. Så vi hörs kanske inte förns på söndag då, men vi ser väl. PUSS

MIDTERMS TOMORROW

Sitter och pluggar, det trodde ni inte va? haha. Det trodde inte jag själv, fan jag ska ju inte börja skolan på länge ju. Men jo, tyvärr så är det sanningen. Imorgon har vi midterms, och även fast det inte spelar någon roll alls vilket betyg jag får som au pair, så känns det ändå som att man vill gå dit och göra hyffsat ifrån sig. Jag tycker det är att visa respekt mot läraren att man faktiskt har lyssnat och tagit in något som han sagt, och han är ju dessutom en av de skönaste lärarna jag haft så han borde få lite cred för det. Haha. Hur som, det går som det går, jag gör ett tappert försök till att plugga nu och sen får vi se imorgon vad resultatet blir. Hörs imorgon.

RSS 2.0